دنيزلي: در نيم فصل دوم ليگ برتر فوتبال، پرسپوليس جديدي خواهيد ديد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در نيم فصل دوم رقابتهاي ليگ برتر ايران، از تيم پرسپوليس بازيهاي هجوميتر وبهتري را شاهد خواهيد بود.
مصطفي دنيزلي، شامگاه پنجشنبه پس از پيروزي تيمش مقابل تيم ذوب آهن اصفهان در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نيم فصل اول رقابتها انتظارات ما برآورده نشد و برخلاف پيشبينيهايي كه كرده بوديم ۶امتياز عقب افتاديم.
وي افزود: اما در نيم فصل دوم ليگ برتر امتيازات از دست رفته را ۱۰۰ درصد جبران ميكنيم.
سرمربي تيم پرسپوليس تهران درباره ديدار تيمش با تيم ذوبآهن گفت: بازي سخت و نفسگيري بود بخصوص آنكه در ناحيه دفاعي تعدادي از بازيكنان را در اختيار نداشتيم.
وي افزود: گل اول تيم ذوب آهن كه از روي نقطه پنالتي بدست آمد وضعيت روحي تيم ما را به هم ريخت و در نيمه دوم نتوانستيم به مانند نيمه اول ظاهر شويم .
دنيزلي افزود: ما ميدانستيم كه ذوب آهن يك تيم قوي است و مدت هاست نتوانستهايم تيم ذوب آهن را در اصفهان شكست دهيم از اينرو در نيمه دوم بيشتر بر حفظ گلهاي زده شده برنامهريزي كرديم .
وي در عين حال تصريح كرد: اما شانس آورديم كه در نيمه دوم سه گل نخورديم زيرا نيمه دوم، نيمه ذوب آهنيها بود و اخراج واحدي نيكبخت در نيمه دوم به تهاجمي شدن تيم ذوب آهن كمك كرد.
سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به سووال يكي از خبرنگاران مبني بر اعلام آمادگي كريم باقري و داوود سيدعباسي براي اين ديدار، اظهارداشت: بازيكنان نميتوانند تصميم بگيرند كه چه موقع بازي كنند بلكه اين تصميم را من مي گيرم نه آنها.
وي درپاسخ به سوال ديگري مبني بر انتشار خبر اختلاف وي با استيلي در روزنامهها نيز گفت: به خبرهاي روزنامهها اهميت نميدهم و چنين اختلافي نيز وجود ندارد.
دنيزلي گفت: سبك من اين است كه تلويزيون و روزنامهها را دنبال نميكنم.
يكي از خبرنگاران پرسيد مسولين پرسپوليس به تماشاگران قول قهرماني دادهاند اما بازي امروز اين تيم در حد قهرماني نبود كه دنيزلي پاسخ داد:
جواب شما را آخر فصل خواهم داد و شما در آخر فصل خواهيد ديد كه چه تيمي قهرمان است
اظهارات سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن پس از ديدار با تيم پرسپوليس تهران
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از شكست تيمش از تيم پرسپوليس تهران گفت: خوشحال هستم كه اين بازي پخش تلويزيوني داشت و علاقمندان فوتبال اين بازي را ديدند و نيازي به صحبت من نيست چرا كه همه چيز براي مردم مشخص بود.
محمدرضا كربكندي، عصر پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: اگر ما در ديدارهاي قبلي عدم استفاده از موقعيتها يا بدشانسي را مطرح ميكرديم شايد افرادي كه فكر ميكنند ما خودمان را به فوتبال ميچسبانيم و به فكر موقعيت خودمان هستيم، توجيه شكستمان قلمداد ميكردند.
وي با بيان اين مطلب كه قضاوت را برعهده مردم و رسانهها ميگذارم، اظهار داشت: حريف ما حرفهاي گل زد و حرفهاي دروازه خود را حفظ كرد .
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن افزود: در اين ديدار تيم ما بسيار معمولي و ساده گل خورد بطوري كه من فكر ميكردم دارم خواب ميبينم كه اين موضوع نياز به بررسي دارد.
وي با بيان اين مطلب كه مسووليت شكست متوجه مربي است، افزود: من هم از اين مسووليت فرار نميكنم، تيم من باخته است و مسووليت اين شكست را مي پذيرم .
كربكندي افزود: كسانيكه در رسانهها اظهار نظرهاي كارشناسي ميكنند مي توانند نظرات خود را در مورد تيم من بيان كنند، اما به هرحال توان من تا اين حد و موجودي تيم ما نيز همين است .
وي گفت: تيم من سخت گل ميزند و بارها اين مطلب را گفتهام به هرحال اشكالاتي است كه در خط حمله ما وجود دارد اما گلهاي پي در پي كه در اين ديدار در فاصله اندك زماني دريافت كرديم، نشاندهنده آن است كه تيم ما از يك ليدر كه بتواند تيم را در شرايط سخت حفظ كند، برخوردار نيست.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن افزود: در اين ديدار بازيكنان ما تمام تلاش خود را انجام دادند و كم فروشي نكردند اما اشتباهاتي را مرتكب شدند.
وي افزود: مسووليت اين شكست را با كمال شهامت ميپذيرم و اميدوارم اين توان را داشته باشم كه بتوانم مشكلات تيم را برطرف كنم .
كربكندي درباره قضاوت اين ديدار هم گفت: ما باختهايم و اگر در مورد داوري اظهار نظر كنيم به توجيه تفسير ميشود اما به اعتقاد من گل دوم پرسپوليس آفسايد بود.
وي افزود: ضمن آنكه خشونت تيم پرسپوليس در نيمه اول، تيم ما را از پا انداخت و موجب شد تا بهترين بازيكن ما دقيقه ۵با مصدوميت زمين مسابقه را ترك كند.
سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن با بيان اين مطلب كه خشونت از حربههاي پرسپوليسها بود، افزود: اين هم يك نوع حرفهاي گري است اما به نظر من داور ميتوانست جلوي اينكار را بگيرد اما او در اواخر بازي به بازيكنان خشن كارت نشان داد.
قلعهنوعي: مرفاوي سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران باقي ميماند
رييس سازمان فوتبال باشگاه استقلال تهران گفت: تا زماني كه در اين تيم حضور دارم، صمد مرفاوي سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه خواهد بود.
"امير قلعهنويي" روز جمعه در گفت وگو با سايت اينترنتي باشگاه استقلال تهران افزود : بهرغم تمامي شايعات، مرفاوي هدايت اين تيم را در جام باشگاههاي آسيا برعهده خواهد داشت.
وي افزود : افرادي كه به دنبال يافتن سرمربي براي اين تيم هستند، بهتر است يك زمين تمرين مناسب را براي استقلال فراهم كنند.
قلعهنويي اظهار داشت : اين روزها، عدهاي چنان در خصوص تيم استقلال تهران اظهار نظر ميكنند گويي اين تيم در مكان پانزدهم جدول رده بندي ليگ برتر فوتبال ايران است.
رييس سازمان فوتبال باشگاه استقلال تهران گفت : روزي تمامي مسائل اين تيم را افشا ميكنم تا كساني كه به مرفاوي و استقلال ضربه ميزند، معرفي شوند.
وي ادامه داد : اين افراد هم اكنون براي ضربه زدن به سرمربي تيم استقلال مرتب جلسات شبانه برگزار ميكنند.
ديدار تيمهاي استقلال و پاس تهران تا دقايقي ديگر در ورزشگاه بدون تماشاگر ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.
بازتاب برگزاري جلسه كميته انتقال فدراسيون فوتبال در اي.اف.سي
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا روز جمعه از برگزاري نخستين جلسه كميته انتقال فدراسيون فوتبال ايران براي تغيير اساسنامه اين فدراسيون خبر داد.
به گزارش پايگاه اينترنتي كنفدراسيون فوتبال آسيا ، اين جلسه روز چهارشنبه گذشته به رياست محسن صفايي فراهاني برگزار شد كه در نهايت يك گروه سه نفري (خبيري، غفاري و رغبتي) موظف شدند كار خود را براي تصحيح اساسنامه و تطابق آن با قوانين كنفدراسيون فوتبال آسيا (اي.اف.سي) و فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) آغاز كنند.
دراين نشست، كيومرث هاشمي به عنوان سخنگوي اين كميته معرفي و از هفته آينده جلسات به طور منظم، هفتهاي دو بار برگزار شود.
همچنين صفايي فراهاني در اين نشست درخواست كرد تا ريز برنامههاي تيم فوتبال اميد و ملي ايران كه قرار است به ترتيب در بازيهاي انتخابي المپيك ۲۰۰۸پكن و جام ملتهاي آسيا ۲۰۰۷شركت كنند، اعلام و مورد بررسي قرار گيرد.
فيفا روز ۲۸دسامبر ( ۲۷آذر ماه ( ۸۵محروميت بينالمللي فدراسيون فوتبال ايران را با تعيين كميته ۶نفرهاي مختومه اعلام كرد.
كميتهاي از سوي فيفا معرفي شد تا در مهلت ۱۰۰روز، كارهاي جاري، داخلي و خارجي فدراسيون فوتبال ايران را بر عهده گيرند .
اين كميته اصلاح اساسنامه و برگزاري مجمع وانتخاب مديران آينده فدراسيون را برعهده خواهند داشت.
پس از مذاكراتي كه بين فيفا و سازمان تربيت بدني ايران انجام داد، كميته دوره انتقال با رياست صفايي فراهاني، دبيري كيومرث هاشمي و عضويت خبيري، غفاري، رغبتي و انصاريفرد تشكيل شد.
ليگ برتر فوتبال ايران - پيروزي استقلال تهران برابر پاس تهران
تيم استقلال تهران عصر جمعه در هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر ايران برابر پاس تهران به برتري رسيد.
در اين ديدار كه در ورزشگاه بدون تماشاگر آزادي تهران برگزار شد، تيم استقلال تهران با نتيجه دو بر يك از سد حريف تهراني خود گذشت تا با پيروزي ديدارهاي خود را در نيم فصل نخست ليگ برتر به پايان برساند.
گلهاي اين ديدار را "مرتضي هاشمي زاده" در دقيقه ۵۱و "پيروز قرباني" ۶۸براي استقلال تهران و"عباس آقايي" در دقيقه ۵۸از روي نقطه پنالتي براي پاس تهران به ثمر رساندند.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هفتهگذشته، تيم استقلال تهران را به علت فحاشي تماشاگران منتسب به اين باشگاه در ديدار برابر سايپا تهران ، از يك ديدار خانگي با تماشاگر محروم كرد.
اسامي همراهان تيم ملي فوتبال ايران به امارات اعلام شد
دبيركل فدراسيون فوتبال عصر جمعه اسامي همراهان تيم ملي فوتبال ايران را براي سفر به امارات اعلام كرد.
امير قلعه نويي ، ناصر ابراهيمي ، منصور ابراهيم زاده، كريم بوستاني، افشين پيرواني، مهدي مناجاتي، مدد جباري، نبي نصيري ودكتر نوروزي، نفراتي هستند كه تيم ملي فوتبال ايران را در امارات همراهي خواهند كرد.
"داريوش مصطفوي" در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: مليپوشان كشورمان بايد ۳۰دقيقه بامداد روز شنبه در محل هتل المپيك حضور يابند تا ساعتچهار و ۳۰دقيقه فردا عازم امارات شوند.
وي با بيان اينكه فدراسيون فوتبال از تمامي بازيكنان ايراني شاغل در باشگاههاي خارجي براي حضور در رقابتهاي امارات دعوت به عمل آورده است، افزود : لژيونرها در دبي به تركيب تيم ملي ملحق ميشوند.
اسامي دعوتشدگان به تيم ملي فوتبال ايران به شرح زير است:
.................................................. .......
حسن رودباريان ، وحيد طالب لو ، رحمان احمدي ، عليرضا واحدي نيكبخت، هادي شكوري ، سيد هادي عقيلي ، محمد نصرتي ، سيد جلال حسيني، امير حسين صادقي، حسين كاظمي، ابراهيم صادقي، پژمان نوري، حسين بادامكي، سيد صابر مير قرباني، مهدي رجب زاده، هاشم بيگ زاده، پيروز قرباني، مرتضي اسدي، كيانوش رحمتي.
مليپوشان فوتبال ايران در مدت حضورشان در دبي ديدارهاي دوستانهاي برگزار خواهند كرد.
ليگ برتر فوتبال ايران - برتري فجر شهيد سپاسي برابر پيكان تهران
تيم فوتبال فجرشهيد سپاسي شيراز عصرجمعه درآخرين هفته ازدوررفت مسابقات فوتبال باشگاههاي برتر ايران برابر پيكان تهران به برتري رسيد.
دراين بازي كه در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شد، تيم ميزبان با نتيجه يك بر صفر ميهمان خود را با شكست بدرقه كرد.
تنها گل اين ديدار را "صادق كرمي" دردقيقه ۸۱و بر روي پاس مجتبي زارعي به ثمر رساند.
تيم فجر دراين ديدار، كاملا بازي را دردست داشت وچندين موقعيت خوب گلزني را بر روي دروازه پيكان ايجاد كرد كه با درخشش "محمد محمدي" دروازهبان پيكان اين موقعيتها به هدر رفت.
احتشام ساساني كاپيتان تيم فجر در اين ديدار، بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشت و دو بار ضربات سنگين اين بازيكن در دقايق ۲۵و ۴۸با عكس - العمل محمدي به كرنر رقت.
در دقيقه ۲۶بازي ضربه سنگين يونس گرايلي به تيرك عمودي دروازه پيكان برخورد كرد و يك بار هم ضربه سر اين بازيكن در دقيقه ۳۲توسط حسين معمار از روي خط دروازه بيرون كشيده شد.
قضاوت اين بازي راسعيد بخشي زاده به كمك محمد حسين معتمدي و بابك داوري به عهده داشتند.
غلام پيرواني سرمربي تيم فجر در اين بازي دو تعويض انجام داد و آن هم در دقيقه ۶۱به ترتيب بهمن طهماسبي و مجتبي زارع را جانشين يونس گرايلي و رضا خالقي كرد.
اماسرمربي تيم پيكان هر سهتعويض خود را دراين ديدار انجام داد به گونهاي كه ايمان حيدري، محمد غلامين و اميرحسين اصلانيان به ترتيب به جاي فرهاد خانگلي، مرتضي عزيز محمدي و ميثم رضاپور وارد بازي شدند.
از اين بازي يك هزار تماشاگر ديدن كردند.
فوتبال ليگ برتر - ملوان انزلي برابر برق شيراز به پيروزي رسيد
تيم فوتبال ملوان بندر انزلي عصر جمعه در ورزشگاهتختي بندرانزلي ميهمان خود برق شيراز را با نتيجه دو بر يك شكست داد.
گلهاي ملوان بندر انزلي را به ترتيب در دقايق ۳۴و ،۴۲امير خدامرادي و سيد جلال رافخايي بهثمر رساندند و تك گل برق شيراز را مهدي كريمي در دقيقه ۳۵به ثمر رسيد.
داوري اين ديدار را كه در حضور پنج هزار تماشاگر درورزشگاه تختي انزلي برگزار شد، رحيم رحيمي مقدم به عهده داشت.
دراين ديدار صمد زارع در دقيقه ۴۵بازي با دريافت كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد.