سوالت یکم اون ور تر بپرسی فک کنم سریع تر جواب بگیری(تو تاپیک پارس)نقل قول:
Printable View
سوالت یکم اون ور تر بپرسی فک کنم سریع تر جواب بگیری(تو تاپیک پارس)نقل قول:
بیشتر مواقع اونایی که 178 اولش داره میاد و الانم 87.107 برام اومدهنقل قول:
با ip 178 که این مشکل طبیعیه و کاریش نمیشه کرد..در مورد اون یکی ip طلاعی ندارم(تا جایی که بنده می دونم مشکلتون از ip هست چون خودم هم همین رو تجربه کردم)نقل قول:
دست اخره با این وضعه مخابرات و پشتیابانی ادم باید دست به دعا باشه تا ip خوبی گیرش بیاد
متاسفانه مخابرات داره ipهای با کیفیت2.185 و 2.183 رو حذف میکنه و بجاشون ای پی های رسپینا میزاره که بالکل تعطیل هستن
دو روزه که 2.185 برام نمیاد.در صورتی که تا قبل از اون خیلی راحت برام میومد.الان هم بیشتر 5.233 میاد که خوب قابل قبوله و همون سرعت 2.185 رو میده ولی پینگش نسبت به 2.185 بالاتره.و بعضی اوقات هم همین رسپینا (با 46 شروع میشه فکر کنم).نقل قول:
دوستان اگه میشه اطلاعات کامل در مورد سرویس 128 نامحدود مخابرات بهم بدین بگین سرعتش چنده ؟! آیا سرعتش بعد از چند وقت کم میشه یا؟!
ممنون
احتمالا دوباره 2.185 برگرده هنوز معلوم نیستنقل قول:
دوستان یه توضیحی در مورد گیت وی بدین ممنون میشم
:n16:
2.185.35 واسه من میاد ولی بعد از چند بار تلاشنقل قول:
نیا که از زندگی پشیمون میشی یکی از دوستان ۲۵۶ نامحدودش رو گرفت سرعتش ۱۰ کیلوبایت بودنقل قول:
مخابرات به هیچ عنوان برای گیم مناسب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ مخابرات از سرور داخلی سایت تابناک
خخخخخخخ خنده داره
بابا اینا هیچی بلد نیستن ipهای باکیفیتو دارن حذف میکنن جاشون آی پی های مضخرف رسپینا و سروش رسانه میزارن اونوقت میان تبلیغ میکنن ترافیک زماندار و شهاب و از این مضخرفات :n09:شاید هم عمدی باشه نمیدونم وگرنه چه لزومی داره که ipهای با کیفیت حذف بشن؟!لابد سود بیشتری گیرشون میاد با این ipهای ارزون:n19:
این ای پی ها انقدر بد هستن که ادم نمیتونه دربارشون حرف بزنه. هر بار هم زنگ بزنی یا مشکل دارن یا در حال پیگیری ، البته بیشتر اوقات تقصیر رو میندازن گردن کاربر بیچارهنقل قول:
فقط بلدن بگن مودم رو خاموش کن
ایپی های 5.233 و خوب نمیاد همش ایپی های داغون که حتی پیج باز نمیکنه میاد
اینترنت خوزستان رسما در حال نابودیه. معلوم نیست چه خبره. هر 30 دقیقه اینترنت قطع میشه و بعد از 20 دقیقه یه رینج آی پی میاد. رینج آی پی مزخرف 5.233.160.0 - 5.233.239.255
این ادمین پارتاک هم دو روزه داره این پارتاکو دستکاری میکنه نمیدونم چی داره هی هر دقیقه یه قسمتیشو عوض میکنه مثلا اومده پیش پرداخت رو از رو اسم سرویسا برداشته یا صفحه اصلیو عوض کرده:n02:
:V31::V31::V32:نقل قول:
گیت وی همون مسیره در اصل یک ipمادر که ipهای متنوعی رو در بر میگیره مثلا روی گیت وی شماره 1 دو رنج ipقرار میدن روی گیت وی شماره 2 سه رنج ip بعضی از گیت وی ها. هم فقط یک رنج مثلا فقط سروش رسانه یا رسپینانقل قول:
سلام
خاستم میدنایت بذارم ... گفتم ارلی مورنینگ بذارم
256 نامحدود
حالا این که هیچی یه اسپید از ظهرینگ میذارم که سرعتم خیلی بالاست
موفق باشید
افرین به شما ! مخابرات رو زدن فقط نت شما خوب باشهنقل قول:
پوله چی داریم میدیم ما ؟
2مگ روز
256نامحدود برا وبگردی خوبه؟؟یا رو اعصابه؟
قیمت اینترنت داخلی 30 درصد ارزان شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1395/03/30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13:26
محمد جواد آذری جهرمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزود: کاهش هزینه اینترنت داخلی اخیراً به صورت داوطلبانه از طریق چند شرکت اجرایی شد و آنها با تعامل به این مهم دست یافتند. وی گفت: بر اساس آخرین آمار فقط در یکی از سرویس های ویدئویی کشور ما شاهد رشد 50 درصدی میزان مصرف را داشته ایم و شرکت ارائه دهنده این خدمت با افزایش 80 درصدی درآمد رو برو شده است.
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: این شرایط نشان می دهد که اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات، شکوفایی اقتصاد فناوری اطلاعات داخلی را به همراه خواهد داشت.
جهرمی گفت: برای اینکه ما بتوانیم اینترنت داخلی ارزان تری را به مشترکان ارائه دهیم همه فعالان زنجیره ارائه خدمات اینترنتی می بایست خدمات ارزان تری را ارائه دهند که این موضوع هم در شرکت ارتباطات زیرساخت و هم در شرکت مخابرات ایران کاهش قیمت رخ داد تا اینترنت داخلی به یک سوم قیمت برسد.
وی با اشاره به مصوبات اخیر کمیسیون تنظیم مقررات گفت: شرکت زیرساخت در شبکه انتقال لایه 2 تا 84 درصد قیمت های خود را کاهش داده در شبکه انتقال لایه 3 تا 72 درصد قیمت ها کاهش یافته است و در سرویس اینترنت هم نزدیک به 40 درصد کاهش قیمت داشته ایم.
مدیرعامل شرکت زیرساخت افزود: بنا بر درخواست کاربران، سرویس نامحدود DSL را خواهیم داشت که نرخ آن اعلام خواهد شد که مدل نهایی که کاربر با آن روبر خواهد شد سبدی است که به اندازه مصرف در برابر اینترنت بین المللی ، اینترنت داخلی مجانی در اختیار خواهد داشت.
آذری جهرمی گفت: این شکل از تعرفه گذاری باعث خواهد شد که در زمینه سرویس های ویدئویی که در ایران زمینه بکری دارد، با رشد قابل توجهی روبرو شویم و نهادهایی مانند صدا و سیما با رفع مشکلات قیمتی می توانند خدمات خود را در چارچوب نمایش خانگی مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات ارائه دهند.
معاون وزیر ارتباطات افزود: این شیوه تعرفه گذاری یک نوع بالندگی را برای شرکت های دانش بنیان در عرصه توسعه نرم افزارهای بومی و توجیه اقتصادی برای آنها به همراه خواهد داشت.
وی در پاسخ به سؤالی درباره میزان کاهش اینترنت برای مصرف کننده نهایی گفت: در زنجیره تعیین قیمت اینترنت 20 درصد در اختیار شرکت زیرساخت، حدود 45 درصد در اختیار شرکت مخابرات و مابقی نیز در اختیار اپراتورهای ارائه کننده خدمات اینترنت است.
مدیرعامل شرکت زیرساخت تصریح کرد: درمدل سابق اینگونه بود که 20 درصد نرخ های شرکت ارتباطات زیرساخت را هم در اینترنت و هم انتقال به صورت همگون کاهش دهد که این شکل منطبق با شبکه ملی اطلاعات نبود چرا که در نهایت با 20 درصد سهم شرکت زیرساخت در تعیین قیمت اینترنت، کاهش 20 درصدی تعرفه تنها 4 درصد به کاهش قیمت کمک می کرد.
وی گفت: تجربه اقدامات قبلی باعث شد تا مطالعات دقیق تری صورت گیرد و همه و زنجیره تعیین تعرفه اینترنت با هم دیده شود و همه شرکت ها زیرساخت مخابرات و ارائه کنند خدمات همزمان تعرفه های خود را کاهش دهند.
آذری جهرمی افزود: با پیشنهاد ارائه شده به کمیسیون تنظیم مقررات، این کمیسیون در کاری فشرده و با نگاه به سند بالا دستی اجرای شبکه ملی اطلاعاتی و اصلاح مدل اقتصادی، بسته تعرفه ای جدید را داشته باشد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به تصمیم کمیسیون تنظیم مقررات گفت: این بسته تعرفه ای فقط کاهش قیمت خدمات شرکت زیرساخت را در نظر نگرفته بلکه کاهش قیمت خدمات همه بخش های زنجیره را دیده و به خاطر همین موضوع نیز در ابلاغ آن همه ملاحظات دیده شده است.
وی افزود: این امیدواری وجود دارد که با این اتفاق، شیرینی شبکه ملی اطلاعات و سرویس با کیفیت برای مردم قابل پذیرش و رضایت مردم را به همراه داشته باشد.
مدیرعامل شرکت زیرساخت کاهش قیمت برای مصرف کنده نهایی اینترنت را بیشتر از 20 درصد دانست و گفت: در مصوبه اخیر کاهش قیمت ها برای مردم محسوس خواهد بود و مدل حمایتی از تولیدات بومی لحاظ شده و شاخص های کیفی به صورت سخت گیرانه تری از سوی سازمان تنظیم مقررات دیده شده است .
آذری جهرمی تاکید کرد: تا پیش از این مردم برای استفاده از اینترنت داخلی قیمت عادی می دادند اما اکنون حتی اگر قیمت هر گیگا بایت 3600 تومان باقی بماند ، کاربر داخلی می تواند به ازای این یک گیگ، دو گیگ اینترنت داخلی رایگان استفاده کند که این نشان از کاهش جدی قیمت است ، البته در مصوبه اخیر قیمت اصلی اینترنت نیز کاهش یافته که سخنگوی کمیسیون تنظیم مقررات آن را اعلام خواهد کرد.
این ترافیک زماندار که گذاشتن چقدر عالیه! مخصوصا اولیه ؛ شهاب یک روزه 4 گیگ فقط 3 هزارتومان :n19:
نامحدود هاش خیلی گرون زدن! به هیچ وجه به صرفه نیست! حتی اگر نصف این قیمت ها بود هم من نمی گرفتم
الان 128 رو می دن 25 ؛ سیستم 24 ساعته هم روشن بمونه بیشتر از 80 گیگ در ماه نمیشه دان کرد! البته در بهترین شرایط ممکن
مرد مومن کجاش عالیه!!!نقل قول:
ایرانسل بسته 6-12 هفتگی 5 گیگش 2 تومنه!!!
کاهش اختلالات اینترنت استان خوزستان.
به نظرم ارزون شدن قیمت ها عالیه اما یه بدی هم داره و اون استفاده بیشتر کاربران و در نتیجه کاهش سرعته. اونم اینترنت مخابرات خوزستان که گند زده
با سلامنقل قول:
این طرح ایرانسل که میگین رو چطور باید فعال کنم روی گوشی؟؟
سرعت دانلود ایرانسل چنده؟پینگش چطوری بدرده گیم میخوره؟
ساعت رایگان داره؟!
چی ارزون شده الان دقیقا؟!!نقل قول:
از *555# یا اپلیکیشن مای ایرانسلنقل قول:
سرعت دانلود و پینگ رو خودت باید تست گنی به موقعیت خودت مربوطه
خیر ساعت رایگان نداره!!..ولی بسته های نامحدود شبانه داره 2 تا 8 صبح
سلامنقل قول:
یه زمانی 2 تا 6 صبح یکروزه داشت ... تو 4 ساعت 10 گیگ میگرفتم!!!
البته همین حالا هم خوبه 5 گیگ هفته ای 2تومن ...هر گیگ 400 تومن که عالیه
موفق باشید
کاهش اختلال کجا بوده؟!نقل قول:
تازه دارن ریشه ipهای 2 رو میکنن تازه مشکلات دارن شدیدتر میشن تازه قبلا اونا که ای پی های مخابرات 2و 80 داشتن سرعت و کیفیتشون خوب بود فقط اون عده ای که این ای پی ها رو نداشتن ناراضی بودن الان دیگه همه ناراضی میشن:n19:
اتفاقا از همون موقع که میگی آی پی 2.185 ها کم شدن واسه من زیاد شده :n19:نقل قول:
من که دارم راضی میشم :n05::n10:
سرعت دانلود من ک دیگه نصف نیس:n19:
این است اینترنت مخابرات خوزستان :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
احتمالن هنوز هم موند:n02:
موفق باشید
خب دیگه الان همتون راضی هستید؟اگه همتون راضی هستید که بگید منم تست سرعت نتمو بزارم:n05: