کسی از دوستان سورس بدست اوردن اد لیست یاهو مسنجر رو نداره ؟
Printable View
کسی از دوستان سورس بدست اوردن اد لیست یاهو مسنجر رو نداره ؟
باید بره به تنظیمات Yahoo Messenger و قسمت تنظیمات Speaker و اونجا خروجی مناسب رو انتخاب کنه.نقل قول:
سلام
چطور میتونم این عبارت هایی که جلو ایدیم گذاشتم ( مثلا : پشت سیستم نیستم ! ) رو پاک کنم..الان خیلی زیاد شده
Win 7 64 bit و یاهو مسنجر ورژن 11.0.0.214 دارم
نقل قول:
نرم افزار Andy's Clear/Edit Messenger رو دانلود و اجرا کنید تا بتونید Status ها رو درست کنید
کد:http://www.wackyb.co.nz/option,com_remository/Itemid,3894/func,fileinfo/id,5/
این برنامه کار نکرد . هر کار کردم Status ها پاک نشدنقل قول:
خیلی هم قدیمی هه مال سال 2006
روش دیگه ای برای ورژن های جدید موجود نیست ( پاک کردن و نصب مجدد نرم افزار این مسئله رو برطرف میکنه)نقل قول:
یاهو مسنجر طوری طراحی شده که 9 تا از status های شما رو ذخیره میکنه و شما میتونید با اضافه کردن موارد جدید یکی یکی موارد قدیمی رو از لیست خارج کنید و یا با انتخاب Clear My Status Messenger وضعیت فعلی رو پاک کنید و یا روی Status دیگر تنظیم کنید
شما اینو تست بکنید من که این نسخه رو استفاده نمیکنم.نقل قول:
مراحل زیر را طی کنید
HKEY_CURRENT_USER>Software>yahoo>pager>profiles>US ERID>custom msgs
در ضمن ممکنه تو بعضی از ورژن های یاهو قسمت USERID وجود نداشته باشه
که اونوقت این ترفند غیر قابل اجراست.
تشکــر از دوستان
روش دوم جناب اقای Ghaioom جواب داد... من یه مشکل دیگه هم داشتم
یه سری جملات خرچنگ غورباقه ( به زبان روسی که لینک توییــتر twitter هست ) جلو ایدی من ظاهر میشه
اما من در قسمت Manage My Update broadcast از منو Messengers رفتم که میشه Share کرد یا نکرد
من Share نکردم برای کانکشن های خودم اما واسه خودمم هی هر روز یه چیز جدید میاد جلو آیدی
میخواستم بدونم چطوری میتونم از شرش خلاص شــم
1- من یاهو 11 رو دانلود کردم ولی فارسی رو توی چت ها پشتیبانی نمیکنه . چیکار کنم ؟
2- کسی پلاگین سند تو ال برای نرم افزار pidgin رو اسمش رو میدونه چیه ؟
با سلام خدمت دوستان گل
من مشکل عدم دریافت pm از کاربرانی که add نشدن رو مخصوصا داخل روم ها دارم وقتی طرف مقابل pm میده سطری که داخلش pm هست برای من سفید میاد یه سری مقاله تو سایت های مخطلف خوندم در مورد این مشکل که با update اینترنت اکسپلورر به 9 این مشکل ایجاد میشه.
Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کردم و اسکن کامل هم کردم نشد.
یه سری دستور هم بود گفته بودن تو cmd بزنم هم زدم خوب نشد
java رو به اخرین ورژن اپدیت کردم بازم نشد
شاید نصب ویندوز و نرم افزارهای اون 2 روز زمان ببره واسه همین سخته بخوام دوباره ویندوز نصب کنم
ممنوم میشم کمکم کنید