Printable View
خوب اگه میگید 100% کار میکنه خوب یه اکانت تست 1 روزه بزارید که بچه ها ببینن خوبه اگه بدردشون میخوره بگیرن.نقل قول:
اینجوری که نمیشه ... :n13:
خیر امکانش نیستنقل قول:
چون سرور پهنای باندش محدوده و چیزی که تست شده و ۱۰۰٪ جواب داده نیازی به تست نداره
فقط روی چند مرکز datakمشکل داره و اونم از داتکه
محدودیت منطقه داره؟نقل قول:
محدودیت حجمی داره و محدودیت زمانی نداره
هر ۵ گیگ 20ت
قضیه مال 7 8 ماه پیشنقل قول:
من سایت فروش اکثر تو تهران بودن بررسی کردم همچین قیمت نبود چون وایرلس معولا ارزون تر سرویس ADSL مگر
اینکه از de یا شخصی باشه که شیر دیگه نیست
اگه دیدمش ازش می پرسم ای اس پی شو
خیر
گفتم که فقط رو چند مرکز داتک اختلال داره
داتک کلا خودش داغونه
سرویس وایرلس؟ 400 500؟ داداش باور کنید می تونید برید شکایت کنید از این ISP... من سه ماهه داشتم 60 تومن الان از عید تا حالا اومدم روی 20 نت ولی افتضاحه می خوام دوباره آنتن وایرلسم رو راه بندازم.
هزینه اولیش هم اصن کم نیست. الان یه آنتن nano حداقل 400 پولشه. فقط همینه که وایر لس رو گرون می کنه.
چند صفحه قبل هم دوستی که رول جانگلر می رفتی اصن هیچ چمپی بهتر از WW جانگل نمی ره اونم به خاطر پسیو و Q هست. کافیه یه اسمایت برداری بری بلو رو بزنی. بعد مانا دیگه کم نمیاری مثل بی جنبه ها فقط Q بزن هیل کن خودتو :D بعد دیگه بستگی به استعداد خودت داره که چقدر طول بکشه لول آپ کنی R رو بگیری. به دلیل لول E شما کافیه هماهنگ عمل کنی با تیمت تا اچ پی حریف رو از 50% کم کنن اونوقته دیگه Ww پدر صاحب اون بدبخت رو در میاره. البته اینو هم می گم گنگ کردن با ww آسون نیس ولی مانستر زدن توی جنگل براش خیلی راحت تره تا بقیه چمپین ها...
دروغه داداش ، همین شاتل پدر مارو در آورده...:n03:نقل قول:
صبح تا شب لگ ، صبح تا شب پینگ بالا 500...
دیگه چی میخوام از یه نت ایده آل؟:n21:
قبول دارم ، ww حرف نداره...:n12::n02:نقل قول:
دروغ هیچ کاری نکرد . من 3 ماه منتظر بودم اینا هی تغغیرات اعمال می کردن اما هیچ تغییری نکردنقل قول:
آقای 100% تست شده حالا اینی که میگی پینگ ما را توی لول میاره روی 35 ؟؟ یه عکس موقع لانچ گیمت توی لول بزار ببینیم پینگت چنده !!!نقل قول:
واسه ۱۰۰٪ کاربرام جواب داده
دقت کنید تستی در کار نیست
آخه یه بنده خدا امروز به ما میگفت پنجاه هزار تومن بده من پینگت را از روی 380 میارم روی 90 گفتم چه جوری گفت تو کاریت نباشه
منم بش گفتم بیا خونمون پول را بهت بدم بعد یارو دیگه جواب نداد:n02: