عجب شایعه ای میکنند کی گفته؟ هر کس گفته سره کارت گذاشته خیلی گوشی سبک و باحالیهنقل قول:
Printable View
عجب شایعه ای میکنند کی گفته؟ هر کس گفته سره کارت گذاشته خیلی گوشی سبک و باحالیهنقل قول:
نقل قول:
اگه قیمتشم بگید ممنون میشم.
فقط5700
ما اینجا (تو امل) دیروز پرسیدم میگفت حدود 250. البته چند جا رفتیم(دوستم میخاد بگیره) یکی گفت 270 یکی گفت 260 یکی هم گفت ...
ما جنوب هستیم شهرستان میناب خیلی نزدیک به خلیج فارس هستیم اینجا در میاد 214 توماننقل قول:
نقل قول:
من خودم هم تو بندر عباس هستم حتما حمین حدودا باید باشه.
من قبل این گوشی ان91 داشتم خیلی بیشتر این پیغامو میده... حالا 5700 که خوبه. رو ان82 یا ان95 8گیگ فکر نمی کنم دیگه این پیغامو بده چون 128 مگ رام دارن. ولی رو بقیه گوشیای سیمبین میده. به قول دوستمون ذش task man حله. دو تا برنامه رو kill می کنی جا باز میشه. حتی می تونی music player هم ببندی.نقل قول:
من که تا حالا نشنیدم. منم خودم یه سال و خورده ای دارم هیچی نشده. مطمئنا اونی که گفته با 5700 دشمن خونی بوده. چون یکی از بهترین مزیت های این گوشی lcd شاخشه...نقل قول:
سلام من میخوام 5700 بخرم اما قیمت دقیق اون رو نمیدونم اگه میشه بگید.در ضمن من شنیدم که ال سی دی 5700 زود خراب میشه ایا این واقعیت داره.
کرج 230 تومن هم پیدا میکنی...نقل قول:
اگه قیمتشم بگید ممنون میشم.
فقط5700
تایید میشه. گوشی کاملا درستیه. با توجه به قیمتش( اون اوایل) میارزه. LCD من هم که تا حالا چیزیش نشده. همانطور که شما گفتید: یکی از بهترین مزیت های این گوشی LCD شاخشه... تازه با دوربین 2 مگا پیکسلش عکسی میگیره که با این LCD فک میکنی دوربینه 3.2 D:نقل قول:
چطوری هم استانی حالا که بندر عباس هستی برو قشم با اتوبوس دریایی میدونی که خیلی نزدیکه بد برو درگهان اونجا گوشی 20 تا 30 تومان ارزونتره خیلی خوبه حتما اونجا بگیر ارزش داره گارانتی هم میکنند نمایندگی پلاس موبایل هم هست اونجانقل قول:
اقایون من دیروز یه کلیپ از کامپیوتر ریختم رو گوشی تو گالری نبود رفتم از setting -data mgr--file mgr ,...کلیپ اونجا بود یه علامت سوال هم کنارش بود و وقتی میخواستم اجراش کنم این پیغام رو دادUNABLE to open .file type not supported
حالا برنامه ای هست که من از خود گوشی فرمت این فایل رو عوض کنم یا باید کار دیگه ای بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
من کردستانم.نقل قول:
اینجا حول و حوش 200 تومنه.
با 2-3 تومن بالا پایین .