انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.نقل قول:
Printable View
انگار کد اشتباه است. وقتی وارد می کنم میگه کد اشتباه است. خودتان هم امتحان کنید.نقل قول:
برای لغو تمدید خودکار بسته این کد رو بزننقل قول:
کد:*100*8#
دوست عزیز من این برنامه رو نصب کردم ولی متاسفانه هیچ قسمتیش فعال نیستنقل قول:
از ده سایت هم گرفتم ولی هیچ
انگار باید فیلتر شکن فعال باشه تا گزینهاش بیاد
گوشی هم روته
حتی چند پست قبل عکس گذاشتم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ما که قندشکن نمیخواد و کار میکنه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه اخه برنامه آنلاین نیست و اصلا بدون نت هم کار میکنه. شما اگر گوشیت روت هست بین دسترسی روت رو به این برنامه داده باشی (از داخل برنامه روت super Su) اگر باز هم کار نمیکنه ممکنه با نسخه آندروید شما ناسازگار باشهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
والا موجودی هم از همراه من گرفته بودم هفتاد هشتاد مگ مونده بود که نت رو خاموش کردم. بهرحال مشترک باید چکار کنه به چی اعتماد کنه چطور متوجه بشه که از نظر اونها طرح تمومه وقتی پیامک میده از این ببعد با نرخ آزاد حساب میشه دیگه نباید که از قبلش آزاد حساب کنه قاعدش اینه که باید طرح که تموم میشه یه پیامک بدن که تموم شد و تا یک روشن خاموش نکنی روی حالت آزاد یا طرح بعدی نره. همراه اول طرح کنترل مصرف آزاد که نداره ادعاشون اینه که از طریق پیامک بهتون خبر میدم که تمام شد. اساسا این نرخ آزاد یعنی چی! اخه کی حاضره اینترنت هر گیگ چهل هزار تومنی مصرف بکنه من مطمئنم هیچ کس به میل خودش با نرخ آزاد استفاده نمیکنه اینو فقط برای این گذاشتن که در چنین مواردی بتونن خیلی سریع حسابت رو خالی کنند بهمین دلیل هم هیچ راهی برای غیر فعال کردنش نگذاشتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بچه ها الان سرعت دانلود شبانه رایگان رو چنده ؟
شبی چند گیگ میشه گرفت؟
سیم کارت تعویض کردم از قبل بسته نت داشتم الان پیام داد بسته 2 گیگ رزرو شد، یعنی بعدش رایگان این دو گیگ فعال میشه؟
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بلهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به صرفه ترین بسته همراه اول چیه؟
بسته هاش همه کم حجمه؟ برای استفاده 30 گیگ در ماه کدوم بسته رو پیشنهاد میدین؟
30 گیگ در ماه ؟!؟!؟ :n04: حتما قید همراه اول رو بزنید چون پرحجم ترین بسته هاش ، 20 گیگ 6 ماهه ، 10 گیگ 6 ماهه و 4+4 گیگ 1 ماهه و یکی دوتا بسته پرحجم هفتگی و روزانه هم داره که فکر نمیکنم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشن . اگه این 30 گیگ رو برای دانلود میخواید که خب بسته های شبانه نسبتا مناسبی داره همراه اول که میتونید به این آدرس مراجعه کنید و مشخصات بسته ها رو ببینید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته الان ایرانسل هم بسته های پرحجمش رو برداشته و دیگه بسته مقرون به صرفه مثل سابق نداره :n37: