با این اوصاف به احتمال خیلی زیاد ایراد از نویز زیاد خطتون هست. باید بازم به پشتیبانی تماس بگیرید و مداوم پیگیری کنید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
Printable View
با این اوصاف به احتمال خیلی زیاد ایراد از نویز زیاد خطتون هست. باید بازم به پشتیبانی تماس بگیرید و مداوم پیگیری کنید تا مشکلتون حل بشه.نقل قول:
من براي دانلود يه نت بوك قراضه گير آوردم كه مانيتورش هم كار نمي كنه . و با سويچر ، ماوس و كي بورد و مانيتور رو بين كامپيوتر خودم و اون نت بوك تقسيم كردم.
تازه كارت شبكه هم نداره كه با هاب ، كارت شبكه وايرلس و ماوس رو از هم جدا كردم. در كل يك عالمه سيم و كابل و تبديل و آداپتور و... سر هم شده . فكر كنم اتاق من يكي از پيشرفته ترين و با سيستم ترين اتاق هاي جهان شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داداش چه کردی !!!!
دوباره این مودم خوشگله رو گذاشتی دل ما رو هم آب انداختیا:45:
سیم کشش خودت بودی؟:31:
خونه نره یه موقع رو هوا؟؟:32::34::31:
یه چیز میگم قول بدین به کسی نگین:دینقل قول:
برای ورود به فیس بوک در ادرس اون به جای http
وارد کنید https
بقیه ادرس هم همونه دیگه:21::27:
دمت داغ !نقل قول:
ایول داداش چه کردی !!!!
دوباره این مودم خوشگله رو گذاشتی دل ما رو هم آب انداختیا
سیم کشش خودت بودی؟
خونه نره یه موقع رو هوا؟؟
اين مودميه كه خود شاتل آورده. فقط بديش اينه كه روش سوارخ سواراخ نيست كه خوب خنك بشه !!
توي سيم كشي احتمال انفجار هم پيش بيني شده !!
یه سوال.چجوری می تونم بفهمم خطم رانژه شده یا نه(فعلا مودم adsl ندارم).من وقتی تو اینترنت هستم و به شماره ی خونمون زنگ می زنم دیگه بوق مشغولی نمیزنه (ولی تلفن زنگ هم نمی خوره).این نشونه ی اینه که خط رانژه شده یا نه؟
چراغ status مودم یا adsl باید ثابت بمونه(چشمک نزنه)
من خواستم سرویسم رو از ART3 تغییر بدم به ART1 اما:
شاتل امروز خیال مارو راحت کرد: "تو مرکز مخابرات شما کمتر از 256 نمیتونیم بدیم" :5:
ببینین کار دنیا رو : من به هر دری میزنم که سرویسم رو از 256 بیارم پایین تر، خیلی ها هم به هر دری میزنن تا سرعت سرویسشون رو ببرن بالای 128، هیچ کدوم هم نمیتونیم به هدف برسیم. :27:
توفیق اجباری نسیب ما شده، البته این وسط بابام از همه بیشتر ضرر کرد.:10:
من فعلا مودم ندارم.حالا چجوری باید بفهمم؟؟؟نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز بدون مودم نمیشه.نقل قول:
وااااای خدا !!! ترکیدم از خنده! اینا چیه دیگه؟؟! تاسیسات هسته ای درست کردی؟! یادت بمب های دست ساز تام کروز تو mission impossible افتادم!!!:16:نقل قول: