????کسی اطلاع داره دوستان؟؟نقل قول:
Printable View
????کسی اطلاع داره دوستان؟؟نقل قول:
تشکر بابت جواب، و اینکه آیا بوشهر به دلیل دور بودن از زنجان و یا هوای گرمش برا من هیچ کسری نخواهد داشت؟
سلام دیروز اعزامی خضرایی بودیم که بعد از کلی فرم پر کردن و تحویل گرفتن لباسامون مرخصی یک هفته ای بهمون دادن
حالا یه سوال از بچه های تهران یا کسایی که اطلاع دارن من چون از شهرستان میام میخواستم بدونم چون ساعت4 میرسم ترمینال ازادی این اتوبوس های بین شهری ساعات کارشون از چه ساعتی شروع میشه 5 صب ایا فعالن ؟
نقل قول:
خیلی عجیبه ؟ مگه شما توی اموزشی مدارک تک پسری را ارائه ندادی ؟
سلام دوستان
میشه یکی قضیه این خرید سربازی رو واسه من مشخص کنه؟
از خیلیا شنیدم که این قانون خرید سربازی تصویب شده اما هیچ کجا نتونستم صحتشو بررسی کنم
ممنون میشم یکی کامل توضیح بده:n40:
سلام
دوستان من مشکل مفصلی دارم طوری که با انجام سبک ترین کارها دچار درد مفاصل میشم، البته چند بار رفتم پیش متخصص و آزمایش خون دادم و گفت چیزی نیست ولی درد مفاصل من هنوز پابرجاست (یا دکتره دکتر نیست یا باید ازمایش دیگری انجام داد) و مثلا وقتی با کامپیوتر کار میکنم و ماوس به دست میشم آرنج دستم درد میگیره یا یه مسیر کوتاهی پیاده میرم زانوهام اذیت میکنن و... علائم روماتیسم دارم ولی دکتره میگفت چیزی نیست (بر اساس آزمایش خون). حالا میخواستم بپرسم که اگر بخوام حداقل معاف از دوره سه ماهه آموزشی بشم باید از دکتر خودم بخوام تا آزمایش های بیشتری واسم بنویسه و خودم پیگیر بشم و آزمایش ها رو ببرم برای نظام وظیفه یا اینکه نه اونا خودشون متخصص دارن و...؟ دفترچه گرفتم ولی هنوز کاری انجام ندادم. ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه حداقل هشت سال غیبت داشته باشید میتونید سربازیتون رو بخریدنقل قول:
توجه کنید که زمان تحصیلتون جزو غیبت حساب نمیشه
که قیمتش از 10 میلیون شروع میشه برای زیر دیپلم میره تا 50 میلیون برای دکتر و...
شاید سوالمو پرسیده باشن ولی تو این دو سه صفحه اخر چیزی ندیدم
دوستان این پرتال نظام وظیفه چی شده ؟؟؟ همون که میرفتی استعلام میگرفتی تو اون سایت دیگه نیست چرا برش داشتن؟؟
شاید سوالمو پرسیده باشن ولی تو این دو سه صفحه اخر چیزی ندیدم
دوستان این پرتال نظام وظیفه چی شده ؟؟؟ همون که میرفتی استعلام میگرفتی تو اون سایت دیگه نیست چرا برش داشتن؟؟
هستم نظرات را می خونم، اونهایی که واقعا سوال باشن و دوستان جواب نداده باشن را جواب میدم.نقل قول:
نه من اطلاعات و امنیت تهران اطلاع ندارم، اطلاعات و اماکن شهرستان خودمون را دیده بودم، اکثرا با لباس شخصی خدمت میکردن و با ماشین پلاک شخصی گشت میدادن ولی دردسر هایی هم داشت، البته شما میری مرکز و احتمال داره جاهای مختلفی تقسیم بشی.
به خاطر دور بودن که به هیچ کس کسر نمیدن، فقط مرخصی بیشتری میدن.نقل قول:
برای اینکه کسی از سردسیر بره گرمسیر و... کسر نداریم، اگه جزو مناطق مصوب بد آب و هوا باشه 2 ماه کسر داره به شرطی که کل خدمت اونجا باشین اگه بخشیش را اونجا باشین به نسبت درصد میگیرین.
باز تاکید میکنم نمی دونم جزو مناطق مصوب هست یا نه، در ضمن ما جایی داریم که مصوب نیست و 2 کیلومتری اون مصوب هست.( من خودم تو این شرایط بودم)
چیزی به نام معاف از دوره آموزش نداریم، شما یا معاف از رزم میشیم که آموزش میبینین ولی در گروهان معاف از رزم که فرق فاحشی نداره ولی مراعات میکنن و یا کلا معافیت پزشکی میگیرین.نقل قول:
معاف از رزم و معافیت پزشکی هم توسط پزشکان نظام وظیفه داده میشه، البته بردن سوابق بیماری و پرونده خیلی مهمه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی فکر میکنم ماهی یک بار بروزرسانی میشه یا شاید هر دوماهی یک بار .مثلا اخرین بروزرسانیش برج 10 بوده اگر شما بعد از اون کاری انجام داده باشید توش نیست تا بروزرسانی بعدی
سلام
دوستان اینکه میگید قفل ببرید از اول آموزشی :
1- باید بعد از دوره اموزشی و ادامه خدمت در یگان هم قفل برد ؟؟؟؟؟؟؟؟
2- از روز اول آموزشی قفل ببریم یا در یگان !! دوستان و هم خدمتی ها پیش خودشون نمیگن مگه ما دزدیم که فلانی قفل آورده ؟
3- چند تا قفل بگیریم و چطور قفلی ؟ (اگر امکان داره از نوع قفل تصویر بگذارید با تشکر)
سلام دوستان.برج 1/2/94 افتادم از کجا باید بفهمم کدم کجا خورده؟الان زنگ بزنم نظام وظیفه میگن؟
نه داداش.اولا عجله نداشته باش
دوماشماها که 1اردیبهشت اعزامین نهایتا از 24فروردین کد هاتون مشخص میشه نه الانکه 2ماه هنوز مونده به آموزشیت
الان زنگ بزنی اولا جوابتو نمیدن بعدش یه چیز دیگه بهت میگن:n31:
ما که اعزام اول اسفند بودیم کدامون 7 بهمن اومد. شما هم می تونید مثلا از 7 فروردین برید نظام وظیفه شهرتون کد ملی بدید و بپرسید کجا افتادید.نقل قول:
حدودا یک هفته الی ده روز قبل اعزام هم پستچی برگه آبی رو میاره براتون
دوستان راهنمایی کنید .:n19:نقل قول:
سلام
بچه ها شنبه رفتیم پدافند سمنان بهمون گفتن سه شنبه 6 صبح پادگان باشیم ما هم 15 ساعت راه رو برگشتیم حالا اگه بجای سه شنبه چهارشنبه تا ظهر خودمون رو معرفی کنیم مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه خیلی راهه عکس هم تازه دادم ظاهر کنن ! بچه هایی که سمنان بودند تو رو خدا راهنمایی کنین .... اضاف میزنن ؟ از نظر تعیین جا چی ؟
نقل قول:
جاهاتون که بر اساس مدرک تحصیلی و نام خانوادگی تعیین میشه و دیر و زود رفتن توش تاثیری نداره ولی از من میشنوی سر موقع برو زمان ما یه روز مشکل نداشت ولی کسانی که 3 روز دیرکرد داشتن تجدید دوره کردن....تجدید دوره هم که حتما میدونید یعنی چی......
در ضمن اونایی که دیر اومدن حدود یه هفته ای رو یه دشک رو زمین خوابیدن چون پدافند اضافه نیاز گرفته بود ولی بعد از یه مدتی تخت ها بر اساس اسم و شماره معلوم میشه ولی باز اون تعدادی گه اضافه بودن تاآخر آموزشی رو زمین خوابیدن
سلام دوسته من.نقل قول:
آره منم نظرم همینه یه تیری به تاریکی بندازم. اما از این میترسم که یه موقع متوجه این موضوع بشن و بگن این چون الکی گفته و آمارش رو هم الان داریم به زور اعزامش کنیم بره خدمت :n01::n02:
یه موقع این کار رو نمیکنن؟ :n41:
یک مسلمونی ما رو راهنمایی نمیکنه ؟ :n19:نقل قول:
اول اينكه كمدها در ارتش و ناجا و سپاه متفاوتهنقل قول:
اما من در اكثر پادگانها ارتش يك فرم كمد ديدم اما برخى علاوه بر جاى قفل يك حلقه نيز داشتند ، اما در حالت كلى بايد قفل كمدى تهيه كنيد كه اكثر قفل و كليد فروش ها ان را دارند
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان کسی از لویزان اطلاعی نداره؟ چه جور جاییه؟نقل قول:
این " آج " که نوشته یعنی چی ؟
مورد پیش اومده کسی بدزده وسایل رو ؟ اخه من فکر نکنم اموزشی طرف بیاره قفل کمدینقل قول:
اج مخفف اجدانی هستشنقل قول:
یعنی ادامه خدمت
میری به اون یگان و خودتو به اجدانی که همون عملیات نیروی انسانی میشه
شعبه وظیفه معرفی میکنی
یعنی کد نخوردی و وارد یگان شدی مستقیم
شرایطی وجود نداره برای کسی که تنها فرزند تو خونه هست ؟ ولی تک پسرنیست.
خیر متاسفانه./.نقل قول:
تا شما اینجایی!:)نقل قول:
24 ماهه خدمت سال آینده صد در صدده؟ یا مال بعد از شهریور
چه ماهی سرباز زیاده که تقسیم ها بهتر باشن ، احتمالش بیشتر بشه بیفتیم شهر خودمون؟اخه چند تا جواب مختلف شنیدم
کسانی که از اول سال 94 دفترچه ارسال کنند 24 ماه خدمت میکنند.نقل قول:
زیاد و کم بودن سرباز به تقسیم بهتر ربطی نداره، بر اساس نیاز به درصد کافی با توجه به هر مرکز تقسیم صورت میگیره.
اینکه بدون شرایط بیفتید شهر خودتون که باز احتمالش کمه، در ناجا تقریبا غیر ممکنه، در ارتش هم احتمالش کمه.
سلام داداش.نقل قول:
مورد تا دلت بخواد هست بعد میگی پیش اومده؟! طرف یقلویشو دزدیدن، دمپاییشو دزدیدن، حالا موارد دیگر بماند! بین 100 نفر ممکنه هر جور آدمی پیدا بشه، ضمن اینکه گروهانا هم بهم نزدیکن و ممکنه از گروهان دیگه هم بیان وسایل رو بلند کنن. داداش من وقتی میشه با یه قفل خیالت راحت بشه چرا واسه خودت اما و اگر ایجاد میکنی؟! یه قفل ببر که باهاش بتونی در ساک خودتو قفل کنی که اندازشو خودت از ساکی که میخوای با خودت ببری متوجه میشی، اون یکی هم یه قفل 808 برای کمد بگیر که احتمال خیلی زیاد هرجا بیوفتی به کمدش میخوره.
موفق باشی
کسی مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان بوده تا حالا؟یگانم اونجا افتاده
با لباسه استاره یا فصل؟
کلا روز اول باید لباسو درست کنیم بریم یا شخصی هم راه میدن؟چون من از راه دور میام:n06:
دوستان کسی راجع به دوره آموزشی 45 روزه اطلاع داره؟ شرایطش چیه و چقدر کسری داره ؟
روزه اول حتما با لباس نظامی استتار برید و آرم و علائم و درجه رو هم نصب کرده باشید. لباس فصل رو بعدا که تو یگان جا افتادین با اجازه فرماندتون می تونید بپوشید.نقل قول:
سلام
اقا متاهلا قانونی هست که بدبختا تو شهر خودشون بیوفتن یا نه استان خودشون
نقل قول:بلا جواب دادن ولی قفل اگر بردی از اون کوچیکاببر ناجا بیفتی که احتمالش خیلی کمه کمدت بدن ولی یه ساک بزرگ می دن که قفله اونجا کارت میاد. بله بدترین تقسیم رو ناجا داره و بهترین تقسیم رو سپاه.نقل قول:
لباس شخصی بری رات نمی دن می تونی دم در عوضش کنی.... اگرم رات بدن پایه بالاها می اذیتندت!:n02:نقل قول:
سلام دوباره دوستان یه سوال من وقتی مشخص شد که کجا افتادم تو اون یه هفته برم خودم با پول خودم پوتینو لباسو اینا بخرم بدشون نمیاد ؟؟؟ حوصله تعویض پوتینو لباسو اینا رو ندارم اونحا یه سر بخرم قبلش راحت تر نیست ؟>؟؟
نبود تایباد ؟؟؟؟؟؟؟ کمین بریم با هم ....خدا به همه مرزبانان قوت بده
سلام دوستان عزیز
من دوره کد خوردم میخوام بدوم آیا باید علائم(باند قرمز و هشتی ها) از لباس و شلوارم بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان عزیز دوره کد با رسته عمران و استحکامات چطوره؟
با سلام
از دوستان متخصص در این امر آیا میشه دوره خدمت در یگان رو در پایگاه بسیج گذروند , مثلا معرفی نامه ای چیزی برای بسیج بگیریم ؟
و یه سوال اینکه بهترین جا برای خدمت در سپاه تو تهران کجاست ؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن :»