روی Annex m که هست مشکلی نیست، Dslam ها هم که اینجا منطقهای هستن، منظورش احتمالا کل زیرساخت بوده...نقل قول:
Printable View
روی Annex m که هست مشکلی نیست، Dslam ها هم که اینجا منطقهای هستن، منظورش احتمالا کل زیرساخت بوده...نقل قول:
اره مودم رده پایینیه
اما به قول گفتنی لنگ کفشی در بیابان نعمت است
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 10.7
Attenuation (dB): 34.0 19.5
نقل قول:اره مودم رده پایینیه
اما به قول گفتنی لنگ کفشی در بیابان نعمت است
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 10.7
Attenuation (dB): 34.0 19.5
سلام دوستان من چه جوری پارس آنلاینو از رو خطم تخلیه کنم؟روند کار رو بهم توضیح میدین اشنا نیستم
زنگ بزنید شرکت درخواست بدید جمع کنند. (یا در پرفایل ثبت درخواست جمع اوری کنید)نقل قول:
همزمان یه شکایت در 195 با موضوع عدم تخلیه ثبت کنید (خیلی مهمه وگرنه پارس ارسال نامه جمع اوری رو دیر انجام میده)
سلام
یه سوال دارم:پارس آنلاین حداکثر پهنای باند رو تغییر داده؟چون من که سرویسم 2 مگ هست پهنای باندم نهایتا تا 3 مگ می رسید ولی الان میبینم تا آخر خط بازه
الان حداکثر پهنای باند خطم روی 6 مگ و سرعت دانلود با idm تا 600 و 700 کیلوبایت بر ثانیه هم رسید.
مگه نه قرار بود سرویس های غیرحجمی پهنای خط روی خود سرویس خریداری شده باشه؟!پس چرا منی که سرویس 2 مگ دارم پهنای خط تا حداکثر کشش خط بازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با این اعداد قطعا مشکل از خطتون نیست. نمی دونم اگر تنظیمات مودم رو هم تست کردید (و با پشتیبانی پارس هم مشکل رو بررسی کردید) و مشکل برطرف نشده باید به فکر مودم دیگه ای باشید.
من با اینترنت پارس آنلاین و قند شکن با یوتیوب مشکل دارم
اصلا ویدیو شروع نمیشه! با شاتل و ایرانسل اوکیه. به نظرتون چیکار کنم؟
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