من رییس این شرکت رو دیدم تیپ و قیافش مثل این مدیرای دولتی رانت خوار و خشک مذهب میمونه :n34:نقل قول:
Printable View
من رییس این شرکت رو دیدم تیپ و قیافش مثل این مدیرای دولتی رانت خوار و خشک مذهب میمونه :n34:نقل قول:
سفره های بسیاری در این مملکت پهنه و ما مردم هم شدیم آشپزشنقل قول:
آقا چه جوری میشه شکایت کرد؟
اینا حق ندارن شرایط سرویسشون رو برای ما که از قبل با یه شرایط خاصی این سرویس رو انتخاب کردیم و خریدیم عوض کنن. این دزدیه.
هر کاری هم می خوان بکنن باید برای کاربرای جدید باشه که تازه می خوان از فن آوا سرویس بگیرن.
شکایت باید کرد ولی چه جوری نمی دونم.
سرعت من که از 12 دیشب تا الان هیچ فرقی نکرد با اینکه گفته بود درست میشه بعنی روی 12-16kb هست سرعتم :|
من حدود 600 مگ دانلود کردم امروز ولی سرعتم رو از 80 دوباره آوردن 12 کیلو
من زنگ زدم گفتن دستور بوده و بايد محدود مي شده. به نتيجه اي نرسيدم.
زنگ زدم 195 و گفتم. بعدش هم تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شكايت كردم. همه چيز هم نوشتم كه ما از قبل با شرايطي كه وجود داشته سرويس رو خريداري كرديم و نبايد تغيير كنه.
فقط يه مشكلي هست و اون اون ستون حداقل استفاده ايه كه تو تعرفه هاي سايت فن آوا نوشته شده. ممكنه مدعي بشن ما از قبل اون عدد رو نوشته بوديم.
به نظرم شما هم شكايتتون رو ثبت كنيد. شايد تعداد نفرات و شكايات زياد بشه رسيدگي كنن.
لطفا حذف شود.
دوست عزیز میشه یکم درباره این سرویست بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
عکس گذاشتی صحیح ولی بازه دانلودش از کی تا کی هست؟بعد 512 چطوری میشه 10 گیگ دانلود کنه؟ مطمئنی باگی چیزی نیست؟
اینترانته؟
ممنون میشم توضیح بیشتری بدی
بازه دانلودش از کی تا کیه یعنی چی؟نقل قول:
از 1 تا 8 صبح رایگانه دیگه مثل بقیه سرویس های اکو شاتل
بازه یک ماه بودش تقریبا که توی عکس 308 گیگ بودش نوشته اردیبهشت دیگه زیر عکس هم تاریخ و زمان خود سایته
سرویس 512 6 ماهه اکو اینجا برای ما روی 4 مگ میبندن دان استریمشو
باگ نه
یه مگ نا محدود برنزی تهران
ساعت 11 صبح آپلود از دانلود بیشتره:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]