فدات داداشم مرسی از جوابت انشاله موفق باشینقل قول:
Printable View
فدات داداشم مرسی از جوابت انشاله موفق باشینقل قول:
سلام دوستان
خواستم بدونم کسی در مورد طرح جدید پرداخت جریمه بابت سربازی و دریافت کارت معافیت اطلاع دقیق داره؟
میخواستم این رو بگم که من متولد 68 هستم. سال 86 دانشکده قبول شدم و سال 88 بدون اینکه فارغ التحصیل شم انصراف دادم و بدون اینکه دیگه به دانشگاه مراجعه کنم تا این لحظه دیگه نرفتم دانشگاه برای ادامه تحصیل یا درخواست انصرافی.
حالا اگه برم برای این طرح ثبت نام کنم و فقط یه گواهی موقت پایان دوره دیپلم از هنرستان ببرم آیا سازمان نظام وظیفه متوجه میشه که من تا سال 88 دانشجو بودم و بعد انصراف دادم و اینطوری 6 سال بیشتر غیبت ندارم؟! و شامل این طرح نشم؟ آیا متوجه میشن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.... واقعا سردرگم هستم :n01: لطفا دوستانی که اطلاع دقیق دارن بهم کمک کنن :n27:
بله دانشگاه آمار شما رو به نظام وظیفه داده!نقل قول:
منم انصراف ندادم ولی دیگه نرفتم ولی تو برگه سبزم زده بود انصراف(اخراج) از کارشناسی!:n26:
پاوا یا پلیس اطلاعات و امنیت هم لباس شخصی داره هم نظامی ولی برای سربازا فرقی نداره و همون لباس عادی هستش:n02:نقل قول:
حداقل تو قم این طوره:n06:
تا جایی که من در ناجا دیدم سرباز کار تخصصی انجام نمیده و وارد مسائل اطلاعاتی و حفاظتی هم نمیشه:n20:
به هر حال بنده در ناجا تازه کار هستم ولی چند جایی که دیدم مثل ستاد،اگاهی،پاوا و کلانتری به همین شکل بوده:n11:
سلامنقل قول:
ممنون دوست عزیزم
پس نرم برای ثبت نام؟ یعنی فرجی نیست؟ :n03:
نقل قول:
به نظر من اگر یک همچین چیزی انتفاق بیوفته در حد یک الی دو ماه خواهد بود
سلام رفقا.آقا ماامروز رفتیم 01تهران.مرخصی دادن تا سه شنبه 5ام.نامردا اینقدروزمین خیس گفتن بشینین که تمام پاهام دردگرفته.جزلباس نظامی هیچ استحقاقی هم ندادن.لوازم شخصی هم گفتن خودموم تهیه کنیم.ارتش دیگه خودشوراحت کرده :(
دوستان
من اگر توی همین ماه تا چهارشنبه واسه خدمت دفترچه پست کنم بنظرتون حدودا تاریخ اعزامم کی در میاد ؟؟؟؟؟؟؟
لیسانس هستم و اول برج های زوج اعزامی دارن واسه فارغ التحصیلای دانشگاه.
امروز من پلیس +10 بودمنقل قول:
هنوز لیسانسه ها برج چهار میخوردن
من خودم دو هفته پیش برج چهار خوردم تعجیل زدم امروز شدم برج دو
یگان خدمتی سپاه نیروزمینی بهم گفته ما برج ۲ میتونیم نیرو بگیریم.نقل قول:
بنظرتون الان دفترچه پست کنم که تا برج ۲ برگه سبز رو بدم بهشون و مثلا برج ۴ هم اعزامم باشه ؟؟
بنظرتون تاریخ هایی که گفتم جور در میان ؟
سلام ..
آقایونی که 01 بودن به نظرتون بهترین یگانش کدومه ؟؟؟
من افتادم 523..
اقدام شما تیری در تاریکی هست که انداختنش ضرری نداره:n05:نقل قول:
سلام رفیق.کلا یگان های هنگ یک به نسبت هنگ دو خوبن.هنگ یک عدداش با ۵ شروع میشه هنگ دو با۷.مثلا521و531و533و...هنگ یک هستن ۷۲۲و...هنگ دو.منم خودم 533 افتادم.همین که هنگ یکیم عالیه.هرچند درکل 01هتله و جای خوبی افتادیم حالا زیادفرقی نداره کدوم یگانشنقل قول:
سلام رفیق.کلا یگان های هنگ یک به نسبت هنگ دو خوبن.هنگ یک عدداش با ۵ شروع میشه هنگ دو با۷.مثلا521و531و533و...هنگ یک هستن ۷۲۲و...هنگ دو.منم خودم 533 افتادم.همین که هنگ یکیم عالیه.هرچند درکل 01هتله و جای خوبی افتادیم حالا زیادفرقی نداره کدوم یگانشنقل قول:
دوستان کسی از افزایش حقوق سربازی در سال جدید و یا عیدی سربازان خبری داره ؟! :n09:
سلام بچه ها
من اموزشیم 02 بود و دوره کد خوردم بروجرد که دهم باید خودمو معرفی کنم.رشته امم مهندسی مکانیک هست
دوتا سوال دارم و اونم اینه که پادگان مهندسی رزمی بروجرد چجور جاییه؟
وتقسیماتش به چه شکل هست؟
بعد دوره کد خدمتمون رو تو بخش مهندسی پادگان میگذرونیم یا نه ؟
یگان خدمتی سپاه نیروزمینی بهم گفته ما برج ۲ میتونیم نیرو بگیریم.
بنظرتون الان دفترچه پست کنم که تا برج ۲ برگه سبز رو بدم بهشون و مثلا برج ۴ هم اعزامم باشه ؟؟
بنظرتون تاریخ هایی که گفتم جور در میان ؟
دوستان یه سوال خیلی مسخره :n02:
تو آموزشی لباس هامون رو باید بکنیم توش شلوار یا بیرون ؟
منظور شما چه لباسيه؟زيرپوش؟نقل قول:
شما يك لباس خدمت داريد كه شامل شلوار و فرنچ است و فرنچ هم روي شلوار است ، پاچه هاي شلوار رو هم بايد گتر كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درحالت عادی نه نباید داخل شلوار بکنید اما اگه فرنچ تون(همون پیراهن) جیب نداشته باشه که تویبعضی از لباسا دیدم اون موقع میتونید داخل شلوار کنید که خیلی کم پیش میادنقل قول:
سلام دوستان. منم دیروز عازم شهید بیگلری مشگین شهر بودم . رفتیم پذیرش شدیم با اون شدت برف و کولاک. افتادیم لشگر عاشورا و لباس و کوله و .. رو دادن تا امروز 7 شب مرخصی دادن که لباس ها رو آماده کنیم و بریم . سخته برف هم بند نمیاد اصلا. پس فعلا خداحافظ بچه ها تا دیدار بعد
سلام دوستان اموزشی 01بودم امروز امریه ها اومد
افتادم مرکز بهینه سازی نزاجا اصفهان. گویا زیر نظر جهاد خودکفایی نزاجا هستش
اداری پرسنلی با درجه ستواندومی فوق لیسانس مکانیک هستم
کسی اطلاعی از این مرکز داره؟تو خود شهره یا اطراف؟؟؟:n13:
جالبه که من بچه شمال با تک پسری افتادم اینجا قکر میکردم تهران بیفتم:n28:
بسلامتی... نگران نباش میگذره اما خب سخته ..ما که چهارشنبه ترخیص شدیم مشخص بود که هوا برفی و کولاکی میشه به شانس ما زیاد برف نیومد..(تنها فایده برف نرفتن صبگاه و شامگاهه البته واسه نگهبانی اصلا خوب نیس) ساکن کدوم شهری؟ مطمئنی عاشورایی!!!!!!! اون گردان واسه سرباز عادیا هست..لیسانس به بالا همه امام حسین میرن...فرمانده کیه؟نقل قول:
سلام کارمون فوقش 1 ساعت طول میکشید واقعا نظم زیادی بر قرار بود دیروز:n09:7 صب اونجا بودم تا 2 طول کشید :@@@@نقل قول:
احتمالا یه سیر چیزا رو بدا میدن
راستی یه سری کارا گفتن رو لباس انجام بدیم من یاداشت نکردم اگه میدونی لطفا یه توضیحی بده
ممنون:n12:
من ساکن اردبیل هستم . شرمنده در پست بالا گفتم عاشورا . من امام حسین افتادم . حالا دقیق بقیه چیزاشو نمیدونم .بردن جلو چند آسایشگاه که روشون مثلا ایمان و ... نوشته بود ما رفتیم ایمان و اونجا رو تخت لباس ها و پوتین ها و دو دست لباس و کوله مجهز و خوب و زیر پوش اور کوت و 4 تا جوراب و کلاه و کمر و کلاه پشمی ودادن و اومدیم تا 7 امشب . گفت تاید و این چسزا رو هم بیارید . فکر کنم یکم طول بکشه بعضی ور وسایل رو هم بدن . واکس اینا ببرم یا میدن ؟
دوست عزيز شما اول بايد محل خدمت تون رو مشخص كنيد تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمايي كنن.نقل قول:
تو نيروي انتظامي فرنچ رو ميدن داخل شلوار، اگه جاي ديگه اي رو خواستين بگين تا دوستان ديگه راهنمايي كنن.
اين جور مسائل رو حتي نميشه جز مسائل ريز و جزئي خدمت هم حساب كرد، وقتي برين خدمت متوجه ميشين.
موفق باشيد.
منم گروهان ایمان (آسایشگاه 1) بودم:n01: به ما واکس و فرچه و شامپو بدن همون روز اول جز استحقاقی ها بود عجیبه که ندادن اما احتمال زیاد بهتون میدننقل قول:
فرمانده گروهان ایمان جناب فرزانه هستن که واقعا انسان شریفیه..حرف نداره. اول کار واقعا شانس اوردی ..جانشیناش هم قهرمانی و اصلانیه که اونا هم ادمای بدی نیستن..اولاش سخت گیری میکنن که طبیعی هست .جای نگرانی نیس..به بچه های غیر بومی مرخصی ندادن درسته؟
اصولا بايد بدن اما ممكن يه مدت طول بكشه، شما ببر ضرر نداره. چون تا اون موقع بايد از اين و اون قرض بگيري يا خداي نكرده به خاطر واكس نزدن كفش هاتون تنبيه بشين.نقل قول:
موفق باشيد.
اسشمو دقیق نمیدونم ولی اونجا که به صف کرده بودن میگفتن که از الان گروهان مشخص نمیشه و فقط ور وسایل رو میخواهیم بهتون بدیم ولی یکی هم اومد اونجا اسم ما رو با شماره تخت هم مینوشت . تخت 120 اینا بودم .حالا میشه جای تخت رو عوض کرد بعدا یا کلا اونجا میفتیم . از این سوال ها و یکم هم توضیح بده کلا بدونیم چطور جایی هست . ولی اول سر هم خوش اخلاقانه برخورد میکردن و اصلا ما رو بیرون نگه نداشتند . بردن مسجد هم پذیرش کردن . خخخ. ممنون داداش سامان بخاطر توضیحات
خواهش میکنم..البته ساسان هستم:n02: اوه راس میگی اول کار مشخص نمیشه! زمانی که گروهان مشخص شد شماره تخت مشخص میشه که اونو نمیشه تغییر داد.یه جورایی میشه شناسنامه پادگانیت و تو همه موارد تو رو به همون شماره میشناسن..اما ایمان انصافا جای خوبیه..درباره جاش بگم بد نیس و احترام نگه میدارن اما سخت گیری هست دیگه و ممکنه تنبیه هم بشید ! خودت بری متوجه میشی من الان هرچی بگم اشتباهه و باس تجربه شخصی بدس بیاری.اما بهترین لحظات و دوران خوش این پادگان خوردن ساندویچ همبرگر و خرید از بوفه و خوردن فطیر با نسکافه بود:n02:نقل قول:
کسانی که 01 بودنو لیسانس وظیفه مکانیک بیان بگن دوره کد خوردن یا نه؟؟
دوستان اعزامی اردیبهشت ماه کسایی که برای امریه قرارگاه خاتم اقدام کردن،کسی هست که از طرف قرارگاه باهاش تماس گرفته باشن؟؟
من کارشناسی مهندسی برق قدرت از دانشگاه دولتی دارم...2 سال بسیج فعال و 6 سال بسیج عادی و حکم شورا هم دارم ولی دوره تکمیلی نرفتم...میخواستم ببینم شانس قبولی دارم؟؟اواخر آذرماه تو سایت خاتم ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نشده...کسی میدونه قرارگاه خاتم تو استان خوزستان شعبه ای یا شرکتی چیزی داره؟؟
دوستان طرح خرید خدمت برای سربازان غایب تصویب شد
اینم لینک منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ساسان جان. برم ببینم چه بلایی سرمون میارن . خخخ. ممنون بابت راهنمایی
سلام، دوستان خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید، من افتادم بوشهر، خودم زنجانی هستم، یکی دو تا سوال داشتم، یکی اینکه چطور میتونم انتقالی بگیرم، چه مراحلی داره؟ یکی دیگه اینکه آیا بوشهر به خاطر گرماش بد آب و هوا بودنش کسری چیزی داره برا من؟ خیلی ممنون میشم جوابمو بدید.
نقل قول:
من ارتش هستم
02
باید رو باشه فکر کنم
چوم فرنجم جیب داره
اره رفیق کارمون ۱ساعت طول میکشید الکی اونهمه نگه داشتن.لباسوتوضیح دادن که یه ربان قرمزکنار درزشلواردوطرف بدوزیم با۲تاهشتی زرد روی استین.بالای جیب سمت راست هم اسم و فامیل و بالاش ل و یعنی لیسانس وظیفه بالاشم شماره یگان رو -- کنیم.وسایلم که خداروشکرچیزایی که فکرمیکردم میدنو خودشون گفتن خودمون بخریم.مثل دمپایی ابی و قاشق چنگالو بشقاب و کیسه زباله ووسایل نظافت شخصی و خمیردندون مسواک وحوله بزرگ و کوچیک و دفترچه یادداشت و خودکار و ... واقعاخودشونوراحت کردن دیگهنقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم امریه رو گرفتم بعد دو ماه اموزشی
من ساکن کاشان هستم لیسانس دارم الان امریه رو دیدم افتادم تیپ 45 تکاوری خاتم الانبیا شوشتر :n14: از هرکی میپرسم میگه جهنم افتادی :n03:
خواستم ببینم شما میدونید چه جور جایی هست؟
مجلس طرح بچه قرتی ها را هم تصویب کرد...
البته طرحی کاملا عاقلانه بود و استفاده اون را بیشتر دیپلم و زیر دیپلم میبرن که کمترین جریمه را دارن!
فرنچ ناجا زیر شلواره (به غیر از مرزبانی و یگان ویژه)نقل قول:
حداقل 6 تا 9 ماه بعد می تونید اقدام کنید، قانون خاص خودش را داره که قبلا 6 ماه بود و ظاهرا الان شده 9 ماه، البته این را هم بگم خیلی از دوستانموم بودند که با وجود قانون به بهانه نیاز به نیرو آمایش اونها داده نشد و 21 ماه تمام در استان دیگه ای خدمت کردن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبی؟ 2-3روزه اومدم پیدات نیس داداش؟ شما از اطلاعات و امنیت ناجا اطلاعاتی داری؟ تهران افتادم...