نقل قول:
خیالت تخت باشه این حرفها همش دروغ مشهور هست .
تمام مودمها از یک استاندارد استفاده می کنند.
Printable View
نقل قول:
خیالت تخت باشه این حرفها همش دروغ مشهور هست .
تمام مودمها از یک استاندارد استفاده می کنند.
سلام دوستان
نمی دونم جای سوالم درست یا نه ، ولی به نظرم اینجا مناسب بود .
من می خوام ADSL حجمی بگیرم ، 3 گیگ در ماه ، شبانه هم رایگان ، حالا دانلودها را که شبا انجام میدم که از ترافیکم کم نشه :31: ولی می خواستم ببینم آپلود هم از ترافیکم کم می کنه ؟ یعنی فایل آپلود کنم از 3
گیگم حجم کم میشه ؟
با تشکر :11:
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيزم كم ميشه
هر آپلودي اندازه دانلودي كه ميكنيد از ترافيكتون كم ميكنه
موفق باشيد.
درود
میشه دو مودم adsl و dial-up روی کامپیوتر نصب باشه و از دو تاش بشه استفاده کرد؟
و یک سوال دیگه که اگر بازی آنلاین بخوایم انجام بدیم از حجم دانلود کم می شه واساسا محدودیتی برای این کار هست؟
ممنون
با سلامنقل قول:
بله دوست عزيز ميشه استفاده كرد اما به شرطي كه دو خط جداگانه داشته باشيد
يك خط اي دي اس ال باشه و يكي هم باهاش دايل آپ رو وصل كنيد
---
براي سوال بعديتون هم از حجم كم ميكنه
اساسا هر كاري كه توي اينترنت انجام بديد ؛ از باز كردن يه سايت كوچيك گرفته تا دانلود يه فيلم 4 گيگابايتي از حج هم كم ميكنه
موفق باشيد.
دوستان اگه کسی نامه ای چیزی داره که ما هم بتونیم باهاش بالاتر از 128 بگیریم حتما pm بده(برای مخابرات می خواستم) با مهر رو امضا باشه لطفا
دوست عزيز تا جايي كه بنده اطلاع دارم مخابرات به نامه هاي معموي و حتي شركتها به اين راحتي سرعت بالاي 128 نمي ده و به قول خودشون بايد تقاضاي شما در شورايي كارشناسي بشه تا تاييد بشه كه ميشه گفت احتمالش خيلي پايينه كه بشه اين كار را كرد چون خود بنده هم ا دو تا نامه و كلي پارتي بازي نتونستم بگيرم و رفتم سراغ شركتهاي خصوصي كه به راحتي و بدون نامه اين كار رو انجام ميدن ..:11:نقل قول:
بابا يه نامه از يه دانشكاه دربيت(مثلا دانشكاه علمي كاربردي تفرش) اسكن كنيد بعد تمام دست نوشته ها(بغير از امضا و مهر دانشكاه) رو با يه نرم افزار باك كنيد بعد يه جايي upload كنيد
توجه داشته باشيد كه دانشكاه از محل سكونت زياد دور نباشه كه تابلو باشه
من 2 سال هستش همين مدل را دارم و از شاتل سرويس مي گيرمنقل قول:
اصلا مشكلي ندادره خيالت راحت
سلام
اگه تو اینترنت فیلم نگاه کنیم خیلی از اکانتمون کم میشه ؟
کسی می دونه هر یک دقیقه چقدر کم می شه ؟