:question:نقل قول:
Printable View
:question:نقل قول:
اینجا بگرد پیدا میکنینقل قول:
در ضمن فقط آپدیت رو نمیزارن خود ویندوز با آپدیت هست!کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=160
یه کمکی هم به ما بکنید!:19:نقل قول:
کارت صدای آنبوردمو چجوری روی ویندوز سرور 2003 نصب کنم؟
هر کاری می کنم نصب نمیشه؟
تو device manager ـش هم رفتم چیزی دستگیرم نشد.
سلامنقل قول:
وارد BIOS بشید.
داخل تنظیمات Hard Disk Priority بشید (این گزینه نسبت به هر مادر برد، شاید متن دیگه ای داشته باشه ولی مفهوم کلا یکی هست.)
با استفاده ار Page Up و Page Down هارد دیسک خودتون رو به اولین گزینه ببرید
موفق باشید :11:
سلام
من کامپیوترم رو با HDMI به LED وصل کردم.ولی صدا نداره رو LED.چیکار کنم.??:11:
Thanks
با سلامنقل قول:
درايور و .... مربوط به كارت صدا و مانيتورتون رو نصب كرديد ؟
موفق باشيد.
درایور کارت صدا رو بله چون پاناصونیک هست فکر نکنم درایور داشته باشه. در ضمن پاناسونیکه TV هستش.تو 7 که خیلی اسونه. Thanks:11:نقل قول:
دوستان یه سوال ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوز اکس پی سرویس پک3 دارم
الان ویندوزم جنیو نشده .
کرکی چیزی برای رفع این مشکل لازم دارم
یه توضیحی هم بدین که کرک رو کجا باید کپی کنم
ممنون
از منوی Start گزینه Run رو انتخاب کنید و عبارت Regedt32 یا regedit رو تایپ و ok کنید.نقل قول:
2)تو پنجره باز شده از منوی Edit گزینه Find رو کلیک و در فیلد باز شده عبارت oobetimer رو وارد و کلید Enter رو فشار بدید.
یا از آدرس زیر استفاده کنید
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents\OOBETimer
3) بعد از چند ثانیه در سمت راست محیط رجیستری یک ایکون ابی رنگ به نام oobetimer ظاهر میشه که روی اون 2 بار کلیک کرده و هر چیزی که توش وجود داره پاک کنید ( اون 4 تا 0 پاک نمیشن زور نزنید).ok کرده از محیط رجیستری خارج بشید.
4) دوباره Run رو اجرا و عبارت زیر رو تایپ و Enter کنید.
کد:
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
)در وسط پنجره باز شده از بین 3 گزینه ،وسطی(Yes,I Want to telephon...) رو انتخاب و Next رو بزنید.
6)در این قسمت روی Change Product Key کلیک کنید و سریال زیر را وارد کنید و Update را فشار دهید.
7)و در صفحه بعد Remind Me Later رو زده و از ویندوز اصل خود لذت ببرید.
سریال : B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T