سلام سروناز عزیز ... واقعا سوالاتت روح منو شاد کرد ...نقل قول:
میدونی عاقبت کسی که به کامپیوتر مردم دست بزنه چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجیحا اسله گرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصا اگه بره به cd هاتم دست بزنه .
تو اینهمه لطف و صفا و مهربونی و سلیقه و با حالی و با کلاسی و با مرامی و ........از کجا آوردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنام خدا....من پس از کمک های غیبی ... همش رو مدیون پدر مادرم هستند ... زحمات اون ها و خانوم معلم کلاس اولم که به پیشنهاد ازدواج من جواب رد دادم و به من درس بزرگی داد تا من اینی شدم که الان میبینید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق سیگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قلیون
چیه ؟
فرقشون اینه که اگه سیگار رو قورت بدی حلقت میسوزه ولی اگه قلیون رو قورت بدی 1 جای دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
میتونی از دوستت خواهش کنی گاواشو به منم قرض بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش نداره ... همه اون گاو ها ماله خودت ... تازه این گاوهای خودت باکلاس ترن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گاو من که میدمش به تو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در رابطه با قبض تلفن و موبایل چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا مساله این است..چرا؟؟؟ هر کی خربزه میخوره پوستشم میخوره... خیلی بدجنسی داغ دلم تازه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عقیده ات راجع به بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ؟
باید با اون بعضی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی کارها کرد که آدمز بشن و دیگه از اون چیز های اضافی نخورن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میای با هم بریم بانک بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
خیلی هیجان انگیزه ... من به شدت پایه هستم ... الانم دارم نقششو می ریزم ... وای مثل فیلما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..چه هیجانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]