نقل قول:
سلام دوست من.
امکان نصبش روی موتور EF7 هست.
اما بهترین کار اینکه از آپکو هم سوال کنی تا مطمئن بشی.
نقل قول:
سلام دوست من.
امکان نصبش روی موتور EF7 هست.
اما بهترین کار اینکه از آپکو هم سوال کنی تا مطمئن بشی.
پس باید مصرف سوخت رو هم خیلی ببره بالا. در حد یک موتور مثلا 2500 سی سی.نقل قول:
مزیت توربو شارژ همینه که رو مصرف سوخت تاثیری نداره چون کارش اینه که هوای بیشتری به موتور وارد کنه و کاری به بنزین نداره.نقل قول:
ام جی هم با موتور 1800 توربو می تونه به اندازه ی یک موتور 2400 قدرت داشته باشه.
توربو شارژ یا باید به صورت فابریک و کارخونه ای روی موتور قرار بگیره یا اگر کسی خودش می خواد اضافه کنه بیشتر روی موتور های کاربراتوری جواب میده.نقل قول:
امکان نصب توربو شارژ روی EF7 هم سخته و هم بازده خوبی نداره و همین طور هزینه زیادی هم خواهد داشت.
با سلام
تندر 90 فول يا مزدا 323 مدل 85 تر تميز؟ ميدونم قيمت هاشون هيچ ربطي به هم ندارن ولي صلاح در چيه؟ خريد تندر صفر يا مزداي 5 سال كار كرده؟
نقل قول:
مزدا 323 تیپ 5 دنده اتوماتیکش رو اگر گیر بیاری خیلی عالیه
مزدا تمیز گیر بیاری که دست آدم با انصاف بوده باشه اصلا 5 سال کارکردش
به چشم نمیخوره چون ماشین سخت کار و مقاومی هست.
و نسبت به تندر برتری داره.
اگر گیرت نیومد تندر 90 فول هم ماشین خوبیه.موتور و گیر بکس عالی و قدرت و شتاب مناسب داره.
هردو خودرو از نظر فضای کابین مشکلی ندارن.
من واقعا دارم میگم تندر!! خیلی عالیه هندلینگش حرف نداره. مصرفش خوبه کم هزینه هست . از همه مهمتر ایمنیش مثال زدنیه.نقل قول:
سلام دوستان
پژو 206 صندوقدار V8-کلاس2 / منظور از کلاس 2 چی هست؟ چه تفاوتی با کلاس های دیگه داره؟ اصلا کلاس های دیگه از مدل v8 وجود داره؟
نقل قول:
V8 کلاس 2 نسبت به 206 V20 که مبنای 206 های SD هست یعنی :
كولرقابل تنظيم،راديوپخش با CD،آئينه هاي برقي،شيشه بالابربرقي عقب،زيرسري هاي عقب، كيسه هوا
که البته این کلاس ها زیاد مورد توجه قرار نمیگیره و کسی توجه نمیکنه مهم هم نیست.
مثلا الان دیگه تمام 206 ها با با 2 ایربگ و رادیو پخش CD عرضه میشن.
الان مدل v20 با v8 فرقش روی موتورش هست و اپشن های هردو یکسان هست در تمام موارد؟؟نقل قول:
و این درسته که مدل v20 تو جاده کم میاره؟؟ برای مسافرت و خارج شهر؟