من xbox م رو فقط با laptop کپی خور کردم تا حالا چون PC ندارم. ویندوز 7 x64 هم دارم. خیلی ساده هست. تنها چیزی که مهم هست اینه که Laptop شما یک پورت E-Sata باید داشته باشه که اکثر Laptop ها دارند. نکته بعدی اینه که چیپست ساتا کنترلر مادربورد لپتاپ شما باید از انواعی باشه که با برنامه jungle flasher همخونی داشته باشه. مثلاً مدل ICH9M همخونی داره که واسه منم همی مدل هست. تو Device Manager و زیر قسمت IDE ATA/ATAPI Controllers میتونید مدل لپتاپ خودتون رو ببینید.
چیزی که نیاز دارید یک کابل هست که یک طرفش پورت E-Sata باشه و یک طرف دیگش SATA.
و برای اینکه تو ویندوز 7 درایو شما شناسایی بشه باید تو تنظیمات بایوس laptop مود ساتا رو رو حالت Compatible قرار بدید و از رو Enhanced بر دارید. ( تو بعضیا گزینه هاش متفاوت هست - به هر حال نباید رو حالت Enhanced یا AHCI باشه ) که قبل از تغییرش باید یک سری کار انجام بدید تا ویندوزتون موقع بالا اومدن ارور صفحه آبی نده:
کد:
http://www.vistax64.com/general-discussion/271218-switch-ahci-ide-tutorial-howto.html
و نکته آخر اینکه وقتی ویندوز رو restart کردید موقع بالا اومدنش F8 رو بزنید و گزینهDisable Driver Signature Enforcement رو انتخاب کنید تا Jungle Flasher بتونه درایو رو شناسایی کنه.
باقیش مثل PC هست.:10: