نقل قول:
مموری رو فرمت کن احتمالا درست میشه
Printable View
نقل قول:
مموری رو فرمت کن احتمالا درست میشه
حالت دیتا ترنسفر برای کپی فایل و این چیزا سرعتش از همش بیشتره ..نقل قول:
پی سی سویت هم برای نصب برنامه ..استفاده از مسیج و کلا پی سی سویت ..
مدیا پلیر هم برای syncrinization بین گوشی و کامپیوتر
نه فلش نکن ... اخه مموری کاری به گوشی نداره .. که فلش بشهنقل قول:
نقل قول:
اره درسته
سلام دوستان
من روی مموریم قفل گذاشتم فراموش کردم چه کار کنم ؟
در ضمن دنبال قاب گوشی 5700 هم می گردم رنگ مشکی
کدوم شهری ؟نقل قول:
در ضمن دنبال قاب گوشی 5700 هم می گردم رنگ مشکی
ببخشید. گفتم شاید اونطوری بشه. در ضمن من فکر نمی کنم مموریش سوخته باشه. اگه مموریشو فرمت کنه فکر کنم درست شه.نقل قول:
درست نمی دونم. برای من اینطوری شد. یادم نیست چی کار کردم. یا فکتوری ریست کردم یا مستر ریست. شما یه فکتوری ریست کن اگه درست نشد مستر ریست کن. فکر کنم همون فکتوری ریست کنی درسته.نقل قول:
من روی مموریم قفل گذاشتم فراموش کردم چه کار کنم ؟
سلام
من از گوشیم واقعا راضی هستم، مخصوصا با این همه برنامه که روش ریختم! ولی یه مشکلی داره که میخوام ببینم عادیه یاه نه: وقتی که یه مدت باهاش کار میکنم برای اجرای بعضی از برنامه ها یه پیغام میده که memory full close other application and try again و اینجاست که مجبورم گوشی رو یه بار خاموش روشن کنم تا مشکلش حل شه میدونم منظور پیغام چی هست ولی چرا تو گوشیهای سیمبین دیگه من این پیغامو ندیدم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی گوشی من N73me هم همین مشکل هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتی رم گوشی شما اشغال شده باشه نمیتونه نرم افزار مورد نیاز شما رو اجرا کنه باید با نرم افزار taskman رم رو خالی کنید برای مثال n-gage برای اجرا شدن با 10 مگابایت حافظه رم احتیاج داره اگه این مقدار برای این برنامه ازاد نباشه حتما توسط نرم افزار های دیگه اشغال شده ارور مموری فول رو میده باید با برنامه taskman رم رو خالی کنید رم n73me هم 43مگابایت هست
memory full close other application and try again
منظورش اینکه که رم با برنماه های application و یا دیگر برنامه ها اشغال شده باید رم را برای اجرای برنامه باز کنید
سلام من میخوام 5700 بخرم اما قیمت دقیق اون رو نمیدونم اگه میشه بگید.در ضمن من شنیدم که ال سی دی 5700 زود خراب میشه ایا این واقعیت داره.
جك سال!نقل قول:
در ضمن من شنیدم که ال سی دی 5700 زود خراب میشه ایا این واقعیت داره
يا حق (: