سلامنقل قول:
از همون شب 18 ساعت 12 (در واقع از ساعت 12:00 بامداد نوزدهم) دوره ی جدیدت شروع می شه
Printable View
سلامنقل قول:
از همون شب 18 ساعت 12 (در واقع از ساعت 12:00 بامداد نوزدهم) دوره ی جدیدت شروع می شه
جوابیه اعتراضم به کم کردن سرعت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشترک گرامی
باسلام و عرض احترام
احتراماً به استحضار می رساند مورد افت سرعت شما بررسی گردید . با توجه به سرویس (art1)شما ، حداکثر باید با سرعت 16 دانلود نمایید و با توجه به شیر بودن پهنای باند ADSL ممکن است سرعت شما در طول ساعات شبانه روز به پایین از این سرعت نیز برسد که این مورد بستگی به میزان پر بودن پهنای باند مرکز شما در لحظه دارد . در صورت آزادتر بودن پهنای باند مرکز در آینده همانند گذشته ممکن است با سرعت بالاتر از سرویستان دریافت داشته باشید و این مورد تحت برسی می باشد .خواهشمند است جهت استفاده از بهینه پهنای باند سرویستان داکیومنت افت سرعت را مطالعه نمایید و تنظیمات ذکر شده را بر روی سیستم اعمال نمایید.همچنین شایان ذکر است نویز بر روی خط شما کمی بالا می باشد که این مساله خود در افت سرعت شما تاثیر گذار می باشد . لطفاً جهت کاهش و بررسی میزان سیگنال و نویز خط خود ابتدا میزان snr ثبت شده در کنسول مودم را چک فرموده سپس ،تمام گوشی های تلفن، فکس، کارت خوان و اسپیلیتر،سانترال ،کالرآی دی ، صفربند را از روی خط بردشته ، مودم را مستقیم به خط وصل نموده و مجدد snr خود را بررسی نمایید. در نهایت می توانید مودم را از سرخط up نموده و در صورت بیشتر شدن سیگنال خطتتان به معنای وجود مشکلی در سیم کشی داخلی شما می باشد . پیشاپیش از بذل توجه و محبت شما کمال تشکر و امتنان را داریم
شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :
1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.
2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.
3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.
4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.
5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.
باتشکر
الهام نظری
کارشناس پشتیبانی فنی
شاتل
تلفن: ۲۳۰۸۹
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت:www.shatel.ir
یعنی امشبم میشه...؟:31:
من از مخابرات اصفهان اشتراک دارم چطوری نویز خط رو از تو مودم بیابم
اونایی که محدود می شن هفته ایی یکی 2 شب سرعتشون زیادهنقل قول:
اگه تو اون 2 شب کم دانلود کنن از محدودیت در میان وگرنه محدود می مونن
توی مرورگرت 192.168.1.1 رو تایپ کن،userو pass جفتشو admin یزن،اگه مودمت زایکسل باشه،صفحه که باز شد پائین صفحه یه جائی هست نوشته Downstream و Upstreamنقل قول:
Downstream از طرف خود مرکز هست و Upstream نویز خط شماست ببین روی چنده اگه از 10 به پائین باشه ممکنه قطع بشه مال من روی 29.5 هست که خیلی خوبه
جدی؟!!!!!!:18:نقل قول:
واسه من که اینطوری بودنقل قول:
تو اون 2 شب زیر 1 گیگ دانلود کردم سرعتم برگشت
الان هم هر شب زیر یک گیگ قطع می کنم
البته اون 1 گیگ رو باید از تو سایت شاتل چک کنی چون اینجا 800 مگ که دانلود می شه تو سایت می زنه 1 گیگ
باید وایستیم تا ساعت 3 ببینیم چی میشه:31:
دوستان کی تو مرکز نهری 8869 adsl داره ؟ راضیه ؟ سرعت چجوریه ؟
دیشب سرعت 60 بود
نقل قول:
واسه من که اینطوری بود
تو اون 2 شب زیر 1 گیگ دانلود کردم سرعتم برگشت
الان هم هر شب زیر یک گیگ قطع می کنم
البته اون 1 گیگ رو باید از تو سایت شاتل چک کنی چون اینجا 800 مگ که دانلود می شه تو سایت می زنه 1 گیگ
دوست عزیز این حرف شما دو حالت داره که به 2چیز توجه نکردی یا حجم فایل به طور مثال 0.88گیگ بوده که طبیعتا بیشتر میشه به مگ البته این احتمالش فوق العاده ناچیزه در مورد حجمش که شما گفتی
و حالت دوم که خیلی بیشتره اینه که شما به آپلود توجه نداری وقتی دانلود میکنی یک فایل رو یک سری data با حجم خیلی کمتر نسبت به اون چیزی که در حال دانلود کردن هستی هم همزمان آپلود میشه ( که بحث کردن در موردش نیازی نیست اینجا ) و ترافیک یا اون حجمی که استفاده کردی مجموع آپلود و دانلوده نه دانلود خالی
فايده اي نداره دوستان.
هر كاري كه بگيد كردم ولي ساعت 1تا3شب قفل شده سرعت.وساعت 3شب سرعت باز ميشه تا ساعت 7صبح.كه باعث ميشه 850تا دانلود كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم همينجوري دانلود ميكنيد ؟ يعني سرعتتون ساعت 1 تا 3 ليميت ميشه روي 14 و ساعت 3به يك مرتبه سرعت ميچسبه روي 58 كيلو ؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرويس من اكو 512 است
نقل قول:
با سلام
مال من اکو 128 شبا از 1تا7 سرعت زیر 30 قفل میکنه :2::2::2:
همین که ساعت 7شد میره رو 60!!!!!!!!
نه هیچ کدوم از اینا نیستنقل قول:
حجم فایل 5 گیگه اما شبی فقط 800 مگ دانلود می کنم
اما اینکه یه مقداری ازش ویست بشه و پکت لاست داشته باشه طبیعیه
در ضمن تب آپلود از دانلود جداست و خودش نشون می ده که چقدر آپلود داشتیم
سلام الان دو سه هفته هست که سرعت های شاتل اهواز رو به میزان واقعیش برگرداندند یعنی من که ایکو 128 داشتم و از اول سرویسم روی 576 بسته شده بود الان 160 شده و سرعت دانلودم بین 16تا 17 هست حتی توی روز
ولی خوبیش اینه که شب و روز سرعت یه اندازه است
زنگ زدم پشتیبانیش می گه بخشنامه از طرفه سازمان تنظیم مقررات آمده که حق ندارید سرعت بالاتر از قرار داد به مشترک بدید و شرکت هایی که هنوز سرعت هاشون رو پایین نیاوردند بزودی اینکار رو خواهند کرد.:41:
سرعت شاتل توی بقیه شهرها چطور شده؟
غلط کردن، عجب آدمایین؟! روز به روز قیمت پهنای باند پایین تر میاد بعد واسه ما سرعت کمتر بشه؟! الان خارج از کشور 2mg سرعت حساب نمیشه ، کمترین سرعتشون 8mb هستش که باز اونجا از مال ما ارزونتره!نقل قول:
بخشنامه از طرفه سازمان تنظیم مقررات آمده که حق ندارید سرعت بالاتر از قرار داد به مشترک بدید و شرکت هایی که هنوز سرعت هاشون رو پایین نیاوردند بزودی اینکار رو خواهند کرد.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
سرعتو بما ندن میخوان چیکارش میخوان بکنن؟
این همه از شاتل بد میگید بازم میرید سرویساتونو شارژ میکنید !:31:
مجبور هستیم از بین بد و بدتریننقل قول:
بد رو انتخاب کنیم
اگر مخابرات منطقه ما رو ساپورت کنه من می رم مخابرات
فکر کنم که از شاتل بهتر باشه
من خودم مخابرات دارم قبلش شاتل داشتم!
درسته سرعتم رو 20 ولی اصلا نه قطعی داره نه محدودیت دانلود!
محدودیت و قطعی نداشتن خیلی خوبه اما سرعت 20 خیلی پایینه
مخصوصا واسه ما که به سرعت بالا عادت کردیم
اینترنت که همش دانلود شبانه نیست
اگه لاقل 512 می داد خوب بود ، که خب حتما واسش محدودیت دانلود می ذاشت که باز می شد همین
من یکی از دوستام سرویس ای دی اس ال مخابرات داشت و اصلا ازش راضی نبود.به نظر من بهتره پارس انلاین بگیرید.
اینا چشون شده بابا دوره جدید من از 16 شروع شده ولی ترافیک مصرفیم هنوزه اضافه نشده 50 مگ دیگه تمومه کسی میدونه چرا اینطوری کردن ضمنا من دوبار از ترافیک هدیه استفاده کردم ..ما دلمون رو خوش کرده بودیم این دوره 3 گیگ هم واسه تولدمون هدیه میدن اینو که ندادن هیچی اون ترافیک مخصوص دوره رو هم ندادن ...
منم همین مشکل رو دارم!
ترافیک سرویس م باید 16 ریست میشد!هنوز ریست نشده!
50مگابایت هم باقی نمونده =))
هیچ کسی هم جوابگو نیس:دی
انگار شاتل تو این تاپیک نفوذی داره به محض اینکه این مشکل رو مطرح کردیم اومدن درستش کردن .. فقط قربونه دستت اقای نفوذی این 3 گیگ ترافیک هدیه ما رو ندادید یه پیگیری بکنید:31:
با پیگیری های انجام شده در حال حاضر pptp , l2tp بروی شاتل بدلیل برخی مشکلات بسته شده .. تامل کنید تا مشکل رو حل کنند .
دلیلش هم این بود که packet lost شدید داشت و این مشکل توسط اینجانب گزارش شده است ... فحش ندید ممنون
مرکز مخابرات نبوت سرعت 128 اکو چطوره در حال حاضر؟ به کیلوبایت بفرمایین لطفاً اگه تست هم بذارین ممنون میشم برای کسی میخوام.
شماکه هنوز نگرفتی اشتباه نکن برو از یه شرکت دیگه بگیر به نظره من
بقیه فکر میکنید بهترن ؟؟؟ بابا شاتل در مقابل بقیه دزدا خداست....نقل قول:
برای یه کار خاص adsl میخواستیم ، من شاتل رو پیشنهاد دادم ، قبول نکردن رفتن صبانت گرفتن ، سر برج که شد دیدن بههههههه سایتشون پرداخت انلاین نداره .... باید بری کارت به کارت کنی و فیش فکس کنی... سرویسشم وحشتناک مذخرف....
سرویس رو قطغ کردن رفتن پارس گرفتن ... دهن هممونون سرویس کرد ، اخر سر به حرف ما گوش دادن رفتن شاتل قرارداد بستن ...ماه اول که تموم شد سرویس رو قرارداد 1 ساله بستن.....
مشکل یوزر های ایرانی اینه که سطح توقع بالایی دارن ... بابا برید دنبال راه حل دیگه باشید ... با فحش دادن که راه پیدا نمیشه...
شما به خاطر دانلود شبانه میگین. سرعت روز فقط براش مهمه. منظورم بیشتر رو این بود که سرعت روز 128 اکو شاتل الآن چنده؟نقل قول:
شما هم شلغوش نکن :31: خود من برای دوستم که صبا داره با پرداخت آنلاینش شارژ کردم چنذ بار. جدید هم نذاشته حداقل یک سالی هست میدونم پرداخت آنلاین داره.نقل قول:
بیخیال ، وقتی یه دفتر درست حسابی ندارن پرداخت انلاینش کجا بود؟؟؟نقل قول:
نمایندگی کرج ، سر درختی یه کافی نته ، باید بری سر پا وایسی یارو هم فرق ا ن و گو شت کوبیده رو نمی فهمه یه مشت بچه هم نشستن دارن چت می کنن و فیلم سو پ ر دانلود می کنن ... این وضعه نمایندگیشه ...
ادم بخواد یکی رو ببره اونجا فقط ضایع میشه ... بعدشم ساعت کاریشون جالبه ، هیچ وقت این کافی نته باز نیست ...
حداقل ادم میدونه شاتل یه دفتر دستکی دارن ، وقتی بری اونجا ادمو تحویل میگیرن ... یه ساعت کار منظمی دارن و 1000 تا مورد دیگه ...
حالا جدیدا وقتی میرم شاتل میرم نسکافه هم برای خودم درست می کنم ...
خیلی واضح براتون توضیح دادم دوست عزیز که صبا پرداخت آنلاین داره. در ضمن پرداخت آنلاین هیچ ربطی به دفتر داشتن نداره چون بانک ملی و پاسارگاد به شخص حقیقی هم درگاه میدن! پارسیان هم با ضمانت میده. خود من از هر سه گرفتم!نقل قول:
بعدش هم دوست من 2 سال هست صبا داره یک بار هم نیازش نیافتاده بره شرکت! حالا شما میخواین به خاطر یه نسکافه ISP خودتون رو انتخاب کنین خود دانی! :31:
چون تاپیک ربطی به صبا نداره پس لطفاً ادامه ندین 2تا جواب شما دادین 2 تا من یر به یر شدیم :31: اگه جوابی دارین پیغام خصوصی لطفاً. :10:
مرکز مخابرات نبوت شاتلی نبود؟
اقایون عزیز . غیر از تهران و کرج مشکل انتی پوکون و چیز پی ان دارید ؟؟؟
با کمال تأسف یک ماه دیگه ننگ شاتلی ماندن رو پذیرفتم،فقط می تونم بگم مجبور بودم چون نمی تونستم چند روز واس وصل شدن شرکت دیگه صبر کنم
وی پی ان من که وصل شد الان
منم پارسال صبا داشتم هیچ مدل خرید اینترنتی نداشت. الانشو نمی دونم
اما اگه فقط به سرعت روزانه اهمیت می ده صبا خیلی بهتره
نه قطعی داره نه نوسان
مال من وصل نمیشه
من امامت هستم ! :31:نقل قول:
چند نفر از دوستان نبوت دارن / مرکز شلوغیه و معمولا افزایش سرعت ندارن !
همیشه سرعت واقعی خودشون رو داشتن تا الان .
دوستان یه سوال /
من وقتی مودم رو خاموش میکنم دیگه ADSL Link به راحتی برنمیگرده ! یعنی باید بار ها مودم رو خاموش روشن کنم .
بنظرتون مشکل از مودمه یا شاتل !؟
ممنون .
نقل قول:برای من هنوز قطع میباشد .... من کرجم شما عزیزان کجایید؟نقل قول:
سلام. منم شاتل دارم اما سرعتش اصلا خوب نیست به نظرم. درحد دانلود کلیپ هم مشکل دارم من. کسی مشکل منو نداره؟
اقایون v p n وصل شد...
فعلا که مشکلات قبلی حل شده ..
دوباره قطع شد ... شل کن سفت کن راه انداختن