این چه جوریه؟
چرا سه تا محور داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این چه جوریه؟
چرا سه تا محور داره؟
كاديلاك الدورادو 1977 بايد باشه كه بطور ابتكاري تغيير دادن و داراي 4 محور و 8 چرخ شده
احتمالا موتور هم تقويت كردن
جاكوزي در صندوق عقب
باربيكو در داخل موتور، كه بعد از بازكردن درب موتور بطور لولايي بيرون مياد، فكر كنم فن برقي داخل باربيكو نصب شده كه موقع بسته شدن بجاي فن خنك كننده رادياتور عمل ميكنه!
چیکار کردن با این بدبخت!
سلام دوستان
یه سری فیمت لوازم میخواستم.ممنون میشم بهم بگین تا کلاه سرم نره موقع خرید
فایبر های سر سپر
سپر
فایبر پشت سپر (گوشه)
شیشه چراغ مستطیل جلو
زه سر گلگیر
قاب دور چراغ
شیشه جلو
کل سیبک ها
کمک های جلو
رودری(فقط یه طرف)
کاسه چراغ کوچیک روی گلگیر
مخزن سر ریز آب رادیاتور
قاب روی ستون (قاب بالایی و پایینی یه طرف)
میخوام برم تهران یه خرید حسابی بکنم(دوستان تهرانی کسی هست بدونه کجا قیمتا خوبه؟پاساژ طوس کدوم مغازه؟شوش کجاش؟تا حالا از حدادی که توی سایتا تبلیغ زده خرید کردین؟)
قیمتارو اگه نو و دسته دو دارین بزارین
ممنون
ببخشین نیستم یهو هم میام کلی مزاحمتون میشم.یه تصادف ناجور داشتم ماشینو خوابوندم تا لوازمشو بگیرم بعد ببرم صافکاری(اینجا هم که فروشنده ها خیلی با انصاف و دوست داشتنی هستن!!!!)
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز سئوالی دارم چندوقتی هست که یه شورولت سلبریتی رفته تو مخم ولی نمیدونم باید به چه چیزایی دقت کنم و اینکه لوازمش چه جوریاست چند تا سئوال دارم که اگه دوستان زحمت بکشن و راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم:
1- قیمت گیربکس اوتوماتیک اون چنده اصلا گیر میاد؟
یا اینکه میشه با یک نمونه دستی تعویض کرد؟
2-لوازمش گیر میاد ؟
3- اگر سرویس بشه اصتحلاکش چه جوریاست؟
4-مبحص انژکتور و دیاگش چه جوریه یعنی نرم افزارش هست.جایی هست که بشه دیاگ زد؟
5-ودر آخر هم اگر روزی روزگاری خاستم بفروشم چه جوریه مشتریخورش؟
ممنون میشم دوستان البه خودم هم کمی دست به آچار هستم .قبلا یه bmw 745 1984 داشتم سیمکشی موتور و اتاق ..رو کامل عوض کردم و تا حدودی هم از مکانیک سر در میارم
ممن.ن میشم دوستان اگر راهنمایی کنن
البته اگر رنج قیمتیش رو هم بتونن دوستان بگن که دیگه نورالانوره خیلی خیلی متشکرم
درود دوست گرامي، به كلوپ خودروهاي آمريكايي خوش آمديد
تصور كنم خودروي مورد نظر شما نمونه هاي دهه 80 باشه، مثلا 85 كه در ايران بيشترين تعداد را شامل ميشه
در مورد سوالات شما، بطور مختصر جواب ميدم و البته دوستان ديگه هم نظرات خودشون را خواهند گفت.
در رابطه با دقت در موارد خاص، مثل هر ماشين ديگه كه قصد خريد داريد بايد به وضعيت فني و اتاق و ادوات و تزئينات و..دقت بكنيد چون هركدام از اينها ميتونه مشكلاتي داشته باشه كه نياز به صرف وقت و انرژي و هزينه كردن زيادي داشته باشه.
چون تعداد اين نمونه در ايران كم هست بنابراين نميشه زياد روي وسائل نو و يا دست دوم اون حسابي باز كرد و به احتمال زياد براي خريد يكسري از قطعات خاص كه منحصر به اين مدل باشه با مشكل مواجه بشيد، مثل گيربكس و يا پلوسهاي جلو.
قطعات تزئيني هم كه كلا بسيار گران و كمياب شده حتي براي ماشينهاي بسيار متداول مثل بيوك و نوا، در مورد سيلبرتي كه ديگه خيلي بدتره.
1. گيربكس احتمالا گير بياد( دست دوم) حالا سالم يا نه اين ديگه بستگي به فروشنده داره اما اين خودرو بخاطر ديفرانسيال جلو بودن داراي يكسري قطعاتي هست كه با مدلهاي متعارف موجود در ايران( بيوك نوا كاديلاك كاپريس و..) تشابهي نداره و همين نكته منفي به حساب مياد.
در مورد گيربكس دستي اين امكان وجود داره چون نمونه گيربكس دستي 5 دنده با اوردرايو هم براي اون طراحي و ساخته شده اما اينكه اين نوع گيربكس توي ايران پيدا بشه و سالم كار بكنه معلوم نيست. شايد بشه از امارات سفارش داد و اگر اونجا گير بياد وارد كنن.
2. فكر كنم بايد قبل از هر كاري سري به فروشنده هاي قطعات يدكي آمريكايي بزنيد( نو و دست دوم) و پيگير قطعات بشيد، قيمتها و كيفيت اونها رو بسنجيد. از صاحبان نمونه هاي ديگه كه ميبينيد و همينطور صاحب همين ماشين در مورد خريد قطعات و بازار اون سوال كنيد.
3.منظور شما از استهلاك دقيقا چيه؟
مصرف سوخت؟ دوام قطعات؟ نياز به بازديد و تعميرات مداوم؟
مسلما اگر يك وسيله درست تعمير و بازسازي بشه و به موقع سرويسهاي لازم انجام شده و به درستي از اون استفاده بكنن ، كاركرد مناسبي در حد ساختار و توان خودش ارائه خواهد داد و در غير اين صورت بهترين اتومبيلها هم بدون رسيدگي بعد از چند مدت كاركردن دچار نواقص فني زيادي خواهند شد
4.متاسفانه سيستمهاي انژكتوري خودروهاي آمريكايي دهه 80 و 90 ديگه مثل قبل كار نميكنن و در واقعا اكثر اونها بعد از سالها كار كرد فرسوده شده و با كاربراتور جايگزين شده( مثل اكثر نمونه هاي كاپريس كلاسيك دهه 80 و 90 و يا شورلت وانت S 10 )
اگر سيستم انژكتور روي اون كار ميكنه و مشكلي نداره حتما جايي براي تعميرات اون وجود داره كه بايد از صاحبش بپرسيد ولي من شك دارم كه نرم افزار اون تو ايران باشه و اگر هم پيدا بشه بخاطر منحصر بودن هزينه زيادي براي سرويس و تعميرات داره.
5. در زمان فروش هم همين وضعيت ميتونه وجود داشته باشه و خريدار موارد منفي رو در نظر بگيره و بر اساس اون تصميم به خريد بگيره. البته مسلما هميشه كساني هستند كه دنبال نمونه اي خاص ميگردن و ممكنه خريدار خوبي هم باشن بخصوص براي خودروهاي آمريكايي
در مورد حدود قيمت نميشه نظر قطعي داد و به خيلي چيزها بستگي داره كه سلامت كلي خودرو بخش اصلي اون به حساب مياد. وضعيت سند و پلاك و بيمه هم مهمه.
با جستجو در سايتهاي خريد و فروش خودرو بخصوص آمريكايي ميتونيد حدود قيمت مدل مورد نظر را پيدا كنيد اما اينهم باز قطعي نيست چون هر ماشيني داراي شرايط و وضعيت خاص خودش هست.
آقا این سپر و جلو پنجره buick park avenue
نمیشه رو پراید نصب کرد؟ آیا؟؟/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
میبینم خیلی پرحوصله اید و به سوالات دوستان دیگر خوب پاسخ میدید.دمتون گرم
راستی من دارم از بی نوایی ! میمیرم اما فعلا بینوا هستم و نمیتونم نوا بخرم.
اما دارم دنبال یه نمونه مناسب میگردم واسه پولش هم دارم اقدم میکنم.
دوتا پرسش دارم. 1) یه ماشین فابریک و به اصطلاح دست نخورده خوبه یا یه ماشین تازه تعمیر؟
2) آدم بگرده توی شهر خودش ماشین پیدا کنه بهتره یا میشه به این فروش های اینترنتی اعتماد کرد؟
سلام دوستان
چرا کسی اینجا نمیاد ما رو راهنمایی کنه؟
:n16::n16::n16::n03::n03::n03:
دوست گرامي جناب hamid-r-s
پاسخ سوالات خودتون را ميتونيد با مطالعه كامل مطالب انجمن پيدا كنيد، چون سوالات شما كلي است و نميشه يك جواب قاطع و مشخص داد، زيرا اين بستگي به خيلي چيزها داره، از جمله:
وضعيت مالي و مقدار هزينه اي كه براي ماشين در نظر گرفتيد،
توانايي هاي فني و علمي شما در رابطه با تعمير خودرو و بخصوص خودروهاي آمريكايي،
دسترسي شما به منابع اطلاعاتي و فني براي پيدا كردن پاسخهاي فني خودتون و گرفتن راهنمايي براي تعميرات،
وجود تعميركاران و متخصصين فني مناسب براي انجام تعميرات گوناگون و....
