درسته جامو 606 دارم ولی سابم رو عوض کردم ساب 300 گرفتم
راضی که بله خیلی راضی هستم
در مورد موزیک خیلی راضیم در حد خودش عالیه (یعنی از اون چیزی که باید باشه خیلی بهتره ولی مثلاً به سری بالاترش مدل های سری C800 نمی رسه)د
ر مورد فیلم دوست داشتم بلندگوهای Rear یه کمی قوی تر بود
100% پیشنهاد می دم من 606 رو با بلندگوهای با 2 الی 3 برابر قیمت از پارادایم و مانیتور آئودیو مقایسه کردم به نظرم بهتر بود.
ببینید خیلی از اسپیکرها بصورت پیوسته به ایران وارد نمی شن به خاطر همین نمی شه زیاد پیشنهاد داد باید برین بازار ببینین توی میزان بودجه شما چه چیزهایی پیدا می شه و اتنخاب ها کدومه از بین همونها یکی رو انتخاب کنید.
از آمپم هم راضی هستم.
1021 نسبت به 921 هایی که تو ایران هست 3 تا ورودی بیشتر HDMI داره و رادیو قویتر و فکر کنم یه ورودی کامپوزیت بیشتر ولی مدار آمپش و بقیه ورودی و خروجی هاش یکیه همچنین کنترلش هم یکیه.
نه متآسفانه صدای 1912 رو من نشنیدم ولی از 1612 بهتره کلاً 1912 آمپ خیلی خیلی خوبیه و تو بیشتر ریویوها امتیاز بالایی گرفته ولی فکر کنم قیمتش خیلی بالاتر از 1021 باشه.
بین 1912 و 1021 باید بگم که این دو رقیب مستقیم همدیگه هستند و هر دو هم آمپ های خوبی هستند دو تا مسأله ای که می مونه یکی سلیقه صدایی شماست که به کدوم نزدیکتره یکی هم قیمت.
به نظرم اگه تو یه رنج قیمت بودن 1912 بگیرین ولی اگه 1912 خیلی گرونتر بود 1021 انتخاب خوبیه.
در آخر مهمترین نکته رو هم بگم اینه که باید با اسپیکری که می خواید بگیرید تست کنید و تصمیم نهایی رو بگیرین.