ایول نظر من هم همینه 100 دصد تایید میشهنقل قول:
اتفاقا من بیشتر از هر وقتی میخواستم که رئال ببره....مخصوصا چون نکونام و شجاعی (نور چشمی های آقای دائی) تو تیم مقابل بودن.امیدوارم تیمشون 100% از لالیگا سقوط کنه.
ایول نظر من هم همینه 100 دصد تایید میشهنقل قول:
اتفاقا من بیشتر از هر وقتی میخواستم که رئال ببره....مخصوصا چون نکونام و شجاعی (نور چشمی های آقای دائی) تو تیم مقابل بودن.امیدوارم تیمشون 100% از لالیگا سقوط کنه.
بابا امروز هر چی روزنامه ورزشی دیدم اعصاب واسم نموند! " نکونام به پادشاهع اسپانیا گل زد" و از این چیز میزا! :دی
این همه داور به ضرر رئال بود هیشکی جیکش در نمیومد! حالا یه بار اینطور شد همه دارن حرفشو میزنن. واقعا که!
البته خودمون معمولا تو گل هایی که رو هد زده میشه شانس گل نخوردن کمه! پس فرقی نمیکنه نکونام بزنه یا کس دیگه!
آی خدا خیرت بده ! همینو بگو ! یه عمره از داوری می نالیم. یه بار هم که به نفع ما شده داریم خودمون اعتراف می کنیم.نقل قول:
خداییش طرفدارای رئال از همه با انصاف ترن (خودمو گفتم ها ! ) :31:
کالدرون نه موقعی که بود آدم بود نه موقعی که رفت مث آدم رفت ! شتر بچه !!!
من خیلی هم خوب بازی کردم ! تازه 45 تا گلم تو بازی زدم ! : دی
کسی باور نداره ساعت 8 شب بیاد جلوی در سانتیاگو برنابئو تا روشنش کنم !!!!! : دی
داور دو جلسه محروم شده دي:
دستش درد نکنه. خیلی واسمون زحمت کشید.نقل قول:
میگم واسه تشکر براش چند تا شتر بفرستیم !!!! : دینقل قول:
امین جان میگم عجیب رابطه تنگاتنگی با اشتران داری انگار هر چی میشه پا اشتر میاری وسط دی:
خیلی دسش درد نکنه به نظر من که اصلا پنالتی نبود و همه اینها تمارض بوده و باید بازیکنها جرمیه میشدن دی:
خدا خیرش بده :31:نقل قول:
خدا زیادش کنه :31:
ایشالله دست به هر چی میزنه طلا بشه :27:
وااااااااااای
بچها این خبرو داشته باشید خییییییلی جالبه
کاش ریبری بیاد همین جا اعلام میکنم صدتا رونالدو رو به یه ناخن ریبری هم عوض نمیکنم گرچه خیلی رونالدو رو دوست دارم اما خوب چکار میشه کرد که ریبری با ما همدله.
اینم متن خبر:
فرانك ريبري و حميد آلتين توپ به حج عمره رفتند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه زود دويچه سايتونگ، فرانك ريبري و حميد آلتين توپ با كسب اجازه از مقامات تيم بايرن مونيخ در سفر كوتاه تيم بايرن مونيخ در عربستان ، توانستند اعمال حج عمره را به جاي آورند.
ريبري 25 ساله كه در تيم ملي فرانسه بازي مي كند و از سال ها قبل مسلمان است، به همراه حميد آلتين توپ، 26 ساله با هماهنگي قبلي و بين دو نيمه بازي دوستانه با الوحده در جده،از تيم خود جدا شدند و از مسجدي در فاصله 70 كيلومتري شهر مكه، محرم شده و اعمال حج عمره را انجام دادند.
ريبري و حميد آلتين توپ پس از انجام اعمال حج عمره و پالايش روح و نفس خود به تيم خود در فرودگاه جده پيوستند.
تيم بايرن مونيخ كه خود را براي حضور در دور برگشت رقابت هاي قهرماني ليگ آلمان (بوندس ليگا) و ليگ قهرمانان اروپا آماده مي كند، هفته گذشته در پايان اردوي 10 روز در دبي امارات، سفر كوتاهي به شهر جده عربستان داشت و در ديداري دوستانه تيم الوحده عربستان را 3 بر يك شكست داد.
فرانك ريبري در پايان سال گذشته ميلادي به عنوان مرد سال فوتبال فرانسه و آلمان برگزيده شد.
زنده باد بر تمامی مسلمانان جهان .
و اینکه شاید خیلیها و مخصوصا رفقای قدیم خبر دارن که من هم یه سه ماه قبل سعادتی بود رفیتم حج عمره چه صفای داشت باور نمیکنید.
بعضی از بچهای تیم ملی رو اونجا من دیدم .
اما خوب اونجا دیگه هیچ فرقی نیست ارزش انسان به پول و شهرت نیست به دله.
پس از رد پيشنهاد من سيتي
كاكا پشت درهاي برنابئو
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي ميلان ايتاليا رسما از انتظار براي رسمي شدن پيشنهاد نجومي رئال مادريد خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كاكا گلزن اول ميلان به شدت از دست مسئولان تيمش دلخور است. آنها با درخشش پاتو هراسي از نداشتن كاكا ندارند.
رئال مادريد درگير انتخابات زودهنگام براي مديرعاملي باشگاه است و اگر اين مسئله حل شود اولين گزينه براي پيگري، خريد كاكا خواهد بود.
برخي منابع نزديك به هيات مديره رئال مادريد از اختصاص مبلغ 120 ميليون يورو براي خريد كاكا مي گويند.
كاكا شب گذشته پيشنهاد 243 ميليون يورويي منچسترسيتي را رد كرد.