با سلام به دوستان عزیز
پخش کنوود پایین تر از مدل 7016 چی پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
با سلام به دوستان عزیز
پخش کنوود پایین تر از مدل 7016 چی پیشنهاد می کنید؟
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
شديدا تائيد ميشه.هر دو واقعا شاهكار هستند.البته 962 جديد هم امده ولي كارتون سبزها اصل سوئدي هستند و عالي.ولي فوكال جعبش طوسي رنگه و به هيچ عنوان هيچكدام تقلبي ندارن
سلام دوستان
يه جفت باند مارشال مدل me -340
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند مي ارزه؟
سلامنقل قول:
كامپوننت 13 زياد صداي جالبي نداره،فشار هم روش زياده اگر بتوني 16 بگيري بهتره.
براي استيج عقب ميتونم بدم برات كيك پنل بسازن و كامپوننت 16 بگيري.يه ساب 10 يا 12 هم تو يه باكس سيلد كوچيك تو صندوق كافيه.البته من سليقه موزيك گوش كردن شما رو نميدونم ولي پيشنهادي كه دادم براي سيستم SQ هست.
نمونه كار رو ملاحظه بفرمائيد:
سلامنقل قول:
1-اسپيكر خوب كه دوستان فرمودند و به حق مدلهاي عالي رو معرفي كردن.962 ووفرشكاغذيه و بهترين كيفيت رو كاغذ ميده.فوكال هم يكي از بهترين برندهاي اسپيكر ساز هست و نياز به تعريف نداره.
2-آمپليفاير به خاطر داشتن كراس اوورهاي قويتر و همينطور با توجه به اينكه قدرت بيشتري رو به اسپيكر ميرسونه بودنش بهتر از نبودنش هست.
3-اگر نياز به Low Bass و اجراي فركانسهاي زير 70 نداري نه نيازي به ساب ووفر نيست. اسپيكر بهتر از ساب فركانسهاي بالاي 70 رو ميزنه.
در كل
يك جفت اسپيكر بيضي 2way +يك جفت كامپوننت 16cm و يه امپليفاير 4 كانال خوب ميتونه نياز SQ شما رو برطرف كنه.
ديگه كمتر از 7016 نگير.نقل قول:
هذيونيت 8016 كنوود
يسوال و يك راهنمايي از دوستان و اساتيد محترم داشتم
يه مفازه اي اطراف شهر ما هستش كه كنوود 8016 ذو ميگه 210تومن ؟؟!!با گارانتي و غيره!!
جالب اينجاست تمام فروشند هاي اطراف 320ميگن
از فروشندهاي ديگه ميپرسم ميگن نميدونيم شايد ميخواد اتيش بزنه به ماش تا اونجايي ام كه ميدونم همگي ميگن كنوود تقلبي نداره ولي فروشنده هاي ديگه ميگن شايد كابل و كنترل و غيره رو اصلي نندازه
حالا بنظر شما صلاح هست بخاطر صد تم اين ريسك و انجام بدم و ازش بخرم 8016 رو يا نه ؟؟؟
و درضمن اگه ممكنه دوستان راهنمايي كنيد كه داخل جعبه بجز هديونيت ديگه چي قررا داره مثل كنترل و غيره راهنمايي كنيد ممنون ميشم راستش نميخوام كاري كنم پشيمون شم
من امروز بلاخره دل رو زدم به دریا و 8016 خریدم 290 با گارانتی یکساله که از فروردین 91 آغاز میشه . فردا نصبش می کنم
پنلش خیلی خوشگله . باند هم خریدم
ممنون از دوستانی که راهنماییم کردن
دوستان ساب فری ایر 12 اینچ سراغ دارین ؟
سلامنقل قول:
از نظر قيمت نميشه 100% گفت كه مثلا طرف ميخواد متعلقات رو جابجا كنه شايد خريد قبل يوده و ادم منصفي هست.بهتره شما هموني كه 320 ميگه رو بري ببيني كاملا و بعد بري اون ارزونه رو هم ببيني اگر ديدي يكيه ازش سوال كني كه چرا ارزون ميده.ضمنا تو ابتداي دفترچه اش متعلقات داخل جعبه رو نوشته.
امير جان فكر كنم DLS oa12 باشه اگر هنوز نفروخته باشه جنس ووفرش كاغذه .هم ميشه فري بستش و هم تو باكس.قيمتش هم گفته بود بهم 160 تومن.سري قديم هستش.نقل قول:
اتفاقا همون جا به خودش گفتم كه همگي ميگن 320گفت دوست داري 320 ببر 7016 رو هم 190 ميگفت گفتم شايد هديونيتي داره كه مشكل داره بخواد بندازه ظاهرشم سالم بود حتي گارانتي داشت داره دلو ميزنم به دريا ميرم ازش ميگيرم تا ببينم چي ميشهنقل قول:
مرسي بابت راهنمايي
بهترین سیستم صوتی با 300 تومن برای النود چی میشه نصب کرد ؟ آیا آمپ هم نیاز داره ؟