والا من گرفتم 300
به عرض شما برسونم که درست میفرمایید نمیشه ماشین رو سوار شد باید خوابوندش تو خونه گاهی واسه عشق و حال سوار شد و نمیشه دائم سواری گرفت
دوستان در مورد تنظیم دلکو میتونین راهنماییم کنید؟
Printable View
والا من گرفتم 300
به عرض شما برسونم که درست میفرمایید نمیشه ماشین رو سوار شد باید خوابوندش تو خونه گاهی واسه عشق و حال سوار شد و نمیشه دائم سواری گرفت
دوستان در مورد تنظیم دلکو میتونین راهنماییم کنید؟
چند روش مختلف براي تنظيم دلكو وجود داره كه فكر ميكنم براي حل مشكل شما ساده ترين اون هم جواب بده.
با ماشين 10 دقيقه حركت كنيد تا حرارت موتور به حد نرمال برسه، بعد از توقف درب موتور را باز كنيد و اجازه بديد موتور چند لحظه اي درجا كار بكنه و به صداي موتور به دقت گوش بديد تا وضعيت كاركرد اون رو خوب متوجه بشيد.
موتور را خاموش كنيد و چند لحظه بعد دوباره استارت بزنيد، اگر روشن نشد بازهم استارت بزنيد تا روشن بشه و بعد دوباره خاموش كنيد، بعد ا ز اين مراحل وضعيت استارت خوردن ماشين رو خوب متوجه شديد، و حالا سراغ تنظيم دلكو ميريم.
پايه دلكو در داخل سيلندر قرار گرفته كه توسط يك دوشاخه فلزي با پيچ محكم شده. اگر پيچ را كمي شل كنيد ، امكان گرداندن دلكو بوجود مياد، البته گاهي هم با استفاده از ديلم و تكيه دادن به بدنه دلكو اون را حركت ميدن كه من توصيه نميكنم. دقت كنيد كه لازم نيست پيچ كاملا باز و يا خيلي شل بشه چون دلكو تكان زيادي خواهد خورد و از تنظيم اوليه خودش خارج خواهد شد.
وضعيت قرار گيري دلكو نسبت به بدنه موتور را علامت بزنيد تا دقيقا متوجه باشيد چه مقدار گردش دلكو انجام داديد.
در همين حال كه موتور روشن هست، بسيار آرام مقدار بسيار كمي دلكو را در جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيدو در همان حال به صداي موتور و وضعيت كاركرد اون توجه كنيد.
وقتي كه موتور شروع به لرزش كرد و صدا تغيير پيدا كرد دست نگهداريد و اينبار در جهت عكس حركت عقربه هاي ساعت حركت بديد تا دوباره موتور به لرزش و تغيير صدا بيافته.
در اين حال شما دو نقطه ادوانس و ريتارد رو بدست آورديد كه بايد در حد فاصل اين دونقطه تنظيم را انجام بديد به اين صورت كه با حركت بسيار آرام در جهت عكس و يا موافق عقربه هاي ساعت، دلكو را آرام آرام و تقريبا به صورت ميليمتري حركت بديد تا لرزش موتور رفع شده و صداي موتور نرم و يكنواخت بشه و بهترين حالت كار كرد بوجود بياد.
پيچ پايه را سفت كنيد، موتور را خاموش كرده و چند لحظه صبر كنيد و دوباره استارت بزنيد. اگر تغييري در وضعيت استارت خوردن بوجود آمد و بهتر شد پي در همان جهتي كه حركت داديد خيلي خيلي كم ادامه بديد تا بهترين وضعيت استارت خوردن و كاركرد موتور را داشته باشيد، و اگر نه دوباره برگرديد و آرام آرام در جهت مخالف ادامه بديد.
با چند بار آزمايش و چند روزي استفاده كردن از ماشين و مقايسه وضعيتهاي شناب و كشش و كاركرد موتور و استار خوردن و...متوجه خواهيد شد كه بهترين موقعيت دلكو در كدام نقطه است و در همان محل پيچ پايه را كاملا سفت كنيد.
هرچقدر موتور سالمتر باشه اين تنظيم بين استارت و كاركرد موتور توسط دلكو بهتر و راحتتر به دست مياد.
دلكو را از محل خودش خارج نكنيد چون احتمال داره تنظيم اون بهم بخوره و بايد دوباره تايم گيري كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسوت عزیز خیلی ممنون خیلی مفید بود با توجه به توضیحات کامل شما من راحت تنظیمش کردم خیلی نرم استارت میخوره زره ای لرزش هم نداره و بعدش هم اون سوزن کارب رو تنظیم کردم
ولی دوستان جدیدا به یه مشکل عجیب بر خوردم
وقتی چراغ بزرگ جلو روشنه راهنمای یه سمتم اصلا نمیزنه ولی تا میرم رو چراغ کوچیک یا کلا خاموش میکنم خیلی راحت راهنما میزنه
راهنما عقب همون سمتم کلا قطعه جلوش این حالتو داره
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن اگه کسی رو میشناسید که لوازم بدنه مثل قاب ها و زه های نو رو با قیمت خوب میفروشه شمارشو بهم pm کنید که میخوام قیافه ماشینو بسازم.کنسم هم رسید بستم رو کار به زودی عکس هم میزارم
اگه دقت کرده باشین اتوماتیکا وسط کنس روی شیفتر یه نوار پلاستیکی هست که باعتث میشه شما متعلقات شیفتر رو نبینید.اون پاره شده بود یه لواشکی پراید گرفتم (همون نوار پلاستیکی زیر سپر)بریدم و سوراخ زدم انداختم جای قبلیش خیلی خوشگل و تمیز در اومد )اینم گفتم تا اگه به مشکل من برخوردید بدونید چی رو میشه جاش سوار کرد.
ممنون دسوتان
خوشحالم كه مشكل حل شد.
در مورد مشكل برقي، بايد چند مورد را چك كنيد و به پيش بريد تا نتيجه گرفته بشه.
اول ببينيد چرا چراغهاي عقب در همان سمت قطع شده؟
آيا برق نميرسه؟
يا شايد لامپها سوخته؟
يا مشكلي در كنتاكت هلدرها وجود داره؟
وقتي كه اين مشكل برطرف شد احتمالا مورد اصلي كه خاموش بودن راهنما در زمان اشاره زدن هست، خود بخود برطرف بشه.
سيستم اشاره و چهار كنتاكت خودروهاي قديمي ( و تا حدي هم بعضي خودروهاي نسبتا جديد) بر اساس عملكرد يك رله حرارتي انجام ميشه كه در اين وضعيت بايد يك حداقل بار الكتريكي مشخص از مدار اون گرفته بشه تا عمل بكنه و اشاره زده بشه.
براي اينكه اين مقدار بار الكتريكي و توان از مدار گرفته بشه، بايد چند لامپ همزمان روشن شده و در مدار باشه وگرنه به احتمال زياد اشاره عمل نخواهد كرد و يا ممكنه خيلي تند و سريع بزنه( چون رله زود سرد شده و قطع ميكنه)
مشكلي كه گفتيد احتمالا بخاطر همين قطع شدن اشاره در يك سمت ماشين بوجود آمده كه با روشن شدن چراغهاي بزرگ( نور بالا و يا پايين) برق مورد نياز براي اشاره زدن كم شده و چون يك و يا نهايتا دو لامپ در مدار براي اشاره وجود داره، برق كافي به اونها نميرسه و در نتيجه حرارت لازم در زمان عبور جريان از مدار رله بوجود نمياد و اشاره عمل نميكنه.
اما وقتي چراغها را خاموش ميكنين و يا در حالت سكن ميگذاريد، برق كافي براي اشاره زدن و فلاش از مدار داخل رله اشاره عبور ميكنه و باعث گرم شدن فلز بي متال و انبساط اون و در نهايت كانكت و اتصال و روشن شده اشاره شده و مشكل موقتي برطرف ميشه.
البته اين تنها يك حدس و گمان بر اساس تجربه هاي خودم بود و ممكنه اشتباه باشه چون برق ماشين كلا پيچيده و خيلي تو در تو هست و از يك سيمكشي برق ساختمان هم پيچيده تر بوده و تا بطور مستقيم و عملي معاينه نكنم نميتونم جواب قطعي و 100% بدم.
مواردي كه اشاره كردم را چك كنيد و اگر نتيجه نگرفتيد در ادامه به موارد ديگه ميپردازيم.
خیلی ممنون از راهنماییتون امروز چک میکنم
آقا قلبمون ضعیفه عکس اون ریورا رو که گزاشتین تو امضا دیگه عکس اینا رو هم میزارین آدم میخواد سنگ کوب کنه
هی خدا موستانگگگگگ هاااااا!!!!!!!!
کارهای جلوبندی و چرخهای جلو کماکان در حال انجامه:
برای مشکل سگدست سمت شاگرد یه سگدست جدید خریداری کردم که کاملا سالم هست و به قول لوازم فروشها مدل بالایی هست.
البته چون مدت زیادی باز بوده کمی زنگ داره و هنوز تمیزش نکردم.
بعد میرسیم به دیسک ترمز مدل بالایی که با توجه به توضیحات قبلی که خدمت عزیزان دادم نمونه مدل پایینی بود و در حد نو بود ولی چه فایده که بلبرینگ سرش کوچک و مدل پایینی بود و به همین دلیل یه دیسک ترمز مدل بالایی خریدم.
قیمت این رو 45 تومان میگفت که با توجه زنگی که روش بسته بود تخفیف داد و 18000 تومان براش پرداختم.البته جالبه بگم این دیسک کم کاره و ساخت ایرانه!
البته کیفیت ساختش جوریه که من تا تمیزش نکردم متوجه ایرانی بودنش نشدم.
این عکس قبل از تمیزکاریش هست.
این هم بعد از تمیزکاری:
که البته قیمت نو این دیسک در بازار 65000 تومان هست.
