دوستان کسی سرویس های غیر حجمی را خریده ؟
اگر از لحاظ سرعت و ... توضیحی بده ممنونم
Printable View
دوستان کسی سرویس های غیر حجمی را خریده ؟
اگر از لحاظ سرعت و ... توضیحی بده ممنونم
آرت 3 هست سرویسمنقل قول:
سرویس های غیر حجمی art هستنقل قول:
من art3 داشتم سرعت دانلود حداکثر 220 کیلوبایت بود و تا 40 گیگ هم میتونی دانلود کنی و سرعت محدود نمیکنن!
بچه ها من تصمیم داشتم سرویسم رو عوض کنم رو شاتل و فعلا رو اکو هستم ولی سوتی دادم از لحاظ زمان بندی و فاصله زمانی قطع شدن شاتل با وایمکسم درست نیست و شاتل زودتر قطع می شه:n02::n31:
الان سرویسم قطعه و می خوام شارژ کنم ولی زمان شروع سرویس جدید رو می خوام یک یا دو روز قبل از پایان سرویس وایمکسم باشه - قبول می کنند تغییر سرویس به اکو 7 و زمان شروع رو چند روز دیرتر بزارند؟:n13:
واسه منم جدیدا عجیب حجم میخوره !!نقل قول:
بهشون شکایتم میکنی میگه احتمالا وایفایتون هک شده ! میگم باهوش خان من با مک آدرس وصل میشم میگه نمیدونم حجمیه که مصرف شده !!! الان تقریبا روزی حدود یک گیگ داره همینجوری کم میشه نمیدونم از کجا !!!!!
وااااای:|||||||نقل قول:
دقیقا واسه منم همینجوری یه روز زده بود 4.033 گیگ مصرف سر همین با پشتیبانیشون دعوام شد میگه ما نمیدونم خودتون مصرف کردید یا هکتون کردن !!!
دزدی تا چه حد ؟؟!!!
دوستان بغیر از شاتل سرویس دهنده خوب چیه ؟
پینگ واسم مهمه و سرعت .
منم همین مشکل رو با شاتل داشتم ،در حالی که مودم من فیلتر مک داشت و وصل شدن به جز اعضای خانواده غیر ممکن بود، به نظر من این چیزی جز دزدی شاتل نیست.نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
الان تنها دلیلی که تو شاتل موندم اینه که از شاتل لندش استفاده میکنم وگرنه همه چیش از بقیه سرویس دهنده ها گرون تره و کیفیت خدمتاشم مث پینگ و .... جدیدا افتضاح شده . دزدیاشونم که گل سرسبده ...
.
دوستان یه سرویس دهنده خوب معرفی کنین ممنون میشم
نقل قول:
اینم میزان مصرف منه که امروزو زده 5گیگ که اصلا نمی دونم چرا اینو زده..مصرف نمیگم ندارم اما دگه 5گیگم نیس...حالا شانس اوردم اصلا از شاتل دانلود نمی کنم وگرنه دکه هیچی!!!!
15خرداد سرویسم تموم بشه فرداش جم می کنم می رم ...های وب می رم که حداقل دزدی منصفانه بشه ن اینقدر تابلو!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دانلود از شاتلند اگه زیاد دانلود کنیم سرعت محدود نمیشه؟