سلام
شما از بین مودم های زیر کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
شما از بین مودم های زیر کدامیک رو پیشنهاد می کنید ؟
D-Link DSL-2730U بهتر هستنقل قول:
به هیج عنوان از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه ای مودم خودشون رو نگیر!نقل قول:
خب دیشب یکی از بهترین شبا (میشه گفت بهترین شب بود) بودش.
۱۱.۷ گیگ دانلود :n01::n02:
چه سرویسی؟نقل قول:
دوستان یه سوال
من میخوام از آسیا تر بیام پارس
شبانه چجوریه وضعیتش؟
من مصرف روزانه ام هم بالاست،حدود 10 گیگ در ماه، ولی تو لیست قیمتش واسه 2 مگ فقط 3 گیگ داره ولی 512 10 گیگ هم داره. الآن فرق 512 با 2 مگ چقدره در روز و شب (رایگان) ؟
کسی از زنجان پارس آنلاین داره ؟
من الان های وب هستم ، به نظرتون از کدوم ای اس پی اینترنت بخرم که با 12 هزار تومن 15 گیگ حجم بده ، پینگ هم برای بازی خوب باشه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
دقیقا همین مشکل افت سرعت وحشتناک برای منم تو آسیاتر بوجود اومده:n30::n30::n30:نقل قول:
روزانه خیلی با هم فرقی ندارن ظاهراً. شبانه هم خیلی بستگی به مرکز مخابراتی داره که پهنای باندش چطوریه. در ضمن این که از چه سایت یا سروری دانلود کنی هم خیلی تأثیر میذاره. داخلیا خوبن. اما سرورهای خارج از کشور تو مراکز شلوغ تعریف چندانی ندارن. اینجا بعضی از دوستانی که 512 محدود داشتن شبانه از سرورهای خارجی تا 30 کیلوبایت در ثانیه بیشتر سرعت نمیگرفتن. سرورهای داخلی هم فکر کنم حداکثر تا 200 کیلوبایت. بعضیا هم که حتی 256 محدود داشتن سرعتای خیلی بالاتر از این رو میگرفتن.نقل قول:
سرویسای 2 مگ محدود اما به نظر پایدارتر میآن. سرعت شبانه حداقل 350 تا 400 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای داخلی و خارجی که از سرورهای داخلی میتونه به ویژه تو ساعتهای پایانی شبانه رایگان تا 900 کیلوبایت هم افزایش پیدا کنه.
به هر حال هر چی که هست از سرویسای آسیاتک (یا به قول شما آسیاتر) بهتره. من خودم همین 2مگ محدود رو دارم. در بدترین شبا تا 6 گیگ دانلود داشتم. اما قبلاً که منم آسیاتک بودم و سرویسم همین 2مگ محدود بود، شبانه رایگان سرعتم فیکس میشد روی 128 کیلوبایت (یعنی 1مگابیت در ثانیه) که حجم دانلودم تو 7 ساعت رایگان شبانهاش به زحمت به 3 گیگ میرسید.
راستی آسیاتک الآن چطوره؟ وضعیت دانلودش با چیزی که شما میگی باید خیلی بد باشه.
کدوم سرویس هایوب 15 گیگ حجم رو میده 12 هزار تومن؟ تو سایتش که بیشترین حجمش 8 گیگه. اونم تازه واسه 256اش 22 هزار تومنه.نقل قول:
اصلاً مگه ممکنه یه شرکتی گیگ حجم رو حتی با سرعت 128 بهت بده 12 هزار تومن. برای 15 گیگ کم کم قیمت باید 30 هزار تومن به بالا باشه.
تو فهرست تعرفههای همین هایوب اگه بخوای 20 گیگ حجم اضافه بخری باید حداقل 65 هزارتومن پول بدی. اون وقت 15 گیگ 12 هزار تومن؟:n13:
در یک کلام داغونه.مخصوصاً هفته اخیر افتضاح شده،هم سرعت و هم پینگ علی الخصوص خارجی هانقل قول:
خب چه مسخره بازیه که سرویس های 2 مگش بیشتر از 3گیگ حجم نمیده و واسه این کار باید گیگی خدا تومن بخریم؟
منظور ایشون گیگ فشفشه بود که 15 گیگ رو 12 هزار تومن میدن که البته این 15 گیگ رو باید در 5 روز تموم کنید و اگه تموم نکنید سوخت میشه :n16:نقل قول:
بنظرِ خودتون چه سرویسی میتونه باشه؟نقل قول:
۲ مگ محدود
داریم اصن نه، داریــــــــــــم!:n04:
فک کنم از دستشون در رفته شبانهی من:n02:
سلام دوستان من تو تبریم
میخوام پارس انلاین بگیرم خوبه؟
من شبانه خوب میخوام + پینگ خوب
مثلا سرویس POL-512-30G ارتقا یافته به 9 مگ
روزا و شیا چه سرعتی میده؟
میشه با 4.2.2.4 پینگ بگیرین؟ اگه میشه از اینجا هم بگیرین 94.250.196.133
پینگ اینجا و مثلا تهران تفاوت محسوسی داره؟
ممنون
سلام دوسته عزیز فقط اگر می خوای نصف شب دانلود کنی پارس انلاین نگیر چون سرعت رو خیلی میاره پایین و از طرفی روزانه هم اگه بخوای بگیری هم باید پول زیادی بدی و هم اگر نامحدود بگیری باید تا یه گیگه مشخصی دانلود کنی به طور مثال 60 گیگ اگر بیشتر دانلود کنی سرعتتو میارن پاییین ولی اگه با اینها می تونی کنار بیای بگیر سرعتشم خیلی خیلی خوبه !!!!!نقل قول:
سلام من نامحدود 128 داشتم سرعت دانلودم 140 بود اما از وقتی این جایزه منصفانه سخره رو گذاشتن و محدودیت سرعت شده 16-15 حالا می خوام 512 بگیرم یکماهه 10 گیگ باید چی کار کنم منظورم اینه که گفتن باید نامه استفاده اداری و اینا چیه؟؟؟و سوال بعد سرعت شبانه چند هست؟؟؟
من دقیقا تا هفته پیش هر شب همین اندازه شما DL میکردم اما یهو محدود شد رو 250 کیلو شما هم دیر یا زود محدود میشینقل قول:
سلام به همه تو رو خدا یکی کمک کنه من صبا نت دارم امروز سرعتم شده 100 تا اونم تو روز پینگم هم 300 تاست اصلان یه وضعیه
پارس انلاین الان چجوری شباش چطوره میخام بیام پارس :n28: صبانتف به هم اس داده بعد 1 ماه میگن فیبر اصفهان قطع شده پیگیری میکنیم خط 1mb رو 4 بسته شده :n04:
کسی نبود جواب ما رو بده خدااااااااااااااااانقل قول:
محدود کنن مهم نیست!نقل قول:
من مگه چه قدر دانلود دارم؟
نهایت شبی ۴-۵ گیگ هم بده کافی
الآن اما رویایی هستش شبی یه دونه بازی PC دان میکنم:n02:
اما انصاقا بعضی وقتا میمونم چی بزارم برا دانلود.
شما هم اینطوری هستین آیا؟:n13:
شما کدوم منطقه از اصفهانی ؟ با کدوم مرکز مخابرات هستین ؟نقل قول:
مشکلتون فقط کاهش سرعت هست و پینگ زیاد ؟ یا قطعی هم دارین ؟
سلام دادا نه قطعی نداره ولی بقیه رو داره سپاهان شهرم:n03: من حالا پارس بیام یا نه 2 ماه از اشتراکمم مونده موندیم با این همه فایلی که رو دستم موندهنقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟میخوام از 128 به 2مگابایت برم حجمی چی کار کنم؟؟؟ سرویسو توی سایت آنلاین بخرم حله؟؟یا باید کار دیگه کنم؟؟؟ شبانش چند هست؟؟؟
HELP
سلامنقل قول:
من خودم پارس دارم ولی قطعی داره یه سری خودشون گفتن مشکل از مرکز مخابرات هست ولی چند ماهه این طوریه
نمیدونم چیکار باید کرد ؟
سرعت تا 400 - 450 هم میره با 128 ولی تو شب رو امتحان نکردم جدیدا نمیدونم چطوره ؟ اگه یکی پیدا کنی اطراف خودتون که پارس داشته باشه بهتره منطقه به منطقه بعضا فرق داره
کسی از دوستان در منطقه مخابراتی شهيد رجايی تهران
پارس آنلاين داره که بگه سرعت دانلود شبانه اش چقدره؟
و اينکه تلفن اين خونه به نام يه شرکت بوده کسی تجربه داره که
آيا پارس در گرفتن مدارک سخت گيره برای دادن اينترنت به مستاجر؟
یا باید اجاره نامه رو ببرید یا اینکه کارت ملی صاحب خط.نقل قول:
ممنون دوستان
من نهایتا 5-6 گیگ شبی دانلود دارم
کدوم سرویس جوابمو میده 8 گیگ هم ترافیک میخوام! حالا میتونه خود سرویس 3 باشه، 5 بعدا بخرم! کلا از 30-35 در ماه بیشتر نشه دیگه!! :n02:
اگه میشه با تو cmd با این دو کد تست میگیرین
ping 4.2.2.4 -n 20
ping 94.250.195.205 -n 20
دوستان بنظر شما بخوام 1 سرویس 1 ماهه پارس سرعت بالاتر از 128 برای تست اینترنت شبانه بگیرم چی خوبه؟ 256 512 1 2 ؟:n02: من از صبانت میخوام بیام:n30: تشکور:n16:
مشکل اينه که دو تا سازمان با هم قرارداد بستننقل قول:
که ما بتونيم بيايم اين خونه! بايد سازمان طرف من
بياد درخواست بده اونم مصيبته..
شرمنده میشه علاوه بر اینا با یه تستم با speedtest بگیرین؟نقل قول:
میخوام ببینم سرعت تک کانکشن چطوره؟
512 10 gig جواب میده؟
وقتی از پارس آنلاین SMS میاد که تجهیزات مرکز مخابراتیتون میخواد آپدیت میشه شکه زده نشید:18:چونکه از این بعد باید قید adsl بزنید چون باعث قطعی زیاد (به قول یکی از دوستان پریدن لینک) و سرعت به میزان شدید افت میکنه و از اون سرعتی که داشتید و راضی بودید خبری نیست و باید باهاش وداع کنید و هر چی هم سر و صدا کنید هم کسی صداتون نمیشنوه (همون پشتیبانی):33:
این سوال منم هست کسی فقط جواب نمیده تازه من پارس هم هستم نمیدونم چیکار باید بکنم از 128 برم 2 مگ یکماهه (البته فقط واسه شبانش احتمالا بالاترین سرعت شبانه رو داره)!!نقل قول:
الان شما با 128 میانگین سرعت شبانتون چقدره؟نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام دوستان
من یک هفته ای هست سرعت دانلود شبانم افتضاح شده
از 30 بیشتر نمیشه
رسما اصلا هیچی نمیتونم دانلود کنم
سرویسم 512 حدود هست و زاهدانم
به نظرتون راهی هست؟
از سایت تینی مووی دانلود می کنم که سرورشم داخلیه ولی سرعت افتضاح
راهی چیزی اگه میدونین ممنونتون میشم بگین
اصلا من به خاطر افتضاح بودن سرعت شبانه شاتل اومدم پارس
الان فرقیبا شاتل نداره
نمیدونم چی کار کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما کدوم مرکز مخابراتی کرج هستین؟
پس این جریان چه طوریه بعضی از دوستان با سرعت 9 مگ دانلود شبانه هم دارن اونوقت شما این طوری تعریف میکنید
راستش بین پارس انلاین و صبانت گیر کردم .
واقعا عجب وضعی شده واسه ساده ترین نیازهامون این همه هزینه میخوام کنیم ولی اخرشم هم از کیفیت خبری نمی خواد بشه
ا
2 مگابیت پارس آنلاین. ساعات شبانه رایگان :n10::n09::n28:
سرعت دانلود از سرورهای خارج چنده؟نقل قول:
بین 512 و 2 مگ تو ساعت رایگانش فرقی میکنه؟؟
اینترنت ۲۰ درصد ارزان شد/مردم منتظر باشند
دوشنبه 14 بهمن 1392
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آخرین پست اجتماعی خود خبر از کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت و موافقت نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای ندا با این مصوبه داد و گفت: باید به زودی منتظر اعمال این مصوبه در بازار باشیم.
به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از لحظه آغاز به کارش در این وزارتخانه به مشکلات و چالشهای پهنای باند و کیفیت اینترنت پرداخت و یکی از وعدههای اولیهاش این بود که قیمت اینترنت کاهش و کیفیت آن افزایش یابد.
بر این اساس در راستای افزایش کیفیت ظرفیت پهنای باند را از حدود 70 گیگا بیت بر ثانیه به بیش از 100 گیگا بیت رسانید و حال هم در شبکه اجتماعی خود عنوان کرده است که در راستای کاهش تعرفه اینترنت، جلسات کارشناسی را با نمایندگان شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکتهای ندا (PAP) داشتهایم که در نهایت با کاهش هزینهها موافقت کردهاند.
محمود واعظی همچنین گفته است که این نمایندگان با تقلیل سود و افزایش بهرهوری موافقت کرده و بر این اساس تعرفه حجمی اینترنت ADSL به مقدار 20% کاهش مییابد.
این پیشنهاد صبح روز گذشته و در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب و طبق گفته واعظی با حساسیت و همراهی اعضاء به تصویب رسیده است و باید به زودی منتظر اعمال آن در بازار بود.
وی همچنین درباره گام بعدی اقدامات این کمیسیون گفته است: گام بعدی پیگیری افزایش سرعت و ارتقاء کیفیت و ارائه خدمت به مردم عزیزمان است که امیدواریم با پیگیری سازمان تنظیم مقررات و شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی با رعایت اشتراک 1 به 8 ، بخشی از مشکلات فعلی مرتفع گردد.
با این مصوبه قیمت اینترنت پرسرعت 20 درصد کاهش خواهد یافت.
حالا پارس انلاین می تونه 128 نامحدود که 20 گیگ برگردونه به جای 28 تومان 20 تومان کنه:n09::n09::n02::n02:
من نامحدود داشتم البته شش ماه اخیر به غیر از این ماه که نامحدود رو محدود کردن به 10 گیگ من اصلا دانلود شبانه نداشتم ولی حالا در عرض 6 روز 10 گیگم تموم شد چون دانلودم زیاده واسه همین نامحدود گرفتم حالا میخوام برم 2 مگ بگیرم ولی نمیدونم چه جوری اخه مثله اینکه مراحل داره لطفا کمک کنید!!!نقل قول: