درسته بعضی laptop ها یک پورت 2 کاره دارند که هم فیش E-Sata میخوره بهشون هم USB3. اما نمیدونم میشه با اونا کار کرد یا نهنقل قول:
درسته بعضی laptop ها یک پورت 2 کاره دارند که هم فیش E-Sata میخوره بهشون هم USB3. اما نمیدونم میشه با اونا کار کرد یا نهنقل قول:
خب بسه دیگه هر چی بحث در مورد ه-ک دارین تشریف ببرین تو تاپیک خودش بی زحمت:31:
با تشکر از همه:11:
یه سوال خیلی خیلی فوری
کنسول رو با کابل hdmi وصل میکنم کنسول رو هم روشن میکنم
با مانیتور سوییچ میکنم رو hdmi
تصویر نمیاد
چکار کنم؟:41:
از game360.ir بگیر مشتری میشی :31: ( البته از پیاناتا خرید نکردم ببینم چجوریه)نقل قول:
حالا تو اون سه ماه ماکرو آپدیت نده ... :31:نقل قول:
امروز از سعدی رد میشدم رو جعبه کنسولا برچسب زده بودن با یک سال گارانتی!
امروز تصادفی یک 3-4 مین به لایو وصل شدما دیدم بله ما هم گرفتار حقه کثیف microsoft شدیم و دیگه بازی های AP2.5 و XGD3 اجر ا نمی شه :41:
البته با روش جدید و ریختن Title Update اون بازی ها تو هارد USB تونستم همشونو دوباره اجرا کنم اما BF3 نشد که نشد:41:
منتظر LT3 باید باشم
الان اگه لایو برم مشکل پش نمیاد؟ با اپدیت usb حله؟نقل قول:
بن نشیم
خیلی زرنگن.نقل قول:
چون میدونن کنسولا خراب نمیشن الکی یه گارانتی میندازن تنگش که یه پولی هم از رو گارانتی بخورن.:20:
پسر تو میدونستیو رفتی؟نقل قول:
کارت خیلی درسته :دی
حالا باید صبر کنی تا LT3 بیاد و ...................
چرا مشکل پیش میادنقل قول:
فعلا تا میتونی لایو نرو.
تو که هیچ وقت نمیرفتی حالا میخوای بری که دیگه نتونی بازیهای جدیدو بازی کنی:31::31::31:
.
.
.
.
.
.
امروز کنسولمو برای اولین بار باز کردم.چقدر فاز داد:31:
توشو تمیز کردم و .......
کلا دنگو فنگی داشت این باز کردن قاب:31:
به امید خدا ریختن LT هم یاد میگیریمو دیگه خودمون دست به کار میشیم و دیگه به این بازاریا کنسولمو نمیدم که گند بزنن توش:5:
بحث بن شدن نیست. شما اگه فقط به لایو واسه چند دقیقه وصل بشی مایکروسافت یک فایل inject میکنه تو کنسولت و ازون به بعد موقع اجرای همه بازی های XGD3 و AP2.5 پیغام this disk not Supported میاد و اجرا نمیشه. با ریختن Tile Update آون بازیا تو درایو USB با برنامه Horizon میشه اجرا کرد اما بعضی بازیا Title Update ندارند. مثلاً من واسه Just Dance 3 پیدا نکردم. همچنین واسه Battlefield 3نقل قول:
والا اینترنتم قطع بود. واسه همین کنسولو زدم تو شبکه که موزیک Stream کنم روش. یادم رفت بکشمش. اینترنتم که وصل شد و کنسول رو روشن کردم دیدم وصله. قطعش کردم اما دیدم کار از کار گذشته.نقل قول:
عجب گیری افتادیم
تو رو خدا کمک کنید
مانیتورم هستش w2261vp LG
کنسول رو با HDMI وصل کردم ولی سورس رو که سوییچ میکنم رو HDMI میگه هیچ سیگنالی دریافت نمیشه
تو مغازه تست کردم ردیف بود
اما حالا
با اون فیش سه تاییه میزنمش به یه تلوزیون قدیم CRT کار میکنه ولی به این تصویر نمیده
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا:13:
شاید کابلت خرابه؟!رو یه دستگاه دیگه چک کن ببین کار میده؟نقل قول:
آخه من تا یه هفته پیش داشتم با و همین کابل بازی اسمشو نیار 3 رو بازی میکردم:41:
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مانیتورت 1080 رو پشتیبانی میکنه؟نقل قول:
شاید تنظیمات کنسول رو 1080 هستش و مانیتورت پشتیبانی نمیکنه................
یه سوال ! فرق 1080i با 1080p چیه؟
رو تنظیمات Xbox من روی تلویویزونمون این دوتا دور داره. آیا ازنظر کیفیت با هم فرق داره!؟
البته از نظر من که فرقی نداشت. حالا دقیقا نمیدونم!
حالا فرضا پشتیبانی نمیکنه خب چجوری بیارمش پایین تر؟نقل قول:
مثلا بزارمش رو 720p بعد تصویر داد ببرمش بالاتر:41:
من خودم این مانیتور رو دارم و 1080p رو پشتیبانی میکنه. اتفاقا این از مدل های ال جی هست که اصلا برای بازی ساخته شده. امکانات جالبی داره. البته من با ps3 باهاش کار میکنم. فکر کنم ایراد از کابلتون هست.نقل قول:
از نظر کیفیت نهایی فرقی نداره. فرقش توی نوع اسکن تصویر هست.نقل قول:
نیازی نیست مانیتور شما پشتیبانی میکنه.نقل قول:
دوستان میشه برای اجرا بعضی بازیها رمزی چیزی گذاشت هر کسی نتونه بازی کنه؟
در مورد این family setting یه توضیحی بدین ممنون میشم زیاد نفهمیدم چجوریاس
:11:
خوب دقیقا با همون فمیلی ستینگ میتونی این کارو بکنی.نقل قول:
ببین برو تو تو داشبرد و قسمتFAMILY SETTINGبعدش یه رمز تعریف کن(با کلید های کنترلر)
بعد هم رده سنی بازی هایی که میخوای رمز دار باشن رو تعریف بکن.
از اون به بعد هر بازی رو که اجرا کنی رمز میخواد ازت.
البته بعد اجرای بازی و دادن رمز میتونی بعضی بازی های دلخواه ات رو رمزشو برداری تا همه بازی کنن.
اگه جای خاصی مشکل داری بگو
این قسمت ها رو رفتم ولی نفهمیدم چطوری باید بازیهایی رو که می خوام انتخاب کنم تا رمز فقط برای اونا باشه
یاخودش شناسایی میکنه و مثلا من رده +17 رو رمز دار بکنم فقط موقع اجرا اون بازیها رمز میخواد؟
آره درسته اگه از رده بازی ها مثلا+17رو انتخاب بکنی اون رده سنی رمز دار میشه.نقل قول:
البته من توصیه میکنم کمترین رده سنی رو انتخاب کنی که همه بازی هارو شامل بشه بعد اون بازی هارو که میخوای بدون رمز بشن رو اجرا بکن و بعد رمزو بزن بعد یه سوال میپرسه که این بازی رو بزارم تو لیست استسنا ها تا رمز رو نپرسه تو هم بایدYESرو بزنی.اونموقع اون بازی ها بدون رمز اجرا میشه برات
گرفتم ممنون :11: :40:
دوستان ناظر و مدیر لطفا سرعت عمل رو ببینید ( البته حتما میبینید برای تاکید بیشتر گفتم!)
این آقا ساجد یه جورایی مثل اورژانس کنسول تو این انجمن فعالیت داره و ماشالله همه چیز بلدم هست
فکر کنم فعالی تشکر کوچیکی باشه برای زحمتاشون
منم با نظرتون موافقم
واقها سطح اطلاعاتشون خیلی بالاست تو زمینه کنسول
فعال بودن واقعا حقشونه.....
