تبریک میگم که 5ـم نشدیم.........
Printable View
تبریک میگم که 5ـم نشدیم.........
احسنت..نقل قول:
اگه کعبی اون سوتی مسخره رو جلوی قطر انجام نمیداد دوم میشدیم!
ضمنا بعضیها مشخصه اصلا بازی هارو نمیبینن همینجوری یه نظری میپرونن!
دوستان پیشنهاد میکنم این پست رو بخونید...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4544053&postcount=33
ممنون/:5:
تایید میشه کعبی همونه که مربی های بزرگی را از نیمکت به سکو ها و اخراج کشوندهنقل قول:
من که قطبی را قبول دارم
بازی خوبی نبود اما خوب می شه امید داشت
خیلی از همین دوستان که الان دارن اعتراض می کنند اون وقتی که قطبی سرمربی شد کلی ازش طرفداری می کردن :41:
شک نکنید ایران این بار فهرمان آسیا می شود :20:
پيوستن احتمالي و قريب الوقوع فراز كمالوند به صنعت نفت آبادان و جدايي ناگهاني او از تراكتورسازي تبريز قطعا نمي تواند خبر جالبي براي اين تيم پرطرفدار باشد چرا كه با تغييرات در كادر فني و روي كار آمدن سرمربي جديد تيم محبوب تبريزي ها علاوه بر مواجه شدن با حاشيه هاي جديد زمان خاصي را در كوران رقابت هاي ليگ برتر صرف آشنايي كادر فني جديد با نفرات تيم و ··· خواهد كرد· در روزي كه بيژن ذوالفقارنسب به نوعي قبل از اخراج از هدايت تيم صنعت نفت آبادان استعفا داد اين خبر به گوش رسيد كه گزينه اصلي آباداني ها براي كشاندن اين تيم جنوبي به ليگ برتر كسي نيست جز فراز كمالوند كه چند هفته پيش با مطرح كردن گلايه هايي از خبر خبرنگار تبريزي و همچنين برخي شعارها از اين تيم قهر كرده اما چند روز بعد به تمرينات تراكتورسازي بازگشت! فراز كمالوند در طي هفته هاي گذشته مدام از كمبود بازيكن ناليد· آن هم در حالي كه خودش حكم به اخراج دني اولروم داده و به نوعي ماجراي پيمنتا را در رسانه ها مطرح كرد· جالب اينكه كمالوند حالا كه با پيشنهاد صنعت نفت آبادان مواجه شده از آنها خواسته است براي جذب او موافقت ناصر شفق مديرعامل تيم تبريزي را جلب كند· به همين منظور ناصر شفق از ساعت 18 امروز با مسوولان باشگاه صنعت نفت جلسه اي را برگزار كرده كه هنوز از محتواي نتيجه جلسه خبر دقيق و كاملي به بيرون درز پيدا نكرده است· اين جلسه در حالي برگزار شد كه قرار است شفق و كمالوند نيز صبح فردا با يكديگر نشستي داشته باشند· اگر شفق با جدايي كمالوند موافقت كند سوژه بعدي گمانه زني درباره سرمربي خواهد بود· در اين ميان برخي عنوان مي كنند مطرح كردن جذب رسول خطيبي از سوي فراز كمالوند و مخالفت شديد شفق نيز مقدمه اي بوده تا اين مربي دلايل متعددي براي استعفا و پيوستن به يك تيم ديگر داشته باشد! اين عده عنوان مي كنند كمالوند مي داند كه خطيبي ابتداي فصل با دروغگو خواندن شفق هيچ جايگاهي در نزد مديرعامل تراكتورسازي ندارد و مطرح كردن اين ماجرا بي حكمت نيست! جالب اينكه خطيبي امروز مدعي شد هرگز چنين مصاحبه اي نداشته و به رغم رابطه خانوادگي با مدير كارخانه فولادگستر و حضور برادرش در تشكيلات مديريتي باشگاه در صورت تمايل تراكتورسازي به اين تيم نقل مكان خواهد كرد· گذشته از اين ماجرا بايد ديد چرا كمالوند تصميم به ترك تراكتورسازي گرفته و پيشنهاد صنعت نفت را رد نكرده· كمالوند فعلا در اين باره سكوت كامل اختيار كرده و با شفق هم كه تماس بگيريد مي گويد: الان در جلسه هستيم· يكساعت بعد لطفا! از تبريز هم خبر مي رسد هواداران تراكتورسازي از اين اتفاقات غيرمنتظره به نوعي سرگيجه گرفته اند· به نظر مي رسد در پشت پرده اين تيم اتفاقاتي مي افتد كه هرگز به نفع اين تيم محبوب و پرطرفدار نيست· فعلا اما بايد صبر كرد چون هر لحظه احتمال دارد اتفاق جديدي بيفتد· به نظر شما كمالوند ماندني است يا رفتني؟
کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/02/1721665/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%D9%8A%DA%98%D9%87-%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
اخیرا من خیلی تو انجمن خبر فعالیت می کنم خبریه؟:دی
چه سایتی هم تاییدش کرده ! :دينقل قول:
پس الان مطمن شدم حقیقت نداره ! :دي
حقیقت داره اما احتمالا به خاطر این بوده :نقل قول:
نقل قول:
حالا با این توصیفات میشه با این بازیکنا و مربی تو جام ملتها خودی نشون داد و این همه ناکامی رو به فراموشی بسپاریم؟
نقل قول:
1 - منبع خبر رو حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی خبر رو بصورت غیرفعال قرار دهید.