128 نا محدود ادمو وصوصه میکنن برم محدود بگیرم همش حجم بخرم اونا پول دار شننقل قول:
میبینی تورو خدا
Printable View
128 نا محدود ادمو وصوصه میکنن برم محدود بگیرم همش حجم بخرم اونا پول دار شننقل قول:
میبینی تورو خدا
خوشا به حالتنقل قول:
من 512 دارم Downstream من 1073 هستش
کدوم مر کز هستین ؟
سلامنقل قول:
من شایعه رو درست کرده بودم!:31::27:
اما جدا میگم : کلا این چیزی که من گفته بودم جزء برنامه هایی که در آینده نزدیک رخ خواهد داد!:46: نه اینکه تو همین ماه دوباره قیمت بیاد پایین! ولی ممکنه تا قبل از عید اتفاق بیوفته!:20:
مهم اینه که قراره ترافیک اکانتها نامحدود و استاندارد بشه! و این نکته نگران کنندست! با توجه به قانون محدودیت پهنای باند برای عموم مردم تا 128Kbps ما رو دچار مشکل خواهد کرد! البته دوستان ما از جمله mailer پس از پرسجو از عوامل شرکت خبر دادند که فعلا خبری نیست!:8: من هم امیدوارم که اینطور باشه اما.....:41:
اصلا ولش کن تا اون موقع باید نشست و دید تا چه خواهد شد!:10:
نــــــــه:18:نقل قول:
اندیشه؟؟؟؟
من مرکز 2
128 داشتم 1079 بود سرعتم روز110 شبام همینطور که بیراک فرمودن
الکی داری پول 512 میدی
بله دوست عزیز .. البته دانلود مستقیم هم میکنم اما بیشتر شبا سراغ تورنت میرم ...نقل قول:
تو این هفته اخیر سرعت دقیقا همونی بود که خدمتتون عرض کردم یعنی از 1 شب تا 3:15 شب سقف سرعت دقیق رو 60 کیلوبایته و معمولا سرعت تورنت بین 50 کیلو بایت تا 60 کیلو نوسان میکنه و جالبه برخلاف گذشته که حتما لازم بود چند تا فایل برا دانلود گذاشته بشه تا به حداکثر سرعت برسه الان با تک فایل هم اگه سید مناسبی داشته باشه راحت به بالای 50 کیلو بایت میرسه ... و از 3:15 به بعد هم عین روز میشه و حداکثر به 110 میرسه ( تو بعضی دقایق ممکنه مثلا 120 هم بشه اما اون سرعت برا چند لحظه بیشتر نیست و معمولا بین 95 تا 105 می چرخه .. )
اما من هم بعضی وقتا مشکل تایم اوت دارم و یا همون ارور معروف برای اتصال PPPOE که چند صفحه پیش mailer عزیز کاملا فنی همه توضیحات لازم رو داده بودند که علتش چیا میتونه باشه ... من خودم از بین اون دلایل 2 تا عامل رو بیشتر موثر میدونم :
1) همون قطع ارتباط تو مسیرهای خارج از استان که به اندیشه ربطی نداره . بعضی وقتا نوسان سراسری هست واسه همین دوستان از شرکتهای دیگه هم بعضی اوقات مشکل تایم اوت و نوسان شدید سرعت دارند ...
2) تو دلایل فنی هم من بیشتر از اینکه تنظیمات مودم کاربرا رو مقصر بدونم به نظرم بیشتر اوقاتی که ارور PPPOE میده مشکل از طرف سرور شرکت هست که تو اون لحظه ناک اوت شده ! :46: چون این مشکل بعد از چند دقیقه برطرف میشه و سیستم بک آپ سرور تو مدار میاد . این مشکل هم ظرف 1 ماه اخیر زیاد پیش اومده و مثلا برای 10 دقیقه نمیشه کانکت شد اما بعدش خودبخود برطرف میشه .
با این شرایط بعضی شبا که نوسان زیاد بوده یا مثلا هر 10-15 دقیقه انتقال اطلاعات مختل میشد به صفر میرسید حداقل یه فیلم 700 مگی تا صبح دانلود شده و تو شبایی که نوسان ندارم ( مثلا 2-3 شب اخیر ) میزان دانلود بین 1200 الی 1400 مگ بوده که به نظرم خوبه . ( البته به پای پارسال همین موقع نمیرسه که با سرعت 200 کیلو بالای 2 گیگ دانلود میشد ! ولی باز هم راضی هستم :20: ) بیشتر دانلود از ساعت 3:15 به بعد انجام میشه چون سرعت تقریبا 2 برابر میشه و اگه قبل ساعت 3 دانلود رو قطع کنم مقدار دانلود خیلی کمتر میشه ...
در مورد Downstream هم برای من که اشتراک 128-محدود از مرکز 3 دارم خیلی وقته که حدود 1079 هست و تا حالا پایین تر نیومده ... فکر نمیکن Downstream رو برای اشتراکهای 256 یا 512 بالاتر ببندن . برا همه کم و بیش همین حدوده ... سرعت Upstream هم الان 261 هست .
همین الانم که داشتم این پست رو میفرستادم بازم مشکل تایم اوت وجود داشت و تا 5 دقیقه هم وصل نمیشد هم ارور یوزر-پسورد میداد هم ارور جواب ندادن سرور ! واقعا این مشکل اعصاب آدمو خورد میکنه و تا چند ماه پیش اینجور مشکلات نداشتیم ! جالبه حدود ساعت 6 عصر اکثر اوقات این مشکل پیش میاد حالا موضوع چیه نمیدونم ! :13:
آره به خدا، این آخرین باری بود که 512 گرفتم :41:نقل قول:
ساعت 1 تا 6 رو نمیدونم ولی تو کل روز سرعت 128 با 512 هیچ فرقی نمیکنه.من خودمم ماه اول اشتباه شمارو کرده بودم و 512 گرفته بودم اما الان 128 8gb دارم و خیلیم راضیم.نقل قول:
پس این همه اختلاف قیمت به چه دلیله؟ بین 512 و 128نقل قول:
ساعت 1 تا 6 هم همینه، خوب کاری کردی دوست مننقل قول:
والا نمیدونم، قبلا از اینکه ارزون بشه ازشون پرسیدم چرا هیچ فرقی نیست گفتن از این ماه فرق میکنهنقل قول:
این ماه موقع تمدید دوباره ازشون پرسیدم آیا فرق کرده ، گفتن آره اما اصلا فرق نکرده تا حدودی هم افت داشته
-------------------------------------------------------------------------------------
این دوستمون که با اندیشه در ارتباطه ممنون میشم بپرسه علت این امر چیه؟
یکی از دوستان که خونشون نزدیک اندیشه(گلسار) هستش بیزحمت لطف کنه بپرسه سرعت ما شهرستانیها رو قول داده بودن زیاد کنن چی شد پس؟