بله قطعا با پچ شدن باabgx360وlt+3مشکل حل میشه البته حجم همه اون آبدیت ها کمه همشونو امتحان بکن شاید درست شد ها!!!نقل قول:
بله قطعا با پچ شدن باabgx360وlt+3مشکل حل میشه البته حجم همه اون آبدیت ها کمه همشونو امتحان بکن شاید درست شد ها!!!نقل قول:
سلام
بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )خریدم 34 تومن
تصویر ردیف شد
ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
بابا بگید دیگه
پیشاپیش ممنون:10::11::40::20::46::5:
اینجارو بخون:(آموزش وصل کردنx360به مانیتور)نقل قول:
اگه مشکلی بود همونجا مطرح کنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
سلام من تاپیک وصل کردن 360 به ایکس باکس رو خوندم ولی اونجا گغته اصولا من باید صدارو از خروجی مانیتور بگیرم ولی نمیگیرم تو کنسول تنظیمات خاصی داره؟ راستی کابل رو نمیشه همزمان هم کابل کامپوزیت( همون که میزدم به تلوزیون قدیمیه crt ) همزمان وصل کرد؟ اگه میشه وصل کرد شاید بشه یه کارایی کرد:41:
شما کابل HDMI خریدی؟خب اگه مانیتورت پورت HDMI داره که باید صدا هم داشته باشی!!!نقل قول:
اگرم نداره،خب کابلو برای چی خریدی؟
چرا بابا مانیتورم سه مدل کابل میخوره
HDMI VGA سومی نمیدونم چیه ازین بزرگاس
این ساجد هم هی تشکر میکنه جون من کمک کن:41:
تصویر ردیفه ولی صدا:41:
خب آخه اگه HDMI گرفتی که صدا و تصویر رو با هم داری!!مگه اینکه کابل ایراد داشته باشه!!!!!!
شاید حواست پرت شده و صدای مانیتورتو کم کردی که نمیشنوی؟:31:نقل قول:
آخه htmi صدا و تصویر با همه
صدای مانیتورتو زیاد کن :20:
تنظیمات خاصی تو تنظیمات کنسول نداره؟
این بهترین کابل بازاره
کابل مطمئن هست حالا فرضا اصلا مانیتوره خروجی صدا نداره
اونوقت تکلیف چیه؟
اصلا ما فرض میکنیم مانیتوره خروجی صدا نداره
چه جوری واس ازش صدا گرفت؟
نمیشه که!اکثر تجهیزاتی که ورودی پورتHDMI دارن،یا اسپیکر دارن،یا به اسپیکر وصل میشن.احتمالاً یا Sound رو Mute کردی!!یا کابل مورد داره!!(چه گیری دادم به کابلت:27:!!؟؟!!)کابل دیگه ای نداری که تست کنی؟یا وسیله دیگه ای که بتونی این کابلتو باهاش چک کنی؟:31:نقل قول:
مانیتور شما یه خروجی هدفونم باید داشته باشه.هدفونتو وصل کن بهش ببین صداش درمیاد؟:8:حواست باشه، اگه تو جک 3.5 میلیمتری هدفون چیزی گذاشته باشی، هم صدا از اسپیکر ها در نمیاد.اگه هدفون بهش وصله اول درش بیار ببین اسپیکر صدا میده؟اگر نه هدفونو بزن ببین تو هدفون صدا میاد؟!
با درود به همه دوستان
من سیستم رو دادم 15 تومن گرفتن تو توپخانه و LT روش ریختن و مشکلش حل شد.
از همه راهنمایی دوستان که کمک کردن و راهنمایی کردند سپاسگزارم مخصوصا ( آقا ساجد ، MITAJOON و Sony - W810i ) که خیلی وقت گذاشتند.
پاینده باشید
مبارکتون باشه.فقط حواستون باشه که هیچ آپدیت دیگه ای رو قبول نکنید مگر اینکه از سلامتش مطمئن باشید.نقل قول:
.
.
.
.
.
بچه ها یه سوال برام پیش اومده.من میتونم ایکس باکسمو ببرم خارج از کشور؟یکسال اونجا باشم و برگردونمش؟هزینه ای باید پرداخت کنم؟یا به اسم گمرکی و.. مشکل ساز میشه؟بازیهامو چطور؟(مقصد مالزیه)
مدیر جان حذفش کن لطفاً
تکراری شد
بازی هات که مشکلی نداره همشونو از قاب درار بزار تو کیف ببر یا کلا بزار توی کیفت ببر (البته دیگه نمیدونم به خاطر کپی بودنش گیر بدن.براب همین توصیه میکنم از قابشون درار بزار تو کیف یه جا بزار که با چشم نبینن و تو چشم نباشه.نقل قول:
کنسول هم که گمرک این ور کارری نداره فقط باید گوتیشو در بیاری.دیگه مالزی رو نمیدونم.شاید به خاطر کپی خور بودنش گیر بدن(البته بعیده بفهمن)
من مشکلم ایرانیان:31:!!!موقع بردن گیر نمیدن،موقع برگردوندن نگن گمرکی بده؟؟!!آخه دیگه کنسول فت که گمرکی نداره:27:
کپی خورش کردم هروئین که نمیبرم!!!:31:
دوستان من یه دونه هارد 40 وسترن دارم به حالت ide میخواستم بدونم اگه من یه دونه از این تبدیلهای ide به usb بگیرم میتونم ازش به عنوان حافظه به کنسولم وصل کنم اگه میشه زود جواب بدید چون یه تا دو ساعت دیگه میخوام بزنم بیرون
با اجازت تو ایران اینجوری میگی برو یکی از کشور ها که سونی نمایندگی داره مثلا مالزی.اگه بفهمن کپی خورش کردی زندان+جریمه نقدی داره ایرانو نبین بی خیالن و باهات کاری ندارن.اونجا از هرویین هم بد تره:دینقل قول:
خوب ببین اگه تو قوطی باشه و آکبند یعنی از اونجا خریدی ولی اگه از قوطی دربیاد میشه مثل لپ تاپ و مشکلی هم نداره اصلا.البته من به شخصه کنسول نبردم کشور دیگه به گفته دوستان و دوستان فرومی میگم.
-------------------------------------------------------
نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.نقل قول:
البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.
من شنده بودم که از 16 گیگش میشه استفاده کرد اگه میشه که همونم بکارم میاد پس شدنش که میشه درسته؟نقل قول:
نه نمیشه فقط میتونی از 8گیگ اش استفاده بکنی.که خوب نمیارزه.
البته با دستگاهX360KEYوJTgکردن کنسول میشه از کل حجم استفاده کرد.ولی هارد40گیگ ارزش نداره.اونموقع باید بیشتر از پول هارد پول اونایی که گفتمو بدی.
والا دقیق یادم نیست ولی فکر کنم همون8باشه.ولی اگه شنیدید که16هست بله با تبدیل میتونید ازش استفاده کنید.البته باید با کنسول فرمتش هم کنیدنقل قول:
برادران من مانیتوری که خروجی صدا نداره رو با کابل HDMI وصل کردم به 360 Slim
تصویر عالیه
حالا صدارو چجوری بگیرم؟:41:
دوست عزیز ما اینجا برای هر بحثی تاپیکی داریم که معمولا تو پست اول اون تاپیک در مورد موضوع اصلی توضیح داده میشه.نقل قول:
من به شما لینکی رو دادم که دقیقا میگه چی کار کنید:
آرای پست اول دقیقا نوشته شما چی کار کنید.اگه سوالی هم بود اونجا مطرح کنید دوستان دقیق تر و سریعتر بهتون جواب میدنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
مشکل صدا حل شد
دوتا فیش کامپوزیت و HDMI رو وصل کردم و از صدای کامپوزیت گرفتم واسه اسپیکر ها
اما یه مشکل جدید
وقتی از رو کامپیوتر (VGA) سوییچ میکنم به ایکس باکس (HDMI) کنسول ریست RESTART میشه
وقتی هم که مانیتور رو روشن خاموش میکنم هم ریست میشه
چیکارش کنم؟:41::19:
درودنقل قول:
شما برای هرگونه انجام تغییرات باید ایکس باکس رو خاموش کنی و این طبیعی است
شما چرا سدا رو از دستگاه سینما خانگی یا ضبط نمیگیری؟اینگونه که آسان تر است
:11:
نه کی گفته واس خاموش کرد دستگا میسوزه
من فایل کپی میکنم دی وی دی رایت میکنم اینترنت میرم همه کاری با کامپیوتر میکنم
این وسط بازیرو استپ کردم همین اگه بخوام هر دفه ریست کنم که :41:
رو HDMI كه وصل كرده باشي اگه سوييچ كني به چيز ديگه انگار كه مانيتورو روhdmi خاموش كردي ، درنتيجه ايكس باكس هم بعد از وصل كردن دوباره ريستارت ميشه اما با كابل هاي ديگه اينجوري نميشه !!نقل قول:
خیلی ممنون :11: منم منتظر یه جواب منطقی بودمنقل قول:
ولی اگه تنها HDMI وصل باشه میشه سوییچ کرد ولی مال من که هم کامپوزیت هم HDMI وصله نمیشه سویچ کرد
راستی یه فکری ازینا پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟
محتوای مخفی: کابل
اگه باشه توپخونه و پاساژ رضا :31:نقل قول:
تویه تهران که عین پ....ل ریخته.............نقل قول:
قیمت هم در حدود 15 هستش.............
سلام دوستان من بازي pes 2012 رو تو كنسول گذاشتم با error زير مواجه شدم.هيچ كاري نميشه كرد.لطفا راهنمايي كنيد
can't read update from the disk.please reinsert disc to continue the update
برای اجرای pes12 باید ورژن داشبوردت آپدیت میشده که شما آپدیت رو شروع کردی وسط کار کپی خور دستگات پریده (به خاطر آپدیت جدید) و بعد از اون هم دستگاه نمیتونه از روی دیسک کپی آپدیت رو تکمیل کنه
شما الان دو تا کار باید انجام بدی اول آپدیت داشبورده که با فلش هم انجام میشه ( نرم افزاری) بعد هم باید lt2 بریزی که که سخت افزاریه و مشکله
اولی که راحته ولی در مورد دومی اگه تجربش رو نداری بهتره بدی بیرون هر دوتا آپدیت رو برات بریزن
دانلود آپدیت داشبورد:
کد:http://download.microsoft.com/download/2/A/C/2AC6BB6F-1A26-4784-BA64-09A96E70CD03/SystemUpdate_13599_USB.zip
البته بگم بعد آبدیت هم اگه درست بشه بایدLT+2بریزی.پس یا از همون اول خودت بریز و اگه حرفه ای نیستی بده بیرون
بازی فورزا 4 یا توی بعضی لودینگ ها به مدت طولانی گیر میکنه بعدش اررور میده یا وسط بازی چیکارش کنم؟
من ************** 3 و مردن وارفر 3 و فیفا 12 و چندتا بازیه دیگه رو بازی میکنم ولی این؟
ارورش یه چیزی تو ایم مایه هاست
The disk is coruptade .... clean the disk .... نم چیشی:18:
نقل قول:
این وصل کردن کامپوزیت و HDMI زیاد توصیه نمیشه چون من یادمه قدیما اکثرا هی ایراد میداد اخر سر میزد میترکوند کسنول رو
این کابل VGA هم که هست عکسشو گذاشتید کیفیت کار رو نصف میاره پایین می تونم بگم یه جورایی یه روحشکل هم کنار شخصیت اصلی همیشه میاد بنابراین اگر تواناییشو دارین بهتره که مانیتورتون رو عوض کنید تا کار رو یکسره کنید.
سلام دوستان من ایکس باکس اسلیم 4 گیگ خریدم که بازی گرز آف وار رو میاره اما بازی ass creed رو نمیاره و ارور میده اما با وجودی که گرز آف وار رو اجرا میکنه باید آپدیت lt+2 باشه من شک کردم و وقتی خواستم dvd key رو استخراج کنم که آپدیتش کنم وقتی slim key رو میزنم ارور filed میده نمیدونم چرا ...چند بار هم امتحان کردم درایو رو میشناسه اما موقع که slim key رو میزنم ارور key filed میده به نظرتون ممکنه از این باشه که کابل تصویر رو وصل نکردم اگه حتما مال اینه که امتحان کنم وگرنه کنسول رو بستم نمیخام الکی دوباره بازش کنم اگه هم با اجرای بازی گرز آف وار معلومه lt+2 هست ممکنه آپدیت جدید داشبرد رو انجام بدم و بازی ass creed اجرا شه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نچ نمیشه:31:نقل قول:
نهایتا میرم میشینم تو حال با تلویزیون بازی میکنم:27:
نه به وصل بودن سیم تلویزیون ربطی نداره.نقل قول:
ببینید اگهGOW3رو اجرا کرده پس یعنی شماLT+2رو دارید. و داشبردی که این بازی رو اجرا میکنهASSASSINSرو هم اجرا میکنه.و اگه خود بازی آبدیت بخواد پیغام آبدیت میده خودش.
پس به داشبرد هم ربطی نداره.راستی وقتی این بازی رو اجرا میکنی چه اروری میده یا چی میگه؟
تا حالا لایو رفتی؟
البته شاید هم اون بازی که داری خراب رایت شده باشه.شما با بازی های دیگه مثلMW3وTHE RUNمشکلی نداری؟
--------------------------------------------------
خوب ببینید احتمالا این نسخه رو که دارید قبل از اومدنLT+2و قبل از اومدن روشی برای رایت دیسک هایXGD3براتون رایت شده و این نسخه ها عموما این مشکلات رو داشتن.اگه این بازی رو تازه خریدید عوضش کنید اگه نه خیلی وقته خریدید که فکر نکنم عوضش بکنهنقل قول:
---------------------------------------------------
البته یه توصیه کنم اگه کنسول رو میبری اونجا تو انجام دادن بازی ها دقت کن.:دی میدونی که چی میگم.: دینقل قول:
مراقب باش تو جمع چه بازی هایی رو انجام میدی
خب اگه مانیتورت Vga و Dvi هم داره
کنسولو بزن به DVI بعدش PC هم بزن به Vga
من خودم همین کارو میکنم
کیفیتش برابر HDMI هست.
برای سوییچ هم مشکلی نیست.
ببخشید بی ربطه به تاپیک....
دوستان این داشبورد جدید کی میاد ؟
والا میگفتن12 آذر ولی هنوز نیومدهنقل قول:
فردا میاد
6 دسامبر