:11::11:
آقايون بدنه ي اسليم ٤ گيگ مشكيه مات و ٢٥٠ گيگ براق؟!
( راستي ميشه يه تخلفي كنم و اين وسط بپرسم كه مانيتور يا ال سي دي كوچيك واسه همين بازي كه ١٠٨٠ پي ساپورت كنه چي پيش نهاد ميدن؟! حدود قيمتش هم ميشه بگين؟(من بودجه ام ٢٥٠-٣٠٠ تومنه) برام پ خ كنيد. يه دنيا ممنونتون مي شم!):46:
بله درسته همین طوره.اگه دوست ندارید بدنش براق باشه توصیه میکنم4گیگ بخرید و هارد رو افزایش بدید.البته براق هاشونم بد نیست و جذاب هستش.نقل قول:
والا قسمت دوم سوالتونم تو تخصص من نیست :دی
اقا من با اپدیت فلش و با Horizon بازی های جدید رو اوردم بد از چند وقت گفتیم یه سری به لایو بزنی چه خبره الان بازی skyrim هر اپدیتشو که ریختم ارور مده نی دیگه امد نست؟
والا از بین کسانی که مخفیانه آبدیت شدن و با هوریزون کارشو انجام دادن زیاد دیده شده که یکی دو بازی اجرا نشه و یا با مشکل اجرا بشه.شما یه چند تا بازی دیگه هم تست کن ببین چی میشه اگه فقطSKIRYMبود که اجرا نشد یه آبدیت دیگه از بازی رو دانلود کنید و با فلش بریزید رو کنسول احتمالا دیگه درست بشه+به ریجن بازی توجه کنید احتمالا اون ریجن که روی قاب نوشته غلط هستش اگه دقیقا ریجن بازی رو میدونید دانلود کنید وگر نه چند نسخه دیگه که کنسولتون قابلیت شناساییشو داره دانلود کنید و بریزیدنقل قول:
assassin رو دوباره ریختم شد ولی SKYRIM نشد :41: خیلی از اپدییت هاشو ریختم هچ کدوم نشد :41:نقل قول:
ریجن بازی رو از کجا میشه فهمید
تو ایران اکثر یجن ای رو که روی قاب و دیسک بازی میزنن اشتباه هست و درست نیست.نقل قول:
والا قدیما میشد با برنامهabgx360ریجن بازی رو دقیق فهمید ولی الان چون بازی هاxgd3شدن این کار دیگه انجام پذیر نیست.منم برنامه جایگزینی برای این کار نمیشناسم وc4گفته نسخه جدید رو به زودی میده.
اما شما باید چی کار کنید:
خوب ریجن کنسول شماpalهست همه اون آبدیت هارو به جز اونی که ریجن اشntsc.jهست رو بریز.البته حجمشون هم کمه و زیاد طول نمیکشه.آپدیت هارو جدا جدا بریز و فلشتم یه بارformatبکن.اگه هم نشد احتمالا آبدیت اون بازی از اونی که تو سایته بالا تره و نمیشه کاریش کرد متاسفانه
در مورد مانیتور بستگی داره که شما به چی میگید کوچیک ؟نقل قول:
بعدش هم که این مانیتور شما برای این که مناسب گیم باشه ترجیحا باید یه سری ویژگی ها داشته باشه »
HDMI / سرعت واکنش 2 ms / فول اچ دی / کنتراست مناسب
من بهتون مانیتور
ASUS - 22" - MS228H - LED
رو پیشنهاد میدم که واقعا بی نقصه و با 300 تومن احتمالا بتونید پیدا کنید ...
دوستان این درسته که برای اجرای بازیهای XGD3 حتما باید فریمور LT+2 داشته باشیم؟....برای من gears of war 3 رو اجرا کرد بدون مشکل!! آخرین بار یک ماه پیش دادم فریمور رو بریزن....
بله درسته بدونLt+2امکان نداره بازی هایxgd3رو بتونید اجرا کنید.خوب فکر کنمlt+2هم یک ماه پیش و همین حدودا اومده بود دیگه و حتما براتونlt+2ریخته در غیر این صورت امکان اجرا اصلا وجود ندارهنقل قول:
تشکر دوست من.نقل قول:
شنیدم قراره LT+3 برای حل مشکل live این بازیها ارائه بشه....میخواستم بدونم در صورت ریختن فریمور آینده باید بازی های xgd 3 رو کلا دوباره پچ کرد یا همین دیسکهای فعلی هم قابل استفادست؟
LT+ 2.0 تقریبا 20 مهر اومد...
XGD3 ها نیاز به پچ ندارن اتفاقا... و هنوز پچ هم نشدن...نقل قول:
شنیدم قراره LT+3 برای حل مشکل live این بازیها ارائه بشه....میخواستم بدونم در صورت ریختن فریمور آینده باید بازی های xgd 3 رو کلا دوباره پچ کرد یا همین دیسکهای فعلی هم قابل استفادست؟
اما AP2.5 ها تا جایی که میدونم باید دوباره پچ بشن...
سلامنقل قول:
بچه ها یه کابل مخصوص 360 ازینا که فروشنده گفت توی ساختش طلا به کار رفته( آره تو ... :27: )خریدم 34 تومن
تصویر ردیف شد
ولی ازون جا که مانیتوره خروجی صدا داره میخوام صدارو از مانیتور بگیرم ولی وقتی فیش اسپیکر رو وصل میکنم صدا نداره
چچچچچیییییییییککککککککککک اااااار کنم؟
راستی از همه ی بچه هایی که کمک کردن ممنون
ساجد جان مجید خان و aha 2012
sonixax
اگه اپدیت جدیدش بیاد میشه؟ چون این سایته همش اپدیت های جدید میدهنقل قول:
نه چون از یه آبدیت بازی به بالا تر نمیشه این کارو کرد.البته شاید هم شد.اینskyrimکلا ارزششو نداره بازی زیاد خوبی نیست که به خاطرش خودتو مشغول کنی اگه درست نمیشه ولش کن تاlt+3نقل قول:
مطمئنید پچ نشدن؟! دوستمون همین تاپیک بغلی گفتن برای lt+2 پچ شدن!!نقل قول:
در هر حال با توجه به اینکه گفته میشه lt+3 برای live این بازیها میاد گمونم اونجا باید پچ بشن...درسته؟؟نقل قول:
چون دنبال خرید چند عنوان از این بازیهام میخوام وضعیت حال و آیندشون کمی برام روشن بشه.
ممنون از راهنماییتون.
بله درسته این بازی ها پچ نشدن.نقل قول:
اون حرف رو من زدم چون بیشتر مردم پچ شدن رو همون اجرا شدن میدونن منم اصطلاحی که مردم بیشتر فکر میکنن در موردش رو به کار بردم و این بازی ها اصلا پچ نشدن.
آره درسته c4هم برای همون دارهabgx360 ver 1.6رو میده بیرون تا این بازی هارو هم پچ کنه
:18:نقل قول:
wtf این بازی امسال به احتمال زیاد Goty میشه اونوقت میای میگی ...
والا ن نمیدونم چرا همه قربون این بازی میرن این فقط نظر شخصی هست:دی در کل هیچ چیزی ارزش نداره خودتو ناراحت کنی چه برسه به بازینقل قول:
راستی کسی زمان تقریبی عرضهabgx360 ver 1.6رو میدونه؟؟
من که کاملا محو این بازی شدم . خیلی هم رفته بودم :41:نقل قول:
حالا با lt بعدی درست میشه بدون دردسر؟