دسترسي به قطعات يدكي نو و دست دوم
با توجه به شرايطي كه داريد ميتونيد متوجه بشيد كه چه نوع خودرويي براي شما مناسبتر هست و در ادامه پاسخي كلي به سوالات شما ميدم.
1. پيدا كردن اتومبيل آمريكايي( در اينجا نوا) كه واقعا دست نخورده و فابريك باقي مانده باشه خيلي خيلي سخته و البته قيمت چنين خودرويي ، اگر واقعا تميز و مرتب نگهداري شده باشه و تمام بخشها و وسائل و تجهيزات اون سالم كار بكنه، بسيار بالاست.
در مورد تازه تعمير هم نميشه نظر قطعي داد چون هر تعميري اون نيست كه بايد باشه و اگر تجارب بقيه را مطالعه كنيد متوجه خواهيد شد كه چه بسا تعميراتي كه به هيچ عنوان استاندارد نبوده و شايد ماشين رو از وضعيت خراب اوليه خودش هم بدتر كرده.
بنابراين بهترين كار پيدا كردن خودرويي است كه كمترين ميزان صدمه و مشكل را داشته باشه و البته با پايينترين قيمت هم خريداري بشه، حالا تعمير شده، بازسازي و يا دست نخورده اين ديگه زماني معلوم ميشه كه مورد را پيدا كرده باشيد و از چند و چون اون و وضعيت كلي فني و بدنه و متعلقات ديگه اون بخوبي مطلع شده باشيد.
2. پيدا كردن خودروهاي آمريكايي در هر صورت نياز به جستجوي زيادي داره تا مورد دلخواه رو پيدا كنيد.
اگر نزديك شما باشه( مثلا ر شهر محل سكونت شما و يا نزديك به محل زندگي) مسلما بهتره چون به راحتي از وضعيت اون مطلع شده و براي بازديد و معاينه و تشخيص وضعيت اون ميتونيد اقدام كنيد.
اما ممكنه مورد خيلي خاص و مناسبي هم به شما معرفي بشه كه در يك شهر ديگه باشه و اين هم مثل موارد ديگه نياز به بررسي و تحقيق داره و تفاوتي نميكنه.
اينكه در سايتهاي خريد و فروش خودرو جستجو كنيد خيلي خوبه و البته كم كم قيمتها و فرم ماشينها رو متوجه خواهيد شد كه چه مقدار سلامت و تميز بودن خودرو بر روي قيمت تاثير ميگذاره، و اگر مورد مناسب را پيدا كرديد براي بازديد مستقيم و احيانا خريد اون اقدام كنيد.
در هر صورت هيچ چيزي 100% نيست و هميشه ممكنه يك ماشين موردي هم داشته باشه و بعضي از بخشهاي اون نياز به تعمير و بازسازي پيدا كنه و اين جزئي لاينفك از اتومبيلهاي دست دوم به حساب مياد.
بيوك 111 ساله شد....
بسیار سپاسگزارم جناب آقای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] t بخاطر حوصله و دقتی که به خرج دادید
راستش من خودم چندسال پیش یه پیکان کار کرده خریدم و به نظر خیلی ها مشکلی نداشت اما کلی خرج روی دستم گذاشت.همین چند وقت پیش هم یکی از همکارمون یه آر-دی داشت فروختش گفتم چرا فروختی گفت یواش یواش خرج هاش داشت شروع میشد گفتم بذار ردش کنم بره.
به این خاطر من هم بدبینم و فکر میکنم هر کی ماشینشو بفروشه به احتمال زیاد عیبهایی داره و هزینه هایی،اما چاره ای هم نیست و بایستی دست به کار شد.
چندتا از این نوا ها توی ایلام میبینم خیلی زیبا و به ظاهر سرحالند اما هنوز با هیچکدومشون حرف نزدم و بحث نکردم.
من به کسی که خودش ماشین داره و میاد اینترنت تا به دیگران کمک کنه اعتماد بیشتری دارم تا به دلالها یا کسایی که میخوان ماشینشونو بفروشن.
دوستایی که از قیمت نواهای تمیز دوستاشون خبر دارن یا خودشون دارن میشه قیمتشونو بگن.
مثلا یه نوای رنگ شده ی بدون چپ شدگی و تصادف سخت که وضعیت فنیش خوب باشه و تزییناتش هم مناسب،چند قیمته؟؟؟
ممنون میشم