دوستان 4G همراه اول اگه آنتن خوب باشه چه سرعتی رو میده بهت؟
من میخوام همراه اول بگیرم گفتم اول یه تحقیقی بکنم
بعد از این بسته های آلفا+ بگیری و در شب از این نامحدودا بگیری, در طول شب که نامحدوده همون 4G باقی میمونه؟
ممنون
Printable View
دوستان 4G همراه اول اگه آنتن خوب باشه چه سرعتی رو میده بهت؟
من میخوام همراه اول بگیرم گفتم اول یه تحقیقی بکنم
بعد از این بسته های آلفا+ بگیری و در شب از این نامحدودا بگیری, در طول شب که نامحدوده همون 4G باقی میمونه؟
ممنون
1.5 مگ تا 1.8 مگ من میگیرم دانلود شبانهنقل قول:
بله
وقاحت و دزدی این اپراتورها تمامی نداره باعث خجالته که آدم مثل اینهایی که میرن تو یه بازار شلوغی دایم باید حواسش به جیبش باشه که دزد نزنه باید حواسش به صورتحسابش باشه که اپراتور محترم تو پاچش نکنه خصوصا خطتت دائمی هم باشه که دست دزدی شون بازه واقعا دیگه باید بعد از 15 سال این خط رو دور بندازم یه اعتباری بگیرم و بیشتر هزارتومن شارژ توش نگذارم . اون از دم عیدی که هی پیامک اومد گوشی شما 4g ساپورت میکنه بیایید سیمکارتتون رو به رایگان به سیمکارت 4gتعویض کنید. در سایت همراه اول هم همین الان زده کاملا رایگان تعویض میشود در دفتر هم باز سوال کردم هزیته نباید بدم گفتند نه فقط یک کپی کارت ملی میخواد. شبش اومدم خونه چک کردم دیدم هفت هزار تومن هزینه زده تو حسابم تماس گرفتم پشتیبانی میگه خوب اقا بابت تعویق سیمکارت هست دیگه!.... میگم شما تو سایتتان زدید مجانی میگه اون برای کانفینگ دو هست شما سیمکارتت از سال 80 هست و کانفینگ یک هست(یعنی tci هست) برای همین پولی تعویض میشه گفتم اولا که در سایت و مسج ها هیچ اما و اگر و تبصره ای نبوده و فقط نوشتید مجانی دوم درسته سیمکارت منtci قدیمی بوده ولی چند سال پیش به mci تبدیلش کرده بودم . میگه اگه اینطوره باید حضوری بیایید مرکز همراه اول بررسی بشه گفتم آقا غلط کردم نخواسم من باید سه تا هفت تومن هزینه کنم تا برم اونطرف شهر مرکز همراه اول حتما چند ساعت هم علاف بشم آخر هم معلوم نیست چی جواب بدن. یک بسته یکماهه هم داشتم که امروز ساعت 6/30 پیامک آمده که بسته یکماهه شما بپایان رسید و از این ببعد به نرخ آزاد حساب میشه. من از نیم ساعتی پیش از اینکه پیامک بیاد اینترت موبایلم خاموش بود حالا رفتم حساب چک میکنم میبینم سه هزارتومن اینترت آزاد برام زده! زنگ زدم پشتیبانی میگه حتما مصرف کردید میگم آقا جان من از وقتی پیامک پایان بسته آمده اصلا به نت وصل نشدم چطور آزاد حساب بشه شما چک کنید. میگه من تنها کاری که از دستم میاد تشکیل پرونده بدم چهار تا هفت روز دیگه تماس بگیرید برای نتیجه. شک ندارم که چیزی بمن پس نمیدن اگه دادند همینجا اعلام میکنم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اون پیامک انلاین نیست یعنی شما موجودی بگیرین هم لحظه رو نشون نمیده!نقل قول:
اینکه میگن برای فعال شدن 4 جی باید حتما بسته اش را بخریم فعال بشه درسته ؟ کدش چیه
الفا+ باید بخرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرعامل همراه اول: منافع ملی میطلبید تماس صوتی تلگرام در ایران راهاندازی نشود
-گریه حضار -
سلام
من هزار تومن اینترنت یک روزه خریدم بعد از چند ساعت تمام شد و قصد نداشتم دیگه شارژ کنم که در حین آپگرید برنامه ها بطور خودکار 1000 تومن دیگه شارژ کرد و دیگه ته اکانتم چیزی نمونده. کد غیر فعال کردن اینترنت همراه اول چیه؟ من کد #۸*۱۰۰* را گرفتم و پیغام "مشترک گرامی سرویس GPRS شما غیر فعال گردید" اومد. همینه که اومده درسته؟ الان می خوام شارژ بخرم اس بدم و حرف بزنم می ترسم تا شارژ کنم بطور خودکار اینترنت آلفا رو شارژ کنه که دیگه نیازی ندارم. اگر کد رو درست زدم بفرمائید همینه که خیالم راحت بشه اگر نه چه کدی را باید شماره گیری کنم؟
ممنون
ستاره يك ستاره هشت مربعنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نقل قول:
تو این مملکت حتی اب و نون مردم هم شده رانتی
20 سال اپراتور اول کشور بوده بدون رقیب
الانم که برای اپراتور باید هزار تا اشنا توی هزار تا بیت و مجمع داشته باشی تا بهت مجوز بدن بعد بیافتی به چاپیدن مردم
رانت اخرش همین میشه دیگه
رقابت معکوس
یکی کیفیتش رو بیاره پایین بقیه هم میارن پایینتر