بعد میرسیم به بلبرینگ چرخهای جلو:
بلبرینگهای کوچک که ساخت ژاپن هستند و این بلبرینگها که بسیار عالی و با کیفیت هستند رو لوازم فروشها جفتی 40 تومان قیمت میدادند که من از بلبرینگ فروش جفتی 26 تومان گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلبرینگهای بزرگ هم نمونه های مختلفی تو بازار بود که یک سری ژاپنی و همین مارک بلبرینگهای بالا رو داشتن که قیمت هر عدد16000 تومان بود و یک سری هم skf بود که هر کدام رو بسته به اینکه ساخت کجا باشن از 20 تا 25 تومان قیمت داشت.یک سری هم کره های بود با مارک fag که من تمایلی به استفاده نداشتم و قیمتشون هم یادم نیست.
من همیشه در خرید بلبرینگ سعی کردم بلبرینگ تبریز پیدا کنم و خیلی از دوستان میدونن که بلبرینگهای ساخت تبریز هم فوق الاده با کیفیت هستند و هم بسیار خوش قیمت.
خلاصه بلبرینگ های کوچک که ساخت ایران نداشتن ولی بزرگها داشتن و یک جفت ایرانیش رو گرفتم.
قیمت اینها رو دونه ای 8 تومان میگفت که من دونه ای 7 تومان گرفتم.
مورد اخر هم یک پلاک امریکایی بود و در لوازم فروشیها 40-50 قیمت میدادن که من از دست فروش 18 تومان گرفتم.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستام
اگه پلوس و جای بلبرینگ عقب هم سالم باشه میشه از نمونه ترمیمی یا همون کامل استفاده کرد؟
اگه آره میشه شماره بلبرینگ رو بهم بگید تا بگیرم و عوض کنم؟
ممنون
بله ميشه استفاده كرد، ولي فرقي در كاركرد نداره( اگر بخش كنس روي پلوس سالم باشه) .
سالهاست استفاده نكردم ولي به نظرم قيمتش از نمونه استاندارد بيشتره.
شماره اون مهم نيست چون اين مدل بلبرينگهاي چرخ عقب شورلت( چه استاندارد و يا ترميمي) در فروشگاههاي بلبرينگ وجود نداره و شايد حتي ندونن كه چنين بلبرينگي هست، فقط فروشندگان لوازم يدك آمريكايي ميارن و اونجا ميشه پيدا كرد.
وقتي بگيد براي پلوس عقب ميخوايي، خودشون ميپرسن معمولي يا ترميمي نياز داريد.
کنس های بلبرینگهای نو روی دیسکهای چرخ نصب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سگدست جدید هم تمیزکاری شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه مشکلی باهاش پیدا کردم!مشکل اینه که بلبرینگ کوچک روش سوار میشه ولی بلبرینگ بزرگ نوا و بیوک روش سوار نمیشه.احتمالا مربوط به کاپریس و کادیلاک و ... باشه.
حالا 2 تا راه هست:
1-خرید یک بلبرینگ بزرگ کادیلاکی و نصب همین نمونه
2-تعویض سگدست با نمونه نوا و بیوک
نظر شما چیه؟
ظاهرا تعويض سگدست با نمونه خودش بهترين كار باشه چون ممكنه مابقي قطعات هم به نوعي با فرم ماشين ناخوانا باشن.
البته من سگدست كاپريس يا كاديلاك تعويض نكردم و نميدونستم توي سايز بلبرينگ تفاوت دارن، بخصوص كه اندازه لنتهاي ترمز يكي بود و به نظر ميرسيد سايز ديسك هم مشابه باشه،
............................................
چندوقتي هست كه بواسطه گسترش منطقه آزاد اروند تعداد خودروهاي پلاك اروند در اينجا بيشتر شده و جالب اينكه ماسلهاي آمريكايي بيشتري رو توي خيابان ميبينم كه بعضي از اونها واقعا در حد نو و صفر كيلومتر هست. شهر كم كم داره با وجود اونها زيباتر و چشم نوازتر ميشه!
يكي از دوستان ميگفت كه كامارو ( احتمالا 2012) به قيمت 90 ميليون خريداري شده ( توسط دوست خودش) و چند ايراد جزئي داره اما در كل خوبه و ماشين مرتبي هم هست. قراره يه بار بياره ببينمش! ( الان با 90 ميليون يه رنو مگان ميشه خريد، اما كامارو كجا و رنو مگان مونتاژ ايران كجا؟؟؟!!)
اين قيمت ظاهرا قبلا كمتر بوده چون مثل هرچيز ديگه اي بلافاصله با گسترش طرح و آزاد سازي موقعيت پلاك اروند، دلالها و واسطه ها قيمتها رو بالا بردن، قبلا شنيده بودم كه يه 206 اصل فرانسوي رو با 2 يا 3 سال كاركرد كه از امارات بيارن 7 تا 10 تومان در مياد، اما الان ديگه ماشين زير 50 تومان پيدا نميشه، با اينحال هنوز قيمتها نسبت به قيمتهاي توليدات داخل خيلي كمتره...