من مست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو ديوانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما را كه برد خانه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دیونه جون
من مثل هیمشه سئوال نمی پرسم و از سئوال دوستان استفاده میکنم ماشا ا... از همه چیز می پرسند دیگه نیازی به سئوال من نیست
ولی هیمشه برای من سئوال بود چرا دیونه ؟
براتون ارزوی موفقیت می کنم
خدانگهدار
ديوونــــــــــــــــــــ ـــه سلام:
1-تا حالا امين اباد رفتي؟
2-3 تا از بهترين كارگردانان ايران؟
3-از كدوم شخصيت تلويزيوني و سينمايي حالت بهم ميخوره؟
4-چرا استقلال سوراخه؟
5-Mp3 مخفف چه كلمه اي است؟
6-اخرين قبض موبايلت چقدر اومد؟
7-bia 2 music يا songbsong?
«فعلا بسه...پر رو ميشه...فقط موقع جواب دادن سعي كن ديوونه بازي در نياري»
من شمع و تو پروانه ...ما را که برد ؟خاله!نقل قول:
از مقایسه این دو تاشعر نتیجه میگیریم که همون خاله هممون رو میبره خانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت : تو عکس من روبرو نشستم ...اقا مهدی و ماریو و سایر دوستان هم کنار من نشستن ...خاله هم پشت دره که هممونو ببره خانه .
چونکه دیوونه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مممنون از این که جوابمو کامل دادینقل قول:
آدم به باحالی تو ندیده بودم مخصوصا وقتی حرفهای گنده گنده می زنی فعلا یک سوال تو ذهنم هست یه جا گفتی راههای زیادی برای رسیدن به خدا هست تو از کدوم راه میری؟؟!!
سلام عــــا قــــــــــل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-تا حالا امين اباد رفتي؟
آره اول اونجا بودم بعد منتقل شدم دیوونه خونه خودمون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3 تا از بهترين كارگردانان ايران؟
بهرام بیضایی
مخلباف
3-از كدوم شخصيت تلويزيوني و سينمايي حالت بهم ميخوره؟
اون یارو داوود رشیدی پور چیه اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
بابان مجری خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در کل اکثر مجری های دلغک و خالی بند تلویزون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چرا استقلال سوراخه؟
خوب وقتی سوراخه یعنی سوراخه دیگه ...این موضوع قابل بحثی نیست .. موضوع قابل بحث گشادی این سوراخه ...
5-Mp3 مخفف چه كلمه اي است؟
MPEG Audio Stream, Layer III
در ضمن خوب شد این سوال رو پرسیدی همینجا بگم که اثر دوستان فکر میکنن این نوع فایل ویروسی نمیشه و با خیال راحت از اینترنت دانلود میکنن وخیلی راحت هم روش کلیک میکنن ولی مواظب باشین ..این فایل هم ویروسی میشه و تاثیرات مخربی داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-اخرين قبض موبايلت چقدر اومد؟
545 هزار تومن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-bia 2 music يا songbsong?
هیچ کدوم آرشیو خودم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«فعلا بسه...پر رو ميشه...فقط موقع جواب دادن سعي كن ديوونه بازي در نياري»
کی پر رو میشه؟؟؟ من یا تو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیتونم دیوونه بازی در نیارم ... چون دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشات باحال میبینه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..نقل قول:
در مورد راههای رسیدن به خدا هم چون اصولا آدم تنبلی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک ترین راه رو انتخاب میکنم ..میزارم خود خدا وارد زندگیم بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
خوب اولا مخملباف نه مخلباف!!!نقل قول:
دوما داوود رشيدي منظورته ديگه در ضمن اين ادم بازيگر!!!
سوما يارو ديوونه تر از تو قبض موبايلش اينقدر نمياد!!!
چهارما كه دركت ميكنم...دست خودت نيست!!!