من چیکار کنم؟
Printable View
من چیکار کنم؟
شاهکار جدید صبا نت در راستای تکریم کاربر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس سرویس نامدود برای چی میگیرن؟
برای من دیشب سرعت خوب بود حول و حوش 1.3 گیگ دانلود داشتم:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیشب با تورنت حدود 1.5 گیگ دانلود کردم البته 150 مگ از حجمم کم کرده
احتمالا صبانت کاربراش رو به دو دسته عوام و خواص تقسیم کرده
برای ما عوام الناس که سرعت همون 15-25 مونده
دوست عزیز ساعت شروع کانکت رو چرا مخفی کردی؟ساعتش رو نشون بده تا ما هم از همون ساعت بزاریم واسه دانلود که هم سرعت بالا باشه و هم از اعتبارمون کم نشه. یا اینکه کلا هر روز پست نزن دیشب خیلی دانلود کردی.نقل قول:
من خودم شرکت نوین میخوام بگیرم البته هزینه هاش خیلی بهتر از صبا هست ولی من مجبور شدم به خاطره مشکل عجیبم از صبا برم اگه مشکلم حل نشه یعنی مشکل از مخابراتمون باشه دوباره برمیگردم صبا چون هزینش برام خیلی کمتره ;)نقل قول:
با سلام به همه من که نگاه کردم این تاریخ بود
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16 کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
با سلام به همه من که نگاه کردم این تاریخ بود
قابل توجه کاربران استان تهران اصفهان شیراز خراسان رضوی
دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16 کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/27 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
بچه ها یه سوال
اول می خواستم ببینم سرویس های 512 و 1 مگ ـم واسه شبانه مشکل سرعت دارن یا نه !؟
بعدش هم می خواستم بدونم اگه ده روز از سرویس مون مونده باشه ولی ترافیک مون تموم شه، بعد بریم اینترنتی یه سرویس دیگه بگیریم این ده روز میپره یا اینکه تاریخ شروع سرویس جدید، بعد از تاریخ اتمام سرویس فعلی مون حساب میشه !؟