درود پزمان
606 با خودش ساب هم داره توسایتش که داره ؟ ضمنا من منتظر پاسخ سوال قبلی هستم تشکر
Printable View
درود پزمان
606 با خودش ساب هم داره توسایتش که داره ؟ ضمنا من منتظر پاسخ سوال قبلی هستم تشکر
ببخشید دخالت میکنم یه سر پاساز شرکا اقای دریایی بزنید
سلامنقل قول:
1-نه مشکلی نداره.
2-بله می تونه.
3-باید بگردید و فروشگاهی که داره ازش بخواید تا براتون تست بگیره.
4-درخواست کنید با آمپ مورد نظرتون واستون تست کنه.
5-دقیق نمی دونم.
6-انشالله که دلار میاد پایین.
کلا اسپیکرهای کامپیوتر اونچنان راضی کننده نیست.می تونید تو مدل های شرکت لاجیتک و ادیفابر جستجو کنید.نقل قول:
برای سوال قبلی امشب نگاه می کنم جواب می دمنقل قول:
606 خودش ساب نداره ولی یه سوپر ووفر 8 اینچی کنارش هست که بیس قوی ای داره و توی موزیک نیازتون به ساب رو تا حدودی برطرف می کنه ولی توی فیلم به علت اینکه اسپیکرهای Rear رو ساپورت نمی کنه به مشکل بر می خورید.
اسپیکرهایی که توشون دیکودر دیجیتال دارند دیکودرشون خیلی قوی نیست من توصیه می کنم عوض اینکه پول بیشتری بابت این اسپیکرها بدین اضافه هزینتون رو برای خرید کارت صدا صرف کنید.نقل قول:
5-من با ارمغان تماس گرفتم مثل اینکه 606 تموم کردهنقل قول:
6- رایان جان دیگه فکر نکنم با این شا اله - ما شا اله کار درست بشه متأسفانه باید منتظر یه فاجعه باشیم دلار امروز به 3000 تومن رسید و هیچ دور نمای روشنی هم ازش نیست و به نظر بدتر از این خواهد شد. به هر حال این داستان چند ماه دیگه تأثیر واقعی خودش رو نشون می ده.
چرا تو soundbarنقل قول:
ها ديكدر صداي اچ دي هست. الانم اكثر براندهاي معروف توليد مي كنند اما تو كارك هاي چيني نيست
نگاه کردم تنظیمی نداره البته اگه تنظیمی هم داشت باید منو برات باز می شد که بتونی تنظیم کنینقل قول:
به هر صورت با زدن دکمه منو یا enter باید یه منویی برات باز بشه.
من همچنان فکر میکنم مشکل از کابلتونه
اون ساب نيستنقل قول:
سوپر ووفر و صداش با ساب خيلي فرق داره