آره مدل خیلی خوبیه .... N53JLهم خوبه ...گرافیکش بهتره از JNنقل قول:
آره مدل خیلی خوبیه .... N53JLهم خوبه ...گرافیکش بهتره از JNنقل قول:
نقل قول:
با توجه به نیاز های شما یک لپتاپ 700 تومانی بسه ، core i7 به چه دردتون می خوره ؟؟؟
حتی برای کاربرد های حرفه ایی و طراحی و برنامه نویسی ها هم core i3 کافی هست ، و core i7 فقط به درد کار های خیلی خاص می خوره
اختلاف قیمت با دبی هم فکر نکنم به 300 تومان برسه :46:
جناب biostar جواب پست مارو میدین؟
نقل قول:
هدف و معیار شما از خرید نوت بوک چیست ؟؟؟
اگر اهل بازی های کامپیوتری زیاد نیستی ، و به اصطلاح بازی خور نیستی اما گه گاهی بازی می کنید و همچنین وزن دستگاه زیاد برات مهم نیست حتما از سری F سونی انتخاب کن
طراحی و زیبایی : HP DV6 و SONY F
کلا کارت گرافیک سری F سونی به اندازه ی کافی قوی هست اما به دلیل اینکه صفحه نمایش FULL HD هست ، کمی اجرای بازی ها سنگین تر میشه
از سری F هم مدل F13LGX روپیشنهاد میکنم
و بعد از اون مدل HP DV6 3141TX
من بیشتر کارم به سه قسمت تقسیم میشه
1.استفاده از کارت دی وی بی برای ضبط کانال های اچ دی و 3D و همچنین تبدیل و آپلود آن که نیازمند یک سیستم کاملا قوی هست.
2.کمی بازی
3.استفاده های طولانی مدت...اینترنت...بعضی وقتها 24 ساعت
نقل قول:
خوب فیلم ها رو هم با لپتاپ می بینید ؟؟؟؟ اگر کیفیت صفحه نمایش مهم هست سری F سونی رو تهیه کنید
الان بین 3141tx و این مدل سونی که شما گفتین شک دارم.کانفیگ 3141tx فکر کنم خیلی بیشتر هست درسته؟
میشه کانفیگ و قیمت این دو رو برام بزارین ممنون میشم.سونی هم فول اچ دی با کانفیگ خوب می خوام
دوستان قصد خريد لپ تاپ تا 1150 دارم و حتما هم درايور وينذوز xp براي نصب xp داشته باشه چون نرم افزارهاي ما كركش با xp كار ميكنه كاربرد هم نرم افزارهاي محاسباتي معمولي مهندسي بازي هم اصلا نميكنم
نقل قول:
مدل HP فقط رم بالاتری داره ، هارد زیاد مهم نیست چون ارزونه
در عوض سونی FULL HD هست و مدل HP WXGA هست
سونی Blueray داره و مدل HP نداره
کانفیگ کامل سونی در b2b sony هست
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/category/notebooks
نقل قول:
از سری LENOVO edge 15 می تونی انتخاب کنی....
فکر کنم بهتره ویندوز XP رو فراموش کنی ................... مسلما نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنی نسخه ی جدید تر و مخصوص ویندوز 7 هم دارند