دوستان کسی میدونه کدوم شرکت نامحدود بدون مصرف منصفانه میده؟ من که هیچ چی پیدا نکردم:n03:
Printable View
دوستان کسی میدونه کدوم شرکت نامحدود بدون مصرف منصفانه میده؟ من که هیچ چی پیدا نکردم:n03:
حالا پس از منصفانه کردن نامحدود نوبت به محدود کردن و پولی کردن شبانه محدود میرسه من که میگم صد در صد بهش فشار آوردن برای منصفانه کردن نامحدودهاش چون شرکتی که چند سال نامحدود بدون مصرف منصفانه بده یکدفعه اینکار رو نمیکنه و البته با خودشون گفتن خب یک پول اضافه هم به جیب میزنیم از فروش گیگهای اضافه مثل شرکت های دیگه و جالب اینجاست که هیچ کشوری اینترنت خانگی اش محدود نیست اگرم محدود باشه در حد ماهی ۳۰۰ گیگ نمونه اش همین کشورهای همسایه و کلا سیاست اینترنت ایران فروش اینترنت محدود هست چون هم بحث سیاسی هست و هم بحث درآمد الان تقریبا دیگه چیزی به اسم نامحدود تو ایران نیست فن آوا هم آخرین پایگاهش بود والسلام نامه تمام:n23:
اونوقت چطور شاتل شمارو محدود نکرده. شاتل کافیه دوشب پشت هم دانلود کنی، درجا محدودت میکنه رو سرعت 16kB/s !!!! [emoji15]نقل قول:
اخه مشکل اینجاست که فن آوا تا به الان نا محدود واقعی میداد ولی الان به بدترین شکل ممکن داره محدود میکنه! البته به صورت قانونی!! تو آسیاتک هم شما روزی 1.3 گیگ میتونی با سرعت اسمی دانلود کنی بعدش محدودت میکنند ولی نه این مدلی! اونجا سرعت رو تقسیم بر 3 می کنند که میشه حدود40-45 نه اینکه مثل الان فن آوا سرعتت بیاد رو 8-10!نقل قول:
خلاصه اینکه من که صد در صد تا چند روز آینده تخلیه میکنم و اگه شرکت بهتری گیر نیاوردم میرم آسیاتک چون حداقل اونجا لنگ نمیموندم با شرایطی که داشت ماهی 120 گیگ دانلود داشتم ولی اینجا نمیتونم با سرعت 8 کیلو بایت کارمو پیش ببرم! هرچند که همون آسیاتک هم هر روز داره شرایطشو بدتر میکنه. به جای اینکه اوضاع اینترنت هر سال بهتر بشه داره بدتر میشه
واقعا مسخره اس. بعد دانلود 1.4 گیگ سرعت شده زیر 16 ! بدون اینکه قبلش یه اطلاعی چیزی بدن که منصفانه شده ! چه منصفانه ای آخه ؟ به اسم 1 مگ میفروشن بعد منصفانه اش میشه 128 ؟!
الان با 128 میشه بازی پرسپولیس رو آنلاین دید :| اگه میدونستم حجمم رو نگه میداشتم
۱ مگ نامحدود سرعت ۸ کیلوبایت قاط زدم الان:n07::n04::n03::n31:
هی یاد اون روزا بخیر که روزی ۱۰ گیگ دانلود میکردیم
نزدیک به ۴۰ مگ تو یک ساعت میگیره عجب سرعت توپی ۲۰ ساعت یک گیگ کلا کامپیوتر رو خاموش کنم بهتره در این مخابرات با اون وزیرش رو باید گل گرفت که طرفداری این شرکت های کلاهبردار رو میکنن
میکنه سرعت میادش روی زیره 5 کیلو راه داره ولی با چند ترفندی که قرار نیست بگم بر می گرده به سرعتی که روی تنظیمات مودمت کردن دان استریمت شبانه رایگان میگم!نقل قول:
قضیه صبانت که شبانه اش رو پولی کرد رو فهمیدین خود وزیر علنا تو کلوب از این اقدام صبانت حمایت کرد منم تخلیه کردم اومدم اینجا اینجا هم که از پاییز تا حالا خوب بود حالا یکدفعه بهم ریخت حالا نمیدونم کجا برم چون هیج جا دیگه نامحدود واقعی نداره دیگه باز باید همش پول گیگ اضافه گرون بدم حرومشون بشه