چرا اما اینجا نمیزنهنقل قول:
این اسکرین مال استاتوس ca هست تو بقیه قسمت های دیگه هم باید زده باشه تست میکنم اسکرین میگیرم ببین
Printable View
چرا اما اینجا نمیزنهنقل قول:
این اسکرین مال استاتوس ca هست تو بقیه قسمت های دیگه هم باید زده باشه تست میکنم اسکرین میگیرم ببین
دقيقا كدام قسمتنقل قول:
ي چند تا اسكرين بفرستين
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان ی سوال
این فور جی پلاس همون TD-LTE؟
بعد این که گوشی باید cat چند به بالا باشه تا فور جی پلاس باشه ؟
ممنون میشم جواب بدین
نهنقل قول:
۶ و بالاتر
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان من واسه یه بنده خدایی میخواستم بسته اینترنت بخرم نفهمه کی خریده
از yello خریدم میخوام بدونم تحویلش انی هست میرسه به دستش صد در صد؟ چطوری بدون اینکه از خودش بپرسم مطلع شم بسته رسیده به دستش یا نه
دوستان من واسه یه بنده خدایی میخواستم بسته اینترنت بخرم نفهمه کی خریده
از yello خریدم میخوام بدونم تحویلش انی هست میرسه به دستش صد در صد؟ چطوری بدون اینکه از خودش بپرسم مطلع شم بسته رسیده به دستش یا نه
این برنده های جشنواره های ایرانسل رو کجا معرفی می کنن؟ مثلا این جایزه 700 میلیونی رو کی برده؟ این سانتافه یا چیزهای دیگه که می زاره برنده هاش رو کجا معرفی می کنن؟ اصولا کلاهبرداری یا نه؟:n31:
کلا جایزه و قرعه کشی و این جور چیزا الکیه و برای تبلیغاته بیشتر.
فرق نمی کنه بانک باشه، شهر فرش باشه یا ایرانسل.
حالا یجا هم بزنند اقای یاردانقلی از دوقوزاباد سفلی برند جایزه 700 ملیونی ما شد شما باور میکنید! مثل این فروشگاه های زنجیره ای که بیلبورد میزنند با چندتا آدم نیست در جهان که برنده اتومبیل این ماه ما شده اند. هرچند اخیرا دیگه زحمت همین کار و یک فیلمبرداری صوری رو هم بخودشون نمیدننقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:
با اجازه بنده اقای یاردانقلی از دوقوزاباد سفلی برند جایزه 700 ملیونی هستم
اینم مدرکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yello رو نمیدونم ولی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلافاصله فعال میشه براشنقل قول:
نقل قول:نقل قول:جالب بود . ولی من هنوز جوابم رو نگرفتم . کجا اعلام می شه؟نقل قول:
نقل قول:
سایت خود ایرانسل رو چک کنید
پشتیبانی
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دانلود نامحدود در بازه ساعتی 2 تا 8 صبح بعد از عید 3 تا 9 شده؟من دوبار سر همین موضوع کلی از حجم روزانه ام کم شده.یعنی ایرانسل ساعت رو نکشیده جلو؟
اگر کسی دلیلش رو میدونه ممنون میشم کمک کنه...
در ضمن ساعت سیستمم درسته.ولی تو خود نرم افزار ایرانسل من میزنه دانلود تا ساعت 8:59
سلامنقل قول:
ساعت مشكلي نداره شما طبق شروع دانلود خودت و پايان حساب كن كاري به ايرانسل من نداشته باش
شما يه سيم كارت بگير كه فقط دانلود داشته باشه كه اكر مشكلي شد از بسته ماهانه كم نكنه
سلام دوستان جریان این بسته های هیبرید چیه؟ برای کسی که بسته ی ماهانه ایرانسل داره و طرح کنترل مصرف آزاد هم فعال کرده باشه چطور از این بسته ی هییرید استفاده میشه ؟ و فعال سازی این بسته هیبرید ماهانه هزینه داره؟ من با ایرانسل آنلاین چت کردم همین سوال ها رو کردم ولی طرف خیلی بلانسبت شما گاگول بود هیچی بلد نبود!!
لطفا هر کی میتونه آمارشو دربیاره.
بيشتر در مقابل مصرف آزاد قراردارهنقل قول:
به نظر بسته ها به صرف تر
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این واسه کسی خوبه که نمیدونه چقدر مصرف دارهنقل قول:
به جای اینکه بسته بخره
این رو فعال میکنه و آزاد اینترنت مصرف میکنه و طبق مصرفش یه جای اینکه به تعرفه آزاد حساب بشه با نرخ این جدول حساب میشه که میصرفه
مثلا شما ۲۰ گیگ بدون بسته از این جدول مصرف کنی طبق این جدول حدودا ۶۲ هزار تومن برات قبض میاد در صورتی که اگه اینو نداشته باشی و مصرف آزاد مصرف کنی بالتر از ۱ میلیون میشه
دوستان سایت فیلیمو نمیدونم برا من مشکل داره یا برا شما هم مشکل داره؟
تست کردم مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان شنیدم ایرانسل یه اپلیکیشن داده که به صورت رایگان میشه با نتش شبکه های صدا و سیما رو مشاهده کرد.کسی اطلاعی داره؟
Lenz.irنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
برای استفاده از اینترنت 4G ، سیم کارت اعتباری بهتره یا پیام رسان ؟ خود ایرانسل ادعا میکنه هرینه پیامک و اینترنت در سیم کارت پیام رسان 33% کمتره .
کدوم بهتره ؟ دائمی/اعتباری/پیام رسان . اصلا فرقی داره ؟
این بسته هیبرید، منی که سیم کارت اعتباری دارم چطور محاسبه میشه؟ مثلا من 2000 تومن اعتبار دارم وقتی نت استفاده میکنم درجا هزینه کم میشه؟ خب سیستم از کجا میتونه تشخیص بده قراره من چقدر مصرف کنم تا طبق اون هزینه کم کنه؟:n13:؟؟
دایمی.هزینه مکالمش ارزونه 49 تومن.بسته های اینترنت متفاوت و ارزون و باحجم بالا داره.مثلا 4گیگ 13تومن یا 7گیگ 20تومن.دایمی ایرانسل از هرنظر عالیه:n20:نقل قول:
سیم کارت دائمی ایرانسل بسته ساعتی دانلود شبانه نداره .نقل قول:
سلام
در منطقه ما نه تنها4G بلکه 4.5 هم چندین ماه راه اندازی شده است
علی رغم شکایت به ۱۹۵ ولی سرعت ما زیر ۵۰۰ کیلوبایت است !!!
رایتل که فقط 3Gهست قشنگ ۲ مگ بر ثانیه سرعت میده کمترین حدش ۱.۵ مگ !
صد شرف به اون شرکت بی ادعا
چرا اینقدر کم؟!نقل قول:
تو apn پراکسی ست نیست که؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اگر منظورتون شهر میناب است، ایرانسل در این شهر و شهر رودان و یکسری نقاط دیگر در استان هرمزگان با کمبود پهنای باند و دیتا مواجه است و علی رغم رایزنی ها صورت گرفته و درخواست های داده شده تا این لحظه این مشکل مرتفع نگردیده و پهنای باند مورد نیاز در این شهرها در اختیار ایرانسل قرار نگرفته است.نقل قول:
سلام دوستان مودم D100 ایرانسل رو خریدم و خیلی راضی هستم، برای قفل کردن رو LTE هم با سوپر یوزر میرم و انجام میدم اما 2 تا سوال دارم:
1- امکان آنلاک این مودم وجود داره یا خیر؟
2- من جایی هستم که 3 خونه آنتن دارم تو بهترین جای منزل اما پنجره رو باز میکنم مودم رو میبرم بیرون انتنش پر میشه حتما باید انتن مخصوص بخرم یا دست ساز هم میتونم براش بسازم؟ سوکت TS-9 تو بازار هست؟
سلامنقل قول:
سوالتون در تایپیک مودم بپرسید لطفا
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته ساعتی به زودی برای سیم دایمی فعال میشهنقل قول:
سلام دوستان
تو مشخصات فنی بعضی از گوشی ها در قسمت نتورک گزینه ی LTE-A (2CA) یا LTE-A (3CA) وجود داره
(CA مخفف Carrier Aggregation هست و به قضیه تجمیع پهنای باند از 2 یا 3 فرکانس اشاره داره)
حالا میخوام بدونم این گزینه معنیش اینه اون گوشی td-lte رو ساپورت میکنه یا فورجی پلاس رو؟
یکی از دوستان که الان از فورجی پلاس استفاده میکنه لطفا مدل دقیق گوشیشو بگه چک کنم مطمئنم بشم از بابت این قضیه چون قصد تعویض گوشی دارم و سر این موضوع به شک افتادم
آقا من هیچ کجای سایت Lenz ندیدم نوشته باشه ترافیک رایگانه.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
این گوشی ساپورت میکنهنقل قول:
معنیش اینه از کریر اگریشن 3 تایی پشتیبانی میکنه این قضیه تو TD LTE هم وجود داره و تجمیع داره به معنای اینه که سه تا فرکانس رو همزمان تجمیع میکنه و تا 600 مگابیت سرعت ارایه میده
بنده گوشیم Iphone 7 Plus هست ساپورت میکنه و در حال استفاده ام
شما واسه چک کردن میتونید از سایت ایرانسل هم کمک بگیرید
لنز فک نکنم رایگان باشهنقل قول:
اون برنامه زووم هست که تلویزیون و برنامه ها رو میشه دید
ترافیک اون فعلا رایگان هست
در اینده پلن هایی اضافه میشه و پولی میشه
لنز فقط قسمت پخش زنده رایگانهنقل قول:
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
اصولا سيمكارت دايمي داشتن تو ايرانسل مثل شهروند درجه دو بودن توشهنقل قول:
تمام طرح هاي خوب اون براي اعتباري هاست و تا مدتها دايمي ها نميتونند استفاده كنند
مثل بسته ساعتي و تا قبل از اين بسته هاي اشتراكي هم اينطور بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقانقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ترافیک لنز رایگانه میتونی همه شبکه ها رو تماشا کنی با ترافیک رایگان، فقط برای سریال ها و فیلمهاش باید هزینه فیلمهارو پرداخت کنینقل قول: