خدمتم دو روزه تمام شده یادش بخیر قبل آموزشی میومدم اینجا و از توصیه های بچها استفاده می کردم:n01:
Printable View
خدمتم دو روزه تمام شده یادش بخیر قبل آموزشی میومدم اینجا و از توصیه های بچها استفاده می کردم:n01:
بچه ها من دوره کد توپخونه خوردم اصفهان... کسی نمیدونه اونجا اوضاع چجوریه؟؟؟ مثلا اگه ماشین شخصی ببریم اجازه میدن که ماشینو بذاریم تو پارکینگش؟؟؟؟؟ و اینکه بعد از دوره کد کجاها یگان توپخونه داره؟؟؟؟
دوستان ازتون ممنونم و لطفا راهنماییی کنید
ساعات کاری پلیس 10+ چطوریه؟ فقط صبح ها بازن؟!!
8 صبح تا 3. بعضی جاها هم 8 تا 2.5.نقل قول:
البته پنج شنبه ها تا 1 هستن. (البته یادم نیست دقیق 1 بود یا نه ولی 5شنبه ها ساعت کاریشون زودتر تموم می شه.)
نقل قول:
کدوم ارگان و کدوم نیرو هستی؟
نقل قول:
تو پایگاه که من ندیدم ولی تو حوضه ها یه 2 3 تایی سرباز بودند که همشون هم دیپلم و 90 درصد زیر دیپلم بودن از 3 نفر اونی که دیپلم داشت بعد از ساعت کاری میرفت خونه ولی اون دوتای دیگه همیشه تو حوضه بودن یعنی آسایشگاه داشتن مثل پادگان....
لطفا بفرمایید که پادگان مرا شبان چگونه است؟ چطوری باید برویم؟ و دقیقا کجای پرندک است؟
نقل قول:
سلام دوستان
1. این راسته که میگن اگه سپاه خدمت کنی؛ کشور های اروپایی اینا، باهات مشکل پیدا می کنند ؟ مثلا به کشورشون راه نمیدن و دردسر داره از این حرف ها.
2. اگه گسی خدمت معاف باشه می تونه فقط آموزشی رو بره ؟ اول باید معافیت رو گرفت یا آموزشی رو رفت ؟
ممنون
ممنون از جوابتون دوست عزیرنقل قول:
اگر اطلاعی دارید در این زمینه میدونید سپاه کجا پذیرش کنم بهتره از نظر راحتی ؟ میخوام اگه بشه تو طول خدمت برای ارشد بخونم
جایه زیاد جالبی نیستش دوست عزیزنقل قول:
با پادگان 02 حدود 2 کیلومتر فاصله داره
بهترین گردانش ابوذر هستش
و بهترین گروهانش گروهان 1 ابوذر هستش
ادرس پادگان 02 رو پیدا کن توی نت با هم فاصله ای ندارن
البته مرا تکاور همون 33 قدیم میشه
بله دوست عزیزنقل قول:
البته نه همه کشور های اروپایی
ولی تعدادشون بالا هستش
موقعی که شما برید به سفارتشون توی ایران و بخواید ازشون ویزا بگیرید
بهتون به هیچ عنوان نمیدن
حتی اگر کسری خدمت داشته باشید و از کسری بسیج و جبهه اینا استفاده کردید
البته میگم نه کشور های در پیتی مثل ترکیه و دبی این جور حرفا
کشور های پیشرفته مثل المان انگلیس فرانسه.........
جایه بدی نیستشنقل قول:
فقط درس باید بخونی توی 2 ماه
تقسیماتش جالب نیستش
بله میتونید ببرید اما اگر بچه اصفهان نباشید نمیزارن شبا بیرون پادگان باشید
روز برگ هستش از ساعت 2 ظهر برگ میدن تا 8 شب
امریه هاتون هر از همه دیرتر میگیرید
نقل قول:
ممنون
اینو هم در موردش اطلاعی دارید ؟ :
نقل قول:
2. اگه گسی خدمت معاف باشه می تونه فقط آموزشی رو بره ؟ اول باید معافیت رو گرفت یا آموزشی رو رفت ؟
سلام بچه ها
من 02 افتادم امروز اومدم مرخضی
دوستان در خیلی شدید توی عضله های پا دارم
در قسمت ران
آخه زیاد به ما دو دادن
ب نظرتون چیکار کنم خوب بشه ؟
اونوقت سفارتشون از کجا میفهمن شما سپاه خدمت کردید ..؟ تو پاسپورت مینویسه کجا خدمت کردین؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
اونوقت سفارتشون از کجا میفهمه سپاه خدمت کردین؟ تو پاسپورت مینویسه؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سلام
دوستانی که به بیماری قلبی و اکو آشنا هستن لطف کنن بگن با این نتیجه ""اکو"" و ""عمل قلب باز"" معاف دائم میشه شد یا خیر ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برید سپاه مرکز استانتون قسمت نیروی وظیفه بگین میخوام پذیرش بگیرم خودشون راهنماییتون میکنن البته اینم بگم اگه آشنا ندارین شانس شهر خودتون افتادن در مقطع فعلی 20 به 80 چون الان اکثر سرباز های سپاه دارن میفرستن مرز
خیلی از کسانی هستند که ویزا گرفتند و رفتن که در سپاه خدمت کردن و کسر بسیج هم داشتن و...نقل قول:
اینکه گفته بشه کسر جبهه و بسیج مشکل سازه من درآوردی هست.
ولی در کل مثلا برای گرین کارت و... کمی سخت تر و مشکل سازتر میتونه باشه کسی که در سپاه خدمت کرده تا کسی که در ناجا و ارتش خدمت کرده.
ولی این به اون معنی نیست که نمیشه و نمیدن و... به خیلی هم دادن و رفتن.
سوالاتی در باره 04 بیرجند دارم
1-با توجه به اعزامم ک 19 اسفند هستش آیا برای عید مرخصی میدن؟
2-بار اول ک میرم مواد غذایی ک میبرم آیا میذارن ببرم داخل یا ازم میگیرن؟
3-در مدت آموزشی آیا افراد مسلط به کاری رو جدا میکنن یا بعد آموزشی؟
ممنون میشم ک جواب سوال هام رو بدین من 19 اسفند 04 بیرجند افتادم
من الان اونجا خدمت میکنم دوره کد رو بدترین پادگان ایران اونجاست حتی از خاش هم بدترهنقل قول:
ادرسشم اینه
تهران-شهرستان رباط کریم - منطقه پرندک
ولی تو بهتره از پل فردیس یا از آزادی سوار اتوبوس بشی بیای شهرستان شهریار از اونجا با ماشین میبرنت دم در پادگان
دوستان یه سوال مهم بنده چند سال سابقه بسیج فعال دارم و کارکرد زیاد دارم.
شنبه میخوام به امید خدا دیگه مدارک سربازی را بدم پلیس + 10 خواستم بدونم این سابقه بسیجم را چجوری باید پیگیری کنم تا طرف برام رد کنه باید کاری کنم قبلش؟چی میخواد؟چون تو دفترچه هیچ اشاره ای به سابقه بسیج و این حرفها نشده.یعنی من ندیدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده را
ازبچه های سمنان اینجاکسی هست؟؟؟
من یگانم خورده شهیدپژوهنده شاهرود.میگن همون چهل دخترهس درسته؟؟
ادرسش روکسی داره بده؟ازمازندران میخام برم
کسی میدونه این پیتوهایی که توی اموزشی بهمون دادن روباید به یگان ببریم یانه؟؟
من تورسته کامپیوترافتادم گروهبان یکم
درجه ورسته ام رو زدم گیرمیدن؟
سلام،آقا من افتادم 02 پرندک شهید انشایی.اینجوری که اینا میگن این امتحانا و این نمره ها واقعا مهمه یا میخوان بترسونن.تجدید دوره میکنن با این نمره ها یا الکی هستش؟؟
سلام
دوستانی که به بیماری قلبی و اکو آشنا هستن لطف کنن بگن با این نتیجه ""اکو"" و ""عمل قلب باز"" معاف دائم میشه شد یا خیر ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان ناجا خدمت می کنم ولی کسری جبهه دارم پس یعنی اینکه منم با این وجود که سپاه خدمت نکردم و کسری دارم اونم نه بسیج بهم ویزا نمیدن:n08:من موندم شما این حرفارو از کجا درمیارین لطفا هر حرفی که اطلاعات کافی در موردش ندارید بیخودی نظر ندید اینم بگم برای اینکه تعداد پستاتونو بالا ببرید این راهش نیست راه های بهتری هم هست در فروم های دیگر اینجا خیلی ها میان اطلاعاتی رو در مورد خدمت پیدا کنند لطفا با این حرفا اونارو گمراه نکنید.در مورد سپاه هم بگم که شاید سخت گیری که در ارتش و ناجا نیست اینجا باشه ولی دلیل نمیشه که کلا ایگنورتون کنند.اونا خودشون هم می دونند خدمت سربازی در سپاه با اینکه تو خود سپاه کار کنی و کادری اونجا باشی فرق داره و به این چیزا واقفندنقل قول:
حالا میشه بعد از آموزشی معافیت جبهه ( 30 ماه ) گرفت ؟
همش الکی و چرندیاته فقط به خاطر کمک مربی هاست اگه شما امتحان خوب بدید برای کمک مربی ها خوبه و مرخصی بهشون میدن وگرنه تو هیچی تاثیر ندارهنقل قول:
دوستانی که در نیروی زمینی خدمت میکنن ، لباس یگانمون همین 4جیب های پلنگیه ؟
لباس دیگه ای نیس ؟
1.بله میدن.نقل قول:
2.بله میزارن.
3.اصولا توی آموزشی کار تخصصی به سرباز آموزشی نمیدن ولی خیاط و آشپز و نقاش گاها میخوان که تو اینا فقط خیاط بد نیس و بقیش خرحمالی محض هست(دور از جون شما) و نرید بهتره.فقط منشی گری هست که ته راحتی و معاف از 90 درصد چیزهاست که اونم اکثرا بچه های گوگولی مگولی و تر و تمیز تر از بقیه رو انتخاب میکنند.
کلا دنبال مسئولیت نباشید.توی آموزشی زرنگ اونیه که حتی آخر دوره هم گروهبانا فامیلشو بلد نباشن هنوز!
و در آخر بیرجند پادگان بسار خوبیه شانس اوردی افتادی اونجا.
شما متولد چند هستید؟نقل قول:
دوستان ممنون میشم جواب منم بدید.نقل قول:
تجدید دوره اونم واسه نمره که کلا جوک هست :n08:. تجدید دوره فقط برای موارد خاص مثل نهست های زیاد و موارد این چنینی ممکنه رخ بده که اونم تو هر دوره شاید بین یه گردان 2 نفر باشن که تجدید دوره میشن! به نمره ها هم توجه ای نکنید، ته تهش اینه که مثلا تو یه هفته ازتون امتحان گرفتن و نمرتون پایین شد اون هفته بهتون مرخصی ندن که اونم بستگی به افسراتون داره و هر گروهانی یجور برخورد میکنه. در کل زیاد حرفاشون رو جدی نگیرید:n20:. به ما انقد گفتن بخونید و مهمه آخرش باز میدیدی بچه ها بعد از تایم آموزش یا خوابیدن یا دارن با هم حرف میزن یا تو محوطه پادگان ولو بودن!نقل قول:
از پادگان 02 فقط باید لذت برد :n02:. موفق باشی
دوستان ممنون میشم جواب من هم بدید.نقل قول:
سلام دوستان ...امروز و فردارو مرخصی دادن...عجب شیر...تو یه هفته به اندازه یه سال دلتنگ شدیم و سختی کشیدیم...غروبای پادگان خیلی بده..اونایی که میرن خودشونو از نظر روحی آماده کنن.تف تو روح پدر کسی که خدمتو بنا کرد همین
ممنونم ازت ترسم بیشتر راجب مرخصی بود ک خیلی دوس داشتم عید رو شهر خودم باشم ک خداروشکر اینطوریه:n20:نقل قول:
اومديم مرخصى..
منشى گروهان شديم و از رژه مژه جستيم(البته هر کار سختى خودشو داره)..گروهانم کلى احترام ميذارن
منم اومدم مرخصی
اینقد برنامه میزارن که 3 روزش اندازه 3 هفته طول کشید
سلام. دوره کد خوردم مرکز اموزش توپخونه اصفهان صیاد
تازیخ تو برگه امریه زده شده ولی ساعت نزده... چه ساعتی در اون تاریخ باید اونجا باشم؟ صبح زود حدود 6-7 اونجا باشم یا دیرتر هم شد اشکال نداره؟
دوستان سلام
دو تا سوال
1- دوستی دارم که به خاطر حساسیت دستش به آب و خاک طبق چیزی که تو دفترچه نوشته، احتمال زیـــاد شرایط معافی رو داره (چندین پزشک تایید کردن)
منتها میخواد یا معاف باشه یا وضعیت عادی داشته باشه و "به هیچ عنوان" معاف از رزم نشه، حالا سوال اینجاست که ممکنه درخواست معافیت پزشکی بده
درخواستش رد بشه ولی خودش بگن به خاطر وضعیتت معاف از رزم میشی؟! یا نه اگه درخواست معافیت پزشکی رد شد دیگه کاری به حالت های دیگه ندارن
2- من از چند نفر پرسیدم بعضی گفتن دوره تکمیلی "بعد از تعطیلات نوروز" هست و بعضیا گفتن "اوایل تابستان"... تاریخ دقیقش کی معلوم میشه دوستان؟
:n16:
با تشکر مهران...