بله ، داره غر مي زنه...
ابن بچه چي قراره بشه؟!
Printable View
بله ، داره غر مي زنه...
ابن بچه چي قراره بشه؟!
آشغالهایی که از آب میگیری نباید توی آب روی زمین بندازی....باعث میشه موقع ماهیگیری آشغال بیشتری از آب بگیری!نقل قول:
توی اون جایی که ففستیوالها برگزار میشه دم یکی از نیمکتها یه سطل آشغال هست که میتونی آشغالها رو توی اون بندازی...البته اینجوری یکم خسته کنندست و میتونی آشغالها رو توی اون سبدی که برای جمع آوری محصولات داری هم بندازی که این بهتره
قبل از همه چی تقریبا ساعت 13 برو کلیسا و از آشغال ریختن توی طبیعت توبه کن :n06:
اگه تونستی یه عکس از بچه زمانی که راه میره بذار
همه دموهارو دیدم
کسی تونسته تا حالا قبل همه ی کوتوله هارو تا اخر پر کنه؟
من تو روز تولدشون به همشون هدیه دادمو قلبشونو پر کردم ولی گمونم تولد نارنجیه تو زمستون بود که همش طوفان میومد نمیشد قلبشو پر کرد الان قلب همشون پره جز همون یکی
احتمال نداره اگه قلبشون پر بشه فرجی تو بازی حاصل بشه؟
فکر نکنم چون من یه سیو گیر آوردم که توش همه قلبهای کوتوله ها قرمزه ولی چیز خاصی به بازی اضافه نشده حالا تو قلب همشونو پر کن شاید یه دمویی گیرت اومد
قلب همه کوتوله های من قرمزه............اتفاق خاصی نمیوفته :n02:
البته هر چی که میگذره و بیشتر کار میکنن تو کارشون حرفه ای تر میشن و برات بهتر کار میکنن:n06:
آره تو سیو منم قلب همشون 10 تا کامله نمیدونید با چه سرعتی کار میکنند:n09:نقل قول:
دوستان عزیز اگه میشه سیواتونو برا منم بزارین :n18:
اصلا حسش نیست از اول برم :n27:
سلامممم مخصوص به هاروست مونی های با مرام ما با برو بچه ها ته این بازیو در اوردیم شهرو دیدیم خیلی چیزا که هاروست مونی های باتجربه اونشرو دیدن راستی خیلی وقته که قدیمیا دیگه نیستن مثه اینا Amir_wish pcsoft بابا harves _moon_Iman خیلیا نیستن:n12: چاکر همتون مجید :n02:
سلام اگه توت فرنگی ویزه رو از کاپا بگیری با دادن 3 تا غذای مخصوص به هر کدام فلوت جاویی رو می گیری:n02::n02: