بسته شبانه فعال کردم ولی شارژم صفره ، مشکلی پیش نمیاد ؟
Printable View
بسته شبانه فعال کردم ولی شارژم صفره ، مشکلی پیش نمیاد ؟
ارور میدهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نه منظورم این بود بسته رو فعال کردم بعدش شارژم صفر شده ، مشکلی پیش نیومد و دانلود کرد .نقل قول:
درود
اواسط اسفند ، یه بسته 30 گیگی خریدم که هفته پیش عملا تموم شده بود حجمم ولی همچنان نت کار میکرد !
الان رفتم ایرانسل من ببینم چه اتفاقی افتاده ، دیدم نشون میده که از بسته 30 گیگم فقط 5 گیگش رفته و تاریخ خرید بسته هم برای همون موقع هست ! چه جوریه دوستان ؟ :n41:
ترسم از اینه که اشتباه بوده باشه چون استفاده من حرومه ... عیدی چیزی داده بودن اینا ؟
والا فکر نمیکنم انقد به هیچکس عیدی داده باشه، از طرفیم فکر نمیکنم حروم باشه، چون خود اپراتور باید این مسایل رو حل کنه و به مشترک مربوط نمیشه چون با مدیران ازتباط مستقیم نداریم، ولی اگر خیلی دودلی با پشتیبانیش تماس بگیر بگو چک کنن ترافیک اضافی از کجا اومده، که اونام ۹۹.۹۹ درصد میگن استفاده کنید.نقل قول:
این 1396 مگابایت عیدی که تو تبلیغات تلویزیونی میگفت کجاست؟ چجوری باید بگیریم؟
*4444*1# رو گرفتم ولی گزینه هدیه اینترنت نداشت
نقل قول:
وارد مای ایرانسل شو و بخش طرح های تشویقی هدیه ارزنده ر و دریافت کن!!!!
1396مگ هم نیس 100مگ!!!!!
ک تز صد تا فحش بدتره
100 مگ هم نیست،50 مگ.نقل قول:
[emoji16] [emoji16] [emoji16]
уєѕ,ωє ¢αη
پس من خیلی خوشانسم که 100مگ دادن!نقل قول:
به منم ۱۰۰ مگ دادهنقل قول:
برای منم 50 مگ بودنقل قول:
سلام دوستان
اين بررسي قابليت 4.5G تو سايت ايرانسل کاملا" چرته.
بنده تبلت تب اس 2 سامسونگ 9.7 ورژن جديد t819 دارم که خيلي عالي فورجي پلاس جواب ميده. اما نوشته که فورجي پلاس نداره.
پس غير قابل استناد هست.
برای یه سیم کارتم که خیلی بسته میخرم 100 مگ داده بود
برای یه سیم کارتم که هر چند وقت یه بار بسته میخرم 50 مگ داده بود.
هرچند فعال کردم ولی تو برنامه ایرانسل من چیزی ندیدم. و اصن نفهمیدم چجوری مصرف شد
دوستان من طرح بلند مدت دارم الان بخوام شبانه ساعتی استفاده کنم آیا باید همون موقع شب فعال کنم یا از قبل میشه مثلا سر شب.در این صورت اگر از قبل فعال بشه شب باید کاری کرد روشن خاموشی یا خودش اتومات از ساعت دو میره رو این طرح . بعد سرعت دانلود همین سرعت طرح که دارم هست یا کم میکنند؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
میشهنقل قول:
اتوماتیک
همین سرعت
منم هدیه اش رو قبول نکردم.نقل قول:
уєѕ,ωє ¢αη
یعنی من اگه دو ساعت رو برای 5-7 بخوام و نخوام از ساعت دو شروع بشه باید چکار کار کنمنقل قول:
از لحظه ای که بعد از ساعت ۲ دیتا رو روشن کنی فعال میشه، بعد از ۲، دیگه تا ۵ دیتا رو روشن نکن.نقل قول:
سلام
اساتید محترم کسی میدونه چه گوشیایی میتونن به 4جی پلاس وصل بشن چون بجز سامسونگ با ایفون وسونی تو همون مکان تست کردم نشده کسی دلیلش یا راهشو بگه ممنون میشم
الان این که میگن حجم فیلمیو رایگانه اگه من بسته نداشته باشم و شارژم نداشته باشم بازم میتونم از فیلمیو استفاده کنم؟
باید مقداری شارژ داشته باشی که بتونی وارد سایتش بشی لاگین کنی بعدش مینویسه "نگران نباشید ترافیک مصرفی رایگان میباشد" دقیق یادم نیست ولی یه همچین چیزی مینویسه..الان روزی صدوپنجا تومنه..خودم امتحان کردم جالب بود ولی اگه میشد دانلود کرد عالی میشدنقل قول:
سلام
من میخام از یک سیم کارت ایرانسل که بسته اینترنت داره روی سیم کارت دیگه ایرانسل هم استفاده کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستور زیر رو در سیم کارتی که بسته داره زدم:
ستاره 400ستاره3ستاره1مربع
بعد گفتش فعال شد
گویا سیم کارت اصلی رو هم باید اضافه کنم به عنوان زیر شاخه
این دستور رو زدم:
ستاره400ستاره1ستاره2ستاره1مر بع
شماره سیم کارتی که بسته داره رو به این صورت زدم:
989370000000
ولی کار نمیکنه .قبلا هم این مشکل رو داشتم.
با برنامه موبایلش میشه دان کرد آفلاین دید.نقل قول:
دوست عزیز اگه منظورت بسته های چند کاربره است که باید همون بسته هارو فعال کنینقل قول:
درضمن دوستان چند روزی هست ایرانسل چند تا اپشن جدید به چند کاربره اضافه کرده علاوه بر اضافه کردن بسته های ۳ماهه چند کاربره اومده شارژ تماس چند کاربره هم اضافه کرده یعنی شما شارژ میخری بعد بین زیر شاخه هات تقسیم میکنی که هر کس چقدر میتونه از این شارژ استفاده کنه که واقعا جالبه فقط متاسفانه یه بسته شارژ گذاشته اون هم ۶ روزه است
اونجوری به نظر من اصلا به درد نمیخوره..اگه میشد دانلود کرد تو کامپیوتر ریخت خوب بود..مثلا کاش اپارات هم مثل فیلیمو بشه امکان دانلود هم داره.نقل قول:
فیلیمو مال خود اپارات، ویدیو هاش برای جلوگیری از سو استفاده و پخش رمزنگاری داره، واسه همین فقط میشه با برنامه خودش دید.نقل قول:
یکی از دوستام چند روز پیش یه طرح یک روزه فیلیمو گرفته الان سه روزی هست هنوز کار میکنه..قضیه چیه چطور بفهمه تاریخ انقضاش کی هست؟چون رفته بود تو پروفایلش تاریخ پایان رو یه خط تیره کشیده ننوشته چه وقت تموم میشه..یهو اخر سر نگن باید هزینه اضافه بپردازینقل قول:
این ایرانسل هم خیلی کم و زیاد داره، نباید اینطور باشه اونهم تو یک شهر الان سه ساله 3g و یک ساله 4g رو در منطقه ما راه انداخته اما سرعتش معمولا 4_8 مگابیت در ثانیه هست. اما دیشب خونه یکی دوستان بودم باورم نميشد 50-60 مگابیت سرعت بود. تازه آنتن هم فول نبود در حد دو سه خط. 55 مگابیت دانلود داشتم دو تا بسته دوساعته نامحدود فعال کردم تازه نیم ساعت هم اضاف آوردم.
باید اگه سرعتت پایینه اول به پشتیبانی تماس بگیری اگه کار نکردن به 195 دات ir شکایت کنی،نقل قول:
کلا ایرانسل اونطور که باید تو پوشش داخل شهر های شلوغ فعالیت نکرده و مثلا الان رو نقشه ۴.۵ همه جا یکمم بیشتر از ۴جی علامت زده، در حالی که از هر چند انتن ایرانسل اولا همش هنوز نسل ۳ و ۴ نشده، از طرفی ۴.۵ جی هم هنوز خیلی از دکل های ۴جی نشدند، ولی رو سایتش پوشش حداقل که نمیشه دان کرد رو رو نقشه کامل علامت زده.
سلام دوستان کسانی بازی انلاین میکنن این چند روزه مشکل پینگ تایم دارن ؟
حقیقتا این چند روزه پینگ تایم افتضاهه:n34:
دیشب که پینگ رو200بود بعد از 4صب عادی شد و اومد 35
نمی دونم تو این سال جدید چقدر نت داغون شده
در شرایط خاص تست کردم دیدم شبکه ایرانسل چرا قطو وصلی داره مشکل از چی میتونه باشه؟ تنها چیزی که به فکرم میرسه اینکه شبکه ایرانسل ثبات نداره دلیلشم نمیدونم چیه
sent from lenovo k3 note
دوباره این میمون ها برنامه ایرانسل من رو از کار انداختن ؟
بازی هایی مثل کلش رویال هم اصلا نمیشه بازی کرد:n21::n21::n21:
تایید میشه دیشب تجربه کردم پینگ زیاد شده و نوسان دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت دوستان عزیز ...اگه خواستید چک کنید که گوشی یا تبلتتون فورجی پلاس رو ساپورت میکنه به این سایت برید و اگه گزینه آخر نوشته بود LTE-A یعنی اینکه دیوایس شما از فورجی پلاس پشتیبانی میکنه..خیلی دقیق تر از سایت ایرانسل هست..https://www.frequencycheck.com/models/ZA6kO/samsung-galaxy-note-5-sm-n920f
سلام
اساتید محترم کسی میدونه چه گوشیایی میتونن به 4جی پلاس وصل بشن چون بجز سامسونگ با ایفون وسونی تو همون مکان تست کردم نشده کسی دلیلش یا راهشو بگه ممنون میشم
من با گلکسی اس 6 اج پلاس میتونم 4جی+ بشمنقل قول:
چه گوشی هایی تست کردید نشد؟نقل قول:
الان مشکل اصلی از گوشی نیست از ایرانسل هست،چون یه سری گوشی ها از پلاس ساپرت میکنن اما توی شبکه ایرانسل به پلاس وصل نمیشننقل قول: