اصلا قبول ندارم ، هنوز کلی وقت مونده ، بهتره به جای تکار کردن کلیشه های موسسه های کنکوری امثال قلمچی ، فقط به فکر درس خوندن باشیمنقل قول:
اصلا قبول ندارم ، هنوز کلی وقت مونده ، بهتره به جای تکار کردن کلیشه های موسسه های کنکوری امثال قلمچی ، فقط به فکر درس خوندن باشیمنقل قول:
من امروز رفتم کتابفروشی سنجش اخر عمومی فقط سوالای سراسری بود نه ازاد ولی تو عمومی کانون هم ازاد هم سراسری + 1 سیدی که توش سوالای خارج از کشور (8دوره)+ فکر کنم 4 ازمون جامع قلم چی ازنظر کامل بودن که قلمچی بهتر بود تازه توش تخمین رتبه هم داشت ولی جواب تشریحی نمیدونم خودمم موندم .:41:نقل قول:
1- تخمین رتبه؟!نقل قول:
خداییش به چه درد می خوره؟!
هم کانون داره و هم گزینه دو. به نظر من جز سردرگمی و اتلاف وقت اونم تو خرداد ماه که حیاتی ترین و مهمترین و خفن ترین :31: و... ماه از سال کنکوره، چیز دیگه ای در پی نداره
(تخمین رتبه برای بعد کنکور خوبه. تازه اون موقع هم هیچ فایده ی خاصی نداره ولی از بیکاری بهتره:31:)
2- کنکورآزاد: اگه فکر می کنی که عمومی های آزاد رو می خوای کار کنی و اینکه اصلا میرسی کار کنی (با وجود حداقل 12