واقعا این پارس افلاین چرا عذاب میده صفحه به زور باز میشه اخه تا کی میخواد اینجوری باشه :2:
Printable View
واقعا این پارس افلاین چرا عذاب میده صفحه به زور باز میشه اخه تا کی میخواد اینجوری باشه :2:
به نظر من این مشکل شما بخاطر محدودیت مرکز مخابراتیه که سرعتتون پایینهنقل قول:
========
من سرویس 128 که دیروز آنلاین شارژ کرده بودم رو امروز رفتم به POL-512-2G ارتقا دادم
چون از سرعتش راضی نبودم
سرعت روزانه 130 تا 140 متغیر بود اما سرعت دقیقا از ساعت 1 به 16 رسید! گرچه تا ساعت
7 نزدیک 1.2 گیگ دانلود کرد اما این موضوع بخاطر اون 1.5 ساعت اضافه بود.
نکته جالب اینجاست که تفاوت قیمت سرویس 128 با 512 - 3400 تومنه البته با 1 گیگ ترافیک کمتر
واسه کاربرانی که فقط دنبال دانلود شبانه هستند (مثل خودم) سرویس مناسبیه.
برای ارتقا سرویس باید حضوری می رفتم، ازشون تفاوت سرویس POL با EP1 و FP1 پرسیدم
گفتن هیچ فرقی نمیکنه، پرسیدم چرا سرویس ها با ترافیک مشابه تفاوت قیمت دارن
گفت سرویس های قدیمی سرویس های استانی بودن سرویس های جدید سراسری هستند!!
از لحاظ سرعت دانلود هم هیچ فرقی با هم ندارند! این یعنی دزدی آشکار
گفت به مرور زمان سرویس های قدیمی حذف میشن و فقط سرویس های POL می مونند
به هر حال این موضوع رو عنوان کردم برای کسانی که میخوان سرویس جدید بگیرند یا تمدید
کنند که بیخودی پول اضافه تو جیب اینها نریزند
دوستان سلام . من می خوام ADSL بگیرم شنیدم برای پارس آنلاین از همه بهتره . با توجه به منطقه مخابراتی فعلا" می خوام یه ماهه بگیرم که ببینم سرعتش چه طوره . چند تا سوال داشتم .
توی این مودم هایی که خود سایتش گذاشته
مودم های مطابق با استاندارد پارس آنلاین
کدومشون از همه بهتره ؟ یعنی یه مدلی که اگه بعدا" از یه شرکته دیگه ADSL گرفتم مجبور نشم مودمو عوض کنم ! وایرلس هم نمی خوام معمولی باشه کافیه .کد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/support/adsl_modem
یه سوال دیگه اینکه توی این مدل های معمولی مدلی هست که بشه با پورتی غیر از تلفن ازش استفاده کرد ؟! منظورم برای لپتاپی که مودم نداره .
ممنون از همگی :40:
داداش رفتی ارتقا دادی چه مدارکی ازت خواستن؟نقل قول:
غیر حضوری هم میشه ارتقا داد؟
هیچ مدرکی نخواستن!نقل قول:
نه عزیز برای ارتقا باید حضوری بری
یعنی مخابرات شهرمان محدود میکنه سرعت بعضی وقتها خوبه ولی بیشتر وقتها افت داره در ضمن ارزانترین سرویس رو گرفتم به اینها که ربطی نداره؟نقل قول:
یکی جواب جواب منو بده دیگه:31::41::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
آقا اینجا کسی هست که مرکز مخابراتش بعثت باشه و از پارس آنلاین استفاده کنه؟ راستی رو فیبر نوری هیچ رقمه نمیشه adsl داد؟
کمـــــــــــــــــــک :19:نقل قول:
دُکون باز کردن :دی هر مودمی بخرین همه ی ISP ها رو ساپورت می کنه...