نه مشکلی ندارهنقل قول:
دیروز و 2 روز پیش هم درست بود
Printable View
نه مشکلی ندارهنقل قول:
دیروز و 2 روز پیش هم درست بود
سلامنقل قول:
من هم این مشکل رو داشتم شما یا از مرورگر دیگه ای استفاده کن یا کوکی ها رو یه جارو بزن :31:
مشکلی نیست درست می شه.:46:
مرسی درست شد..............
بچه ها سرعت شبانه اکو 256 یا 512 نسبت به اکو 128 فرق میکنه یا نه؟؟ می خوام 512 بگیرم رو چند میبندن؟؟ من مشهدم.
آخه مشکل اینه که پارس آنلاین هم همین مشکل رو داره البته 128 که داره الان شاتل میده به نسبت سرویسش خداییش 128 واقعی هست حالا چه شب چه روز ولی من دو سال بود که به اسم 128 از 512 استفاده می کردم الان دیگه نمی تونم از 128 واقعی استفاده کنم مثل اینه که پراید داشته باشی بعد یه دفعه بت بگند از حالا به بعد باید ژیان سوار بشی :2:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
نقل قول:
اگه سرعت واقعی بدت بدند 512 روی 512 ، 256روی 256و128 روی 128 بسته میشه الان اهواز همینه. که این توی شب و روز فرقی نداره (تا حالا که برا من ایجوری بوده)
ولی اگه هنوز مشهد سرعت ها رو پایین نیاوردند که به احتمال زیاد پایین خواهند آورد 128،256و512 هر سه تاش سرعت داونش روی 576 بسته می شه.که این بستگی به شرایط شاتل داره یه زمانی سرعت شب و روز با هم فرقی نداشت ولی این اواخر شب ها 2مگ و 1مگ و 512 و 256 و 128 سرعت دانلودشبشون خیلی باهم تفاوت نداشت و همشون پایین بود در حد دیال آپ
من کی گفتم 128 دارم؟نقل قول:
128 آرت 33 ایناس 128 اکو خدا داند.
اره برای منم 2 روزه سرعت شده 11نقل قول:
کسی میدونه چقدر طول میکشه که از شاتل برم پارس؟
سلام دوستان من می خوام 512 پارس بگیرم ایا پارس سرعت 512 رو واقعی کرده؟
اكو 128 اهواز 12-14 است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدام شهر هستید شیراز که 2مگ هست همه سرویس هاش!نقل قول:
این 11 که سر ماه بر میگرده سرعت قبل ولی در کل حدود 1هفته شاتل طول میده با و بندیلش رو از رو خطتون جمع کنه 1 هفته هم پارس طول میده بار و بندیلش رو پهن کنه. (منظورم همون رانژه هست)نقل قول:
زیاد فرقی نمی کنه که کدومش رو بگیری چون بسته به منطقه معمولا بالا می بندننقل قول:
در واقع تو مشهد هیچکدوم رو زیر 512 نمی بندن
اما وقتی مثلا 128 بگیری اگه تو شب سرعتت 16 شد هیچ گلایه ای نمی تونی داشته باشی
اما اگه مثلا 2 مگ داشته باشی اگه سرعتت کم شد می تونی ازشون طلب کار شی
در مورد منطقه خودت نگاه کن که دور و اطراف به مردم می خوره اهل اینترنت باشن یا نه
مثلا تو احمدآباد ترافیک بالا تره و معمولا اگه 128 بخوای همون 128 می بندن
که اگه ترافیک محدودتون زیاده بهتره زیر 512 نگیری
اما از اونجایی که معلومه پست های این تاپیک رو نخوندی اگه قطعیه ساعتی یه بار و افت سرعت شبانه و پینگ بالای 1000 داشتی بعدا نیای اینجا گله کنی چون از این نظرها شاتل افتضاحه و شما هم بهتره یه کم بیشتر تحقیق کنی
سلام بچه ها من امروز سرویسم رو تمدید کردم شوکه شدم این چه وضعه سرعته؟ 12. میشه کاری کرد؟ منظورم اینه که فسخ کرد ؟ یا اگه بخوام تغیر سرویس بدم باید پوله کامله سرویسه بعدی رو بدم ؟ من امروز روز اولمه!!:19:
اصلا حرفشم نزن :دینقل قول:
من تازه می خواستم برم شاتل بگیرم.....پشیمونم کردید...یعنی نگیرم ؟؟
منظورتون از سرعت واقعی یعنی چی ؟؟ یعنی 128 همون 128 کیلو بایت دانلود می کنه ؟؟
راستی یک سوال دیگه :
این که می گید 128 ارت یا اکو یا ... چه فرقی دارند..؟؟؟ { شرمنده حال گشتن نداشتم }
سلام اسي احوالت چطوره؟كيفت كوكه؟نقل قول:
برادر 2ماه نبودي
شاتل دهنه همه رو سرويس كرد
من میخوام ای دی اس ال بگیرم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟
از مخابرات بگیرم بختره یا از این شرکتها
محل زندگی هم تهران هستش
