دوست عزیز , برای من از زمانی که رانژه شد و لینک مودمم روشن شد تا موقعی که یوزر و پسورد رو فعال کردن 24 ساعت طول کشیدنقل قول:
یوزرت که میشه شماره تلفن نت
پسوردتم میشه شماره پیگیریت
حالا شا یه امتحان بکن شاید فعال شده و اس ام اس ش نیومده:sq_18:
Printable View
دوست عزیز , برای من از زمانی که رانژه شد و لینک مودمم روشن شد تا موقعی که یوزر و پسورد رو فعال کردن 24 ساعت طول کشیدنقل قول:
یوزرت که میشه شماره تلفن نت
پسوردتم میشه شماره پیگیریت
حالا شا یه امتحان بکن شاید فعال شده و اس ام اس ش نیومده:sq_18:
متوجه منظورتون نشدم؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدید...نقل قول:
بنده یه مودم وایرلس دارم که برای تنظیمات مودم یوز و پسورد مودم admin بود از طرف شرکت نمیدونم به چه علتی تغییر دادن.
خیر
tapa talked
بله دوست عزیزنقل قول:
شما اگه سوسکو ان کنی و بری یه فایل مثلا 2 مگی رو دان کنی میبینی که مثلا 2.5 مگ دان کرده پس اگه فی ل ت ر ش ک نی ان باشه برایه دور زدن چیلترینگ یکم بیشتر حجم دان میشه
همیشه خود شرکتا تغییر میدن حالا دلیلش رو درست نمیدونم ولی به من گفتن اگه user pass دادیم بهت کانفیگ به هم خورد باید پول بدی تا برات درستش کنیمنقل قول:
میتونی ازشون بگیری ولی مسئولیتش با خودته
سلام.با توجه به تغییر و تحولات اخیر اسیاتک :دی 2 تا سوال داشتم!
من الان 128 دارم و شبا فقط 600 مگ دان دارم.خواستم ببینم اگه 256 بردارم سرعت دان شبانه بیشتر میشه؟کسی هست 256 یا 512 داشته باشه؟؟(مرکز مدرس)
2-نامحدود اسیاتک 128 سرعت دانلودش چنده؟
بله عزیزجان من 512 دارم شبی 1.7 گیگ دانلود میکنم و مرکز مدرس هم هستم.در مورد نامحدود هم نگرفتم تا حالا ولی بچه ها گرفتن میگن نامحدود طلایی رو یه پله بالاتر میبندن مثلا 128 باید سرعتش حدود 32 کیلو باشه.نقل قول:
باورم نمیشه !512 شبی 1.7 گیگ؟عالیه که!فرق با 128 که برای سه ما میگرفتم 50 تومن میشه 17 تومن!ولی شبانه 1 گیگ بیشتر دانلود دارم!اگر اینجوری باشه عالیه!مطمئنید دیگه!؟نقل قول:
با سلام،دوست عزیز درست هستش،از استان مازندران بعضی موقع ها از سرور شهر چالوس به تهران متصل می شه که تقرییا" نزدیک 100 km یا همون 50 مایل با تهران فاصله داره،اما به نظرم تغییرات 16 مگ کم کم برای همه استان ها اعمال می شه،اما چون بابل(0111) یکی از اصلی ترین مراکز دیتا و مراکز مخابراتی هستش از بابل شروع شده.اینم تست من از شهر چالوس،سرویس 512 مخابرات با 16 گیگ،شبانه 1 تا 6 رایگان که تقرییا" شبی بین 6 تا 8 گیگ می شه رایگان دانلود کرد.اینم یک تست از سرویس خودم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]