تازه اینطوری شده؟؟؟؟نقل قول:
مال منم این چندساعته مشکل داره اصلا سایتا باز نمیشن فکر کنم سراسری باشه :n13:
Printable View
تازه اینطوری شده؟؟؟؟نقل قول:
مال منم این چندساعته مشکل داره اصلا سایتا باز نمیشن فکر کنم سراسری باشه :n13:
خیلی وقته بعضی وقتا این جوری میشه ، ولی از عصری دیگه نابود شده !نقل قول:
وبگردی افتضاح
باب این چه وضعشه
من که زنگ زدم پشتیبانی بهشون گفتم
بعدش هم زنگ می زنم داخلی 4
پیگیری نکردن از 195 اقدام می کنم
نت شما هم داغونه؟؟ من نمیتونم صفحه باز کنم این چه وضعشه من دیگه اعصابم خورد شده دیگه چشام پر شده به خدا ااااه
من آسیاتکم قطعهنقل قول:
اما ایرانسل همراه اول رایتل هر سه مشکل دارن و صفحات دیر لود میشن
تایید میشه...نقل قول:
سراسریه
نقل قول:نقل قول:
sent from my LG G3-d855
این چی میگه ؟!!!!!! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرت و پرت...نقل قول:
امیدی به این کشور نیست
یا فرار یا صبر و قرار[emoji52]
sent from my LG G3-d855
Service Unavailable
:n34::n34::n34:
پشتیبانی میگه tracert بگیر ولی اصلا چیزی اونجا معلوم نمیشه
همین الان سایت دیجیکالا با آسیاتک باز نمیشه ولی با 4G ایرانسل میشه :n34:
من که بیشتر سایتارو دارم با فی*لتر شکن باز میکنم ، فرقی هم نداره سایت فی*لتر باشه یا نه ، کلا سیستمشون مشکل داره !
هیچوقت تاکید می کنم هیچوقت فریب این جمله اپراتور آسیاتک رو نخورین که میگن " مشکل سراسریه " بلافاصله بعد اینکه گفت مشکل سراسریه اگه بگید که من همین الان با ایرانسل یا شاتل بدون مشکل وصلم یهو با یه چرخش معنا دار جملشون از "مشکل سراسریه " به "مشکل سراسری در آسیاتکه" تبدیل میشه!!
ما که بعد هفت سال بلاخره عطای این شرکت دزد رو به لقاش بخشیدیم رفت!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
زنگ زدن به پشتیبانی فقط وقت تلف کردن و هزینه تلفن دادن هس و هیچ فایده ای هم نداره از دستشون که کاری برنمی یاد فقط یه مشت حرف حفظ کردن تحویل مشتری میدن
دقیقا، یادم رفت بهشون بگم که چطور با pn/\ هیچ مشکلی نیست ولی بدون اون هستنقل قول:
دقیقا، فقط خواستم ثبت بشه که اگه 195 پرسید باهاشون تماس داشتید بگم بلهنقل قول:
امروز 15 گیگ حجمم خورده شد
زنگ زدم قبول نکردند و دختره میگفت مشکلی نیست!
تو دو روز ۲گیگ حجم مصری داشتم سیستم ۱۷گیگ کم کرده!
بعد از ۱۵دقیقه علافی قرار شد شکایتم ثبت شه اگر مغایرتی بود! بررسی کنن.
چک کنین نخورده باشن
عجبا
سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ
البته این دوره که تموم شد می رم شاتل . :n20:
دوست عزیز.نقل قول:
من تازه 2هفته است دوباره بعد از 3 سال برگشتم آسیاتک. من هم پریشب نزدیک به 4.5 گیگ از ترافیکم مصرف شد در حالی که دانلودی نداشتم. اولش من هم به همین ایده شما رسیدم که ترافیکم رو الکی خورده آسیاتک. اما چون این مشکل رو همون 3 سال پیش با آسیاتک و چند ماه پیش با ایرانسل هم داشتم، وقتی لاگ نرمافزار NetLimiter رو روی سیستم دیدم، متوجه شدم که ترافیک در واقع روی سیستمم ایجاد شده، اما در عمل فایلی دانلود نشده و همه این ترافیک مصرف شده، رفته به چاه ویل و هدر شده. این یه مشکل عجیب و غریبه که همونطور که گفتم قبلن تجربهاش رو داشتم.
مشکل هم از یه باگه بین ویندوز و نرمافزار آنتیویروس (در مورد من کاسپرسکی) که لینکهای دانلود با این که داخل IDM یا مرورگر قطع میشن، اما نرمافزار آنتیویروس که برای Realtime Protection همه جریانهای دانلود و آپلود رو به صورت واسطه بین اون نرمافزارهای اصلی و اینترنت کنترل میکنه، جریان برقرار شده رو قطع نمیکنه. البته این وسط تنظیمات ISP هم دخیله. چون روی همه ISPها این اتفاق نمیافته. (من با همین سیستم و اینترنت پارسآنلاین یا عصرتلکام این مشکل رو نداشتم.)
مثلن همین پریشب، من لینک چند تا فایل ویدیوی بالای 1 گیگ رو تو مرورگر مستقیم کردم تا بتونم اونا رو روی آپلودبوی ریموت کنم برای دانلود تو ساعت رایگان. با وجود این که این دانلودها رو توی مرورگر قطع کردم، اما به دلیل همین باگ که حواسم اون موقع بهش نبود بین ساعت 9 تا 11 شب، نزدیک به 4.5 گیگ ترافیکم مصرف شد. (یعنی دود شد رفت هوا.)
بدبخت شدی رفت سره همین کاره اسیاتک 3 گیگم پرید حجمم منفی 1 شد خخخخ 3 روز به اسیاتک مهلت دادم هیچ کاری نکردن تا تو 195 شکایت کردم 1200 تاش برگشت و سه خسارت به دلیل اینکه مصرف نکردم تو 195 شکایت کردم یعنی به 3 سوت خدا خیرشون بده درست شد البته اونم با نرم افزار dumeter اندازه گیری شده بودنقل قول:
به من گفتن پورت خالی داریم یه هفته پیش و از شرکت مزخرف عصرتلکام جمع کردم. حالا میگن پورت خالی نداریم! موندم و 4G ایرانسل :/
مرکز مخابراتی شما هم شلوغه؟ مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) که حسابی داغونه. یعنی یکی از بدترین مرکزهاست از این نظر. تقریبن هیچ پورت خالیی پیدا نمیشه. تازه یه مفهومی به اسم «پورت اختصاصی» هم داره که فکر نکنم تو مراکز دیگه کسی شنیده باشه تا حالا.نقل قول:
من بعد از ثبت نام، 1.5 ماه منتظر موندم تا خطم وصل شد.
نقل قول:
ممنون از نظرت.
چه بد نمی دونستم چنین باگی هست.
خیلی عجیبه ولی بعیدم نیست از آسیاتک.
البته من لینوکس دارم و مطمئن هستم که مشکل از طرف آسیاتک هست.
چون تو خود سیستم آسیاتک حجم مصرفی رو ۲ گیگ حساب کرده.(حتی پشتیبانی هم گفت ۲گیگ مصرف کردم) ولی الکی ۱۷گیگ کم کرده.
با وجود اینکه تو خود سیستم شان حجم مصرفی رو ۲گیگ نوشته با پر رویی میگن مشکل از ما نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی پدر سوخته هستننقل قول:
به زمین و زمان شکایت می کنم
غلط کردند
مقصر ما کاربران و نمایندگان شرکت هستن که تا تهش شکایت نمی کنیم.
کار خیلی خوبی کردی
نت شما هم قطعه ؟؟؟:n34:
آره برا من 3-4 ساعت قطع بود چند دقیقه پیش زنگ زدم بعد 10 دقیقه بالاخره درستش کرد!نقل قول:
آقا خط ما فیبر نوریه...اگه به مخابرات بگم میتونن برشگردونن به مسی یا نه؟
مال من ده بار زنگ زدم رو حالت بریج کار میکنه ولی pppoa/e نه!!!! طرف میگه مودمت خراب شده برق زدتش راس میگه؟؟؟؟ :n36:نقل قول:
رو اندروید در حالت بریج چیکار میشه کرد؟؟؟؟ نوت 5.
فکر نکنم ربطی داشته باشه. اگه اتصالی کرده باید کل مودم خراب شده باشه نه فقط قسمت pppنقل قول:
اگه لپتاپ داری با کایل به مودم وصل کن و با نرم افزار virtual router به صورت وایرلس share کن
ممکنه راست گفته باشه. شما باید با یه مودم دیگه که مطمئنی سالمه هم امتحان کنی. من یه مودم قدیمی دارم که خیلی وقت بود ازش استفاده نکرده بودم. چند هفته پیش برای خط دومم خواستم ازش استفاده کنم، هیچ رقمه روی PPPoE وصل نشد. البته مودم لینکش با مرکز مخابراتی برقرار میشد. حتی تو ریز مصرف کنترل پنل خود آسیاتک هم لاگ میشد اتصالش. اما اینترنت روی سیستم وصل نمیشد. وقتی میذاشتم روی حالت Bridge مشکلی نداشت.نقل قول:
اما با مودم سالم دیگهام هیچ مشکلی در حالت PPPoE نداشتم.
-----------------------------
روی اندروید فکر نمیکنم مستقیم امکان بریج زدن به مودم باشه. یعنی من چیزی ندیدم. اما راهش همونه دوست دیگهمون گفت. با لپتاپ یا سیستمی که کارت شبکه وایرلس داره، یه کانکشن بریج درست میکنی تا اینترنت روی اون داشته باشی. بعد با یه نرمافزار مثل همون که معرفی کردن یا به نظرم راحتترش، نسخه دسکتاپ Zapya، راحت میتونی اینترنت رو روی گوشی هم استفاده کنی.
روی حالت Bridge که گذاشتی با گوشی به وای فای متصل شو و اپ اندروید wifi pppoe رو نصب کن و یوزر و پسورد اسیاتک رو میذاری داخلش و کانکت میشی.نقل قول:
مرکز زارعی. شلوغه ولی نه در حد کاشانی!نقل قول:
اون موقع هی اصرار میکردم که ثبت نام بکنن و رزرو کنن، پولشم میدم، میگفتن نه حتماً باید از شرکت قبلی جمع کنی. عصر تلکام هم نزدیک 7-8 روز طول داد کاری که پارس آنلاین تو 3-4 روز کاری انجام داد رو برای جمع آوری خط. دیگه آخرش نزدیک بود زنگ بزنم فحش بدم بگم یه هفته س خط رو جمع کردین و چراغ خاموشه چرا تیک آخرش رو نمیزنین که بتونم سرویس بگیرم... :/
بالاخره یعنی وقتی که قطع میشه چراغ مودم همچنان چشمک میزنه یا نه؟نقل قول:
اگه بزنه که یعنی داره دیتا میکشه
آره دیگه. عرض کردم که نرمافزار NetLimiter و حتی NetWorx هم ثبت میکنن جریان دانلود رو. اما چون IDM دانلود رو قطع کرده، خودش چیزی نمیگیره که نهایت تبدیل بشه به یه دانلود مفید. اما نرمافزار آنتیویروس همچنان پرقدرت به دانلودش ادامه میده که باعث میشه ترافیک مصرف بشه اما بره به هرز.نقل قول:
این باگ رو من خودم شخصن روی کاسپرسکی تجربه کردم. تو اینترنت گشتم روی یه آنتیویروس دیگه هم ظاهرن این مشکل بود. یادم نیست حالا ESET بود یا Avira.
جالبه که آسیاتک روی همه سرورها این مشکل رو نداره. مثلن، با آپلودبوی (سرور UKاش) این مشکل برام به وجود اومده. در حالی که روی یه سرور و سایت دیگه این مشکل رو نداشتم.
همین امشب، ساعت رایگان چند تا لینک از همین سرور UK آپلودبوی گذاشته بودم واسه دانلود. صبح دیدم که یه مقداریش رو دانلود کرده، اما از یه جایی به بعد دیگه تو IDM ارور داده و دانلود ادامه پیدا نکرده. اما جریان دانلود به آنتیویروس ادامه پیدا کرده و اون لحظه هم که کنترل کردم NetLimiter نشون میداد که فول ظرفیت پهنای باندم داره استفاده میشه. شانس آوردم که هنوز ساعت رایگان تموم نشده بود، وگرنه یه 2 گیگ دیگه میرفت تو پاچهام.
خلاصه حواستون رو جمع کنید که این جور الکی تو پاچهتون نره. آشن نخورده و دهن سوخته.
چون اینو هیچ رقمه نمیشه برگردوند. ترافیک واقعن ایجاد شده. فقط هرز رفته.
دوست عزیز میشه راه حلش رو هم بگین ؟ کدوم قسمت آنتی ویروس کسپرسکی باید تغییرات رو اعمال کنیم ؟ هر چی گشتم قسمت فایروال کسپرسکی ( ورژن 2015 ) خبری از مدیریت مصرف اینترنت و اینا نبودنقل قول:
این 6 گیگی که هر ماه به من میدن. من احساس میکنم فقط 3 گیگی استفاده میکنم. بقیه اش هوا فروشیه !!
از تو خود آنتیویروس راهحلی نداره. باید حتمن یه نرمافزار ترافیک مانیتورینگ مثل NetWorx یا همین NetLimiter یا DUMeter یا GlassWire روی سیستمت نصب کنی تا اول از همه متوجه این جور مصرفای بیرویه بشی.نقل قول:
بعد، هر موقع که دیدی سیستمت داره مصرف غیرعادی نشون میده، یکی از این کارا رو دستی انجام بدی:
1. بعضی از این نرمافزارهای مدیریت ترافیک مثل NetLimiter بهت اجازه میدن که کانکشنهای اینترنت یه نرمافزار خاص روی سیستم یا حتی کل سیستم رو قطع یا به اصطلاح (Kill) کنی. این سادهترین راهه. اگه این جواب نداد:
2. میتونی از این مسیر Control Panel->Network and Internet->Network Connections آداپتور کارت شبکهات Disable و بعدش دوباره Enable کنی. این جوری خیلی وقتا اون کانکشنهای الکی از بین میرن. اگه اینم جواب نداد،
3. سیستم رو ریستارت کنی.
در ضمن داشتن نرمافزار مدیریت ترافیک به ویژه یه حرفهایش مثل NetLimiter کمک میکنه تا ریز مصرف نرمافزارهای مختلف روی سیستمت رو هم به تفکیک روز و ساعت داشته باشی که مطمئن بشی ترافیکت الکی هدر نمیره.
راستش، به غیر از این باگی که من باهاش برخورد کردم، خودم تو این 10 سالی که اینترنت استفاده میکنم، مورد حجمخوری سیستماتیک از شرکتهایی که ازشون سرویس داشتم ندیدم. این مورد رو هم تا اینجا فقط تو آسیاتک و ایرانسل (وقتی با مودم به سیستم ویندوزی وصلش میکنم) دیدم.
این تنها اپی هست که برای اینکار وجود داره نیاز به روت داره متاسفانهنقل قول:
این چی چی میگه زر اضافی میزنه نشد یه بار یه حرفی بشنویم که قبلا عملی شده باشه
سلام دوستان
من میخواستم سرویس فعلی که دارم و تخلیه کنم و بیام از آسیا تک سرویس بگیرم. در ماه یه چیزی حدود 30 گیگ مصرف دارم. به نظرتون سرویس 512 نامحدود برنزی برای من مناسبه؟ سرعت دانلود سرویس های 512 آسیاتک چطور هست؟
از چاله میفتی تو چاهنقل قول:
دوستان باز این نت چشه؟؟ همش servise unavilable اشکم دراومد :n35:
تا چند لحظه پیش نت من داغون شده بود جوری که باید ده دقیقه صبر میکردی تا یه سایت باز بشه تازه اونم اگه باز میشد ولی سرعت دانلودم عجیب بالا بود یعنی حداکثر سرعتی که خطم بسته شده بود(12 مگابیت) را داشت برا اولین بار میداد اونم بدون نوسان:n04:
منم دقیقا مثل شما تازه دیشبم 4-5 ساعت قطع بود ولی اشکل نداره عوضش اینترنتمون ملی شده من چقد خوشحالمنقل قول:
ببین چه کار دارن می کنن که وقتی چیزی رو که حقمونه بهمون میدن چقدر خوشحال میشیم این سرعت بالا باید رو سرورای خارجی باشه... هی چی بگمنقل قول:
جالب اینجاست فردا همین رو هم محدود می کنن ولی یه جور محدود می کنن که هی بگی بده بدتر نشه
پس فرداش دوباره بدتره میشه بد یه بدتر جدید میاد و همچنان این بد و بدتر ادامه داره تا این بدترو به حد اعلی برسونن واقعا افرین دارن