ممنون بابا مثل اینکه تو تین دو ماه اتفاقات زیادی افتاده من که نتم از 12.14 بالاتر نمیره تازه با نوسان بعضی وقتا هم 0 میشه الان میشه من فسخ کنم؟ عصری گرفتم پولمو پس میدن؟ یا باید بسوزمو بسازم؟نقل قول:
توی اهواز هر کی مشترک adsl است بهتره تو همون شرکتی که هست بمونه چون همشون سرعت هاشون رو واقعی کردند
دلیل هم بخش نامه سازمانه تنظیم و مقرارات رادیوی است:4:
تف منه رادیو بتو چه که با چه سرعتی وصل میشم حداقل کل کش.ر اجرا میکردید که میگفتیم سراسری است بچه های اهواز چوب کردند........:32:.... اونجات
سرعت دانلود در اهواز روی 14 است
یعنی سرعت خودتونو بهتون میدن :31:/ 128 کیلو بیت سرعت دانلوده / یعنی 16 کیلو بایت .نقل قول:
اکو سرویس هایی هستند که همونطوری که از اسمش پیداس اقتصادیه و قیمت کمتری داره و به مراتب باید انتظارات کمتری ( از نظر ترافیک و دانلود) ازش داشته باشی .
سرویس های آرت هم نامحدود ( البته نه کاملا :31: ) هستند . و حداقل ماهی 30 تومن هزینه داره .
فكر نكنم پول رو پس بدن.نقل قول:
فردا زنگ بزن فروش بهشون بگو.
شاتل خيلي وقته خراب كرده:2:
بله دوست عزیز متاسفانه :41:نقل قول:
دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.نقل قول:
در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.
دوست عزیز پشتیبانی شاتل بمن گفت که بزودی تمام سرعت های بالاتر از سرویس، برای تمام شرکت های اینترنتی باید به سرعت واقعی کاهش پیدا کنه ظاهرا این بخشنامه جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی هستش و گفتند که شرکت ها و شهر هایی که هنوز سرعتشون کم نشده بزودی سرعتشون کم خواهد شد.نقل قول:
در ضمن توی اهواز قبلا شاتل سرویس های 128 تا 512 را توی مخابرات پورت 1مگ اختصاص می داد و سرعت را روی 576 از طریق اکانت تنظیم می کرد. ولی الان تمام پورت های داخل مخابرات را دارن نسبت به سرویس تغییر می دند یعنی الان برای سرویس ایکو 128 من در مخابرات پورت 128 اختصاص یافته این یعنی اینکه دیگه خیال افزایش سرعت را ندارند. و حداکثر سرعت من همون 128 خواهد بود مگر اینکه سرویسم را تغییر بدم و پورت داخل مخابراتم تغییر کنه که در آن صورت هم پورت 512 بم اختصاص می دند و حداکثر سرعت دانودم 64 خواهد بود.
دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
بچه ها شما با کرک idm از دیشب مشکل ندارید ؟
ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد :(
دیشب هم idm حالمو گرفت هم شاتل!!!نقل قول:
شاتل همیشه از این بهانه ها داره. من قبلا ازش سرویس داشتم. 512 اکونقل قول:
اوایل خوب بود بعد سرعتم به 256 کاهش پیدا کرد. اعتراض که کردم گفتن مخابرات فعلا اجازه نمیده سرعت بالاتر ارائه کنیم!!!! (از اون حرفا بود)
دورم تموم نشده بود که رفتم و تقاضای تخلیه خط رو کردم . بعدا مثل اینکه سرعتا رو 2 مگ کرده بودن و...
خلاصه منظور اینه که وقتی پهنای باند کم میارن یا کلا مشکل دارن از خودشون فتوا صادر میکنن. کاربرای مشهد یا شیراز فکر کنم سرعتاشون بالا باشه (به خاطر بستر مخابراتی خوبی که شرکت مخابرات اون شهرها ارائه میده).
مخابرات شهر ما که همه جا آگهی داده تا 512 رو ارائه میکنه حالا بالفرض بیان و سرعت شرکتا رو کاهش بدن ولی خودشون پهنای بالا ارائه بدن که نمیشه ;)
مشکل مخابرات شهر شماست که ضعیف عمل میکنه
چرا واسه من هم از کار افتاد ورژن قبلیش رو نصب کردم،کسی کرک جدید نداره؟نقل قول:
دوستان و مدیران ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی تمامه افراد اینجا با idm کار میکنن بازم ببخشید
بچه ها شما با کرک idm از دیشب مشکل ندارید ؟
ساعت 3 بود بیکباره بعد از 2 سال idm ارور داد که با سریال جعلی ثبت شده و مدام بسته میشد منم از پتچ برایه کرکش استفاده میکردم هرکاریم کردم دیگه درست نشد !!!
یه دیشب شاتل حالمون و نگرفت بجاش این تلافی کرد
اره واسه منم همینطوری شده کسی راه حلی واسش پیدا نکرده ??نقل قول:
واس منم صبح بیدار شدم دیدم زده فیک سریال و ایناست برنامه...البته تا صبح کار می کرد...نقل قول:
اگر کرکی اومد که اومد نیومد مجبوریم از نرم افزارهای دیگه استفاده کنیم که البته بعید می دونم هیچ کدوم جای IDM رو بگیره
آی دی ام همه رو گرفته :دی
کسی اینجا آرت 1 داره که سرعت دانلودش بالای 12 باشه؟
پسورد اصلی مودمای Zyxel که شاتل خودش میده چیه ؟
یه پسور USER داره که تنظیماتش رو نمیشه دستکاری کرد . 1234 رو هم امتحان کردم غلط بود .
IDM من هم ارور داد ! الان من از یه سرویس دهنده دیگه استفاده میکنم اما اینم مشکل پیدا کرده !
مشکل چیه ؟
ویرایش : رفتم یه سرچی زدم ، دیدم مشکل همگانی هست و فقط از شاتل نیست ! ظاهرا تقریبا تمام کیجن ها و پچ ها از کار افتادند
پست همکار کرک و سریال دراین رابطه :
forum.p30world.com/showpost.php?p=5760365&postcount=120
برای من فعلا 5 روز مونده تا از کار بیوفته ! میترسم اینو تست کنم اون 5 روز هم بپره ! یه تست کنید بعد ندا بدید چی شد :چشمک
admimنقل قول:
............
IDM بهصورت رجیستر شده برای همیــشه
IDM رو از توی کامپیوترت پاک کن چون شما نسخه ی آزمایشی رو داری.یعنی کامل Uninstall کن و بعد هم ریستارت کن.حالا نسخه Retail رو دانلود کن و نصبش کن دقت کن که هیچ کرکی رو روش آزمایش نکنی بعد از اینکه IDM رو نصب کردی برو توی مسیر زیر داخل ویندوزت.
C:\Windows\system32\drivers\etc
اونجا یک فایل وجود داره به اسم Hosts روش کلیک راست کن و با NotePad بازش کن حالا تمام آدرس های زیر رو توش وارد کن. وقتی خواستی NotePad رو ببندی روی Save کلیک کن تا تغییرات انجام بشه.اگه سیو نمیشد فایل هاست را انتقال بدید جای دیگه بعد تغییرش بدید دوباره بریزید به همون مسیر...
یا فایل hosts که من گذاشتم را جایگزینش کنید!
کد:http://www.mediafire.com/?d9c09rry1lg1ame
حالا IDM رو باز کن و با یکی از سریال های زیر رجیسترش کن.کد:127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
Name: ahriman323
Serials:
3IZP5-B8NFQ-CTW7J-S93TY
PFTYO-TU9SC-P57WV-W4KUH
BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1
XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE
PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7
این روش همیشه کار میکنه و هیچ وقت هم سریال ها توی لیست سیاه نمیره.
آقا من همچنان به این شاتل مشکوکم،تقریباً هر شب نزدیک به 100 مگ توی رایگان من بیشتر نوشته می شه،شماها هم چنین چیزی رو دیدید توی اکانتتون؟؟؟
همین شاتل هم 512 میده، ولی باید نامه ببری و درخواست 512 بدی. نه اینکه مثل قبل 128 قرارداد میبستی بدون نامه دانشگاه یا شرکت، بعد برات 512یا 1 مگ رانژه میکردن....نقل قول:
دوستان من ايميل ياهوم رو كه باز ميكنم همش certificate error ميده، بعد با https باز ميكنه،ربطي به شاتل داره؟؟ مال شما اين مشكلو نداره؟؟
من نامه داشتم دوست عزیز! و سرویس eco512 گرفته بودم.نقل قول:
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
پچ جدید گروه Unreal :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/442011557/internetdownloadmanager6xx_2011_-patch.rar
دوستان سرعت من درست شد (آرت 128 - سرعتم شده بود 8!) الان رسیده به 36
نمیدونم برای این بود یا نه اما من گوشیمو به pc وصل کردم که به نت وصل بشم همزمان کانکشن شاتل رو هم کانکت کردم از اون لحظه درست شده سرعتم!
ارت128 دوباره 30 شد:18:نقل قول:
ببین دان استریمتو روی چند بستن دوست گرامی؟؟؟