اگه یه روستا داری هیچ فرقی برات نداره !!!
Printable View
اگه یه روستا داری هیچ فرقی برات نداره !!!
نقل قول:
قضیش مفصل هست ولی آره هادی باید بگی من توی ترایب وحید هستم یا نه ؟:D
یه مدت فک کنم 2 ماه DUKE بود و به دلیل تلاش های بی وقفه و شبانه روزی ترایب میشه گفت موفق ترین روزهاش رو پشت سر گذاشت واقعا ترکوند وحید ولی ولی ولی ولی اعضای ترایب قدرش رو ندونستن و اون هم یواش یواش تریبال رو کنار گذاشت واقعا پدر دشمن رو درآورده بود اگه نبودش به طور 100% مطمئنم مرز k66 رو مثل امروز نداشتیم چون قوی ترین مرزبانی هست که تا حالا دیدم خدا رو چه دیدی شاید برگرده و دل 100 نفرو خوشال کنه :D
یعنی چی بازی رو کنار گذاشت.مگه میشه؟یعنی الان دیگه بازی نمیکنه.اصلا چرا دیگه اینجا نمیاد؟نقل قول:
بهش بگو بیاد اینجا ببینم چی شده.اصلا دلم براش تنگ شده میخوام باهاش صحبت کنم.علی اگه دیدیش حتما بگو یه سر بیاد اینجا.
اگه منظورت va2hid هست دیگه بازی نمیکنه !!!
آخه چرا بازی نمیکنه؟کسی میدونه؟
خودش اومد گفت !!!
میشه لینک صفحش رو بذاری؟من نبودم.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2471014#post2471014
ای بابا الان ول کرده :41:نقل قول:
عجب ادمیه این همه زحمت کشیده
اخر روستاهارو به کی داد؟
سلام دوستان یه سوال درباره نوبلمن
من یک نوبلمن ساختم و پول ساخت نوبلمن 2 برابر شدو من اون پول را در اکادمی ذخیره کردم ولی الان نمیسازه باید چکار کنم که بسازه(نوبلمن)
من به یک روستا نیز حمله کردم و اون را گرفتم در حال حاضر نوبلمن من در اونجا است و داره لویالتی را بالا میبره مشکل از این نیست؟
پول ذخیره شده در اکادمی رو چطور میشه دوباره برگردوند؟
لول اکادمیت چنده ؟؟؟
چند تا نوبلمن ساختی ؟؟؟
------
بچه ها راستی برای ساختن نقشه ها این رو بخونید ......
همون فوتوشاپی ها رو می گم ....
کد:http://www.twstats.com/article/Enhancing-your-maps-with-Photoshop.html
لول اکادمی همون 1 است دست نزدم
1 نوبلمن دارم و اونم فرستادم جنگ یه روستا گرفتم حالا همونجا مونده تا لویالتی رو بیاره بالا
باید لول اکادمیت روببریبالا تر تا بتونی نوبلمن بسازی .. به ازای هر لول 1 دونه نوبلمن می تونی بسازی ....
پس اینطوری بیشتر از 3 تا نوبلمن نمیتونم بسازم
علی، تو که زیادی شلوغش کردی... لطف داری عزیزمنقل قول:
سلام هادی! خیلی دلم برات تنگ شده بود، چه خبرا پسر؟نقل قول:
سلام وحید جون.بابا کجایی پسر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا بیشتر بیا اینجا.
خواستم دعوات کنم که امضات رو دیدم و فهمیدم هنوز داری بازی میکنی.آفرین پسر خوب.
حالا جریان چی بود؟
سلام D: ! والا خبری اینجا خبری نیست وگرنه حتما بیشتر می یومدم.نقل قول:
دیگه بازی نمی کنم.. یکی از دوستانم فعلا تو Account هست. ببین به قول معروف Duke بودن از آب بینی بز هم کم ارزش تره، وقتی دیدم اونطوری که باید قدرم رو نمی دونم بی خیال شدم. البته یه خورده زودتر به این نتیجه رسیدم اما اگر اون موقع می رفتم بازنده قلمداد می شدم و Tribe سقوط می کرد. دیگه موندم و جنگیدم با ترایب 2 وقتی ما آروم آروم داشتیم رنک 10رو از دست می دادیم چون اونا همینطوری Merge می کردن. دیگه گذشت و اونا از 2 رسیدن به 5 و ما به 9 بالاخره نتونستن زدن Tribe شون رو Disband کردن. از قضا 2-3 روز بعد هم تولد یک سالگی ترابم بود. دیگه جشن گرفتیم و من قبل از اینکه یه داستان جدید شروع بشه کشیدم کنار (: ... اما هنوز 2-3 تا ایرانی یکیشم این علی خودمون. تو Tribe هستن و پست های بالا یی هم دارن. به خاطر اون پیروزی Recruitment های خوبی داشتیم و تونستیم 2-3 از قوی های Tribe دشمن رو (از جمله یکی از Duke هاشون ) رو بگیریم و الان ترایب... ( بذاز امضام رو ببینم (((: ) 5 هست.
از تو چه خبر؟
سلام بچه ها چه خبر ؟
بچه ها این logos بن شده چون هر کار می کنم نمی تونم بهش پ خ بدم؟
ای بابا اینطوری که خیلی بده.من دوست نداشتم تو بازی رو بذاری کنار.حیفه قدیمی ترین بازیکن فروم بازی رو ترک کنه.یعنی هیچ راهی نداره برگردی؟نقل قول:
سلام بچه ها چه خبر ؟
بچه ها این logos بن شده چون هر کار می کنم نمی تونم بهش پ خ بدم؟
من هم خبر خاصی ندارم.دو هفته دیگه آموزشیم تموم میشه و تقسیم میشیم.خدا کنه تهران بیفتم.نقل قول:
در مورد بازی و ترایب ما هم یه سر برو به این لینک که فروم خود بازی هست برای ورلد 9 فقط تعداد تاپیکهایی که برای ترایب ما (DNS) زدن رو بشمار.ببین چند تا ترایب به ما اعلان جنگ دادن.تو صفحه دومش هم هست.چند تا از تاپیکها رو هم بخونی بد نیست.جالبه.
کد:http://forum.tribalwars.net/forumdisplay.php?f=87
کلا هر تاپیک اعلان جنگی دیدی برای ما هست!!!
خودمون هم به خودمون اعلان جنگ کردیم!!!(به شوخی)
فعلا که نه، نکه فقط بگم جذابیتش رو برام از دست داده، شده بود مایه دردسر... سرکله زدن و زمان گذاشتن واسه یه Tribe بزرگ و قدرت مند خیلی انرژی می خواد حالا در نظر بگیر هزارتا مشکل هم آدم در کنارش داره.نقل قول:
Enemy یه Betrayal Plan تو Tribe داشتن ترتیب می دادن که با افراد ما Tribe خودشون رو Feed کنن که خنثی کردمش، اون واقعا آخرین تیر ترکش بود! خیلی خسته شدم!
تهران بیفتی که حرف نداره! حتما می روم می خونمنقل قول:
خوب از دوک بودن استعفا میدادی به عنوان یه یار معمولی بازی میکردی.باز هر جور میل خودته.ولی حیفه دیگه باز نکنی.نقل قول:
راستی نظرت در مورد ترایب ما چیه؟
فکر میکنی جون سالم به در ببریم؟
الان حدودا با 30 تا ترایب داریم میجنگیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا Thread دیگه آخرشه ((((:نقل قول:
World 13 Declares war on DNS
DNS declares war on DNS
تا وقتی Active leadership و تو مرزاتون فعالانه بجنگین واقعا کاری نمی تونن باهاتون بکنن. ببین مهم نیست یه Tribe که اصلا با شما Boarder نداره declare کنه یا نه. مهم اینه مه شما بتونین در برابرشون Active بجنگین.
حالا که فعلا دوستم سنگ تموم گذاشته! Conquer list PTT-G رو یه نگاه بنداز. ترایب ROS شروع کرده به حمله کردن به Tribe ما تو یه Organized attacks، اونم دست تنها State PTT-G رو در مقابلشون نگه داشته.نقل قول:
کد:http://www.twstats.com/en7/index.php?page=tribe&mode=conquers&id=36168
جالب بود.راستی چرا بقیه اعضاتون حمله نمیکنن؟جریان چیه؟
این دوستت خودش هم اکانت داره یا فقط با اکانت تو بازی میکنه؟
صفا اينجا چي گفتي؟:27:نقل قول:
در روز كلا نيم ساعت وقت مي گيره؟
:10:
كاش بري اديتش كني بگي كل روز را وقت مي گيره
راست می گی .....
می گم باید اون صفحه های اوول رو اصلا پاک کنی خیلی تابلوهه ..
مثلا همون تعداد روستاها ..
الان که از اوول بخونی خندت می گیره ..مثلا درست یادم نیست من می خواستم با 10 تا ادم روستا بگیرم ..(یادم نیست من بودم یا یکی دیگه.....
این هم اوولین پستم توی تایپیک ..
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1514299&postcount=51
Just MY loVe is TW
HEllooooo
I CAnt sAy gOod bYe
i nO GOod bye
helloooooooooooooooooooo
JUst HelOooooo
helo safa64 helo mstafa helo ashena helo ....
سلام بولوت.
راستی تو بازی رو ترک کردی؟
خیلی وقته اینجا سر نزدی.جریان چیه؟
این نقل قول از بولوت.
QUOTE=B O L O T;1530687]دوستان يكي هزار تا اهن مي خواهد تا 2000 تا چوب بده بريد ببينيد[/QUOTE]
و این یکی از بردیا که آخرشه.عجب سوتی باحالی داده این بردیا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه بابا برای چی پاک کنه.اتفاقا خیلی هم باحاله.من هر چند مدت میرم اولا میخونم و کلی میخندم.نقل قول:
یادمه یکی گفته بود نفر اول ورلد 11 تا روستا داره.ما هم کلی تعجب کرده بودیم که بابا مگه میشه 11 تا روستا داشت!چطوری امکان داره.چطوری میشه کنترلشون کرد و خلاصه کلی تو کف بودیم و دربارش بحث میکردیم.اگه پیدا کنم لینکش رو میذارم.
ولی کلا اولا بیشتر حال میداد تا الان.دلیلش رو نمیدونم!
اون حرفو فک کنم خودم زدم. ...
یادمه بهزاد هم گفت امکان نداره فوقش 2 3 تا روستا می شه ساخت ....:دی
خیلی با حاله .. به کسایی که تازه می ان توصیه می کنم یه بار از اوول بخونن .. امید وار شن .. همین صفا و .... هم همین جوری بودن
الان پوینت های 1 میلیونی دارن .. امید وار باشید ....
ولی خیلی خنده داره الان وقتی نگاه می کنم به اون پست ها ...
یادمه یه بار به بردیا گفتم من از یه روستام ریسورس می فرستم به تو اون وقت تو هم از روستای خودت ریسورسارو بفرست به روستای اصلی من ...
عجب چیز های باحالی بود ....
چه زود دیر می شه ....
+++
این رو نگاه کنید ..
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1519476&postcount=107
فكر كنم برديا بود كه مي گفت نفر اول 11 تا روستا دارهنقل قول:
راستي هر كس يه چيز جالب پيدا كرد نقل قول بزنه بخنديم
اينجوري ديگه تايپيك كسل كننده نمي شه
بیا این هم همون پسته ......
شاهکار خودم بوده ..:دی:دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1521050&postcount=160
نقل قول:نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
همیشه یکی دو نفر پیش قدم می شن بعد لاشخورا میریزن، Senator هم که تنش می خاره واسه حمله D: تو Tribe هایی که توسط 4-5 نفر که با هم دوستن اداره می شه حمله ها خیلی دقیقتر، سریعتر و هماهنگتر انجام می شه به خاطر همین قضیه چون مثلا من تنها نیستم که حمله می کنم. البته کسان دیگه ای هم هستن که حمله می کنن اما طرف حرفه ای هست نگاه این رفیق ما نکن اینطوری Village می گیره.نقل قول:
نه، تو Speed Round با هم بازی می کردیم اما 4-5 ماهی می شد که بازی نکرده. فکر نکنم دیگه Account داشته باشه
نقل قول:خوبه بالاخره یه کاری پیدا کردیم سرمون گرم شه! من اول که این تاپیک رو پیدا کردم B O L O T و هادی خیلی حال کردن و تحویل گرفتن بعد علی و محمد (صفا این رو بگم آخه این روزا محمد خالی می گم نمی گیره خطاب به اونم ) ... بعد گذشت و رسید وقتی که داشتم W1 رو ترک می کردم، یه عکس از Map گذاشته بودم آخرسر مصطفی دوزاربش افتاد ((: شوخی کردم مصطفی LoLنقل قول:
راستی الان نه مصطفی هست نه صفا .........
جفتشون رفتن مسافرت ..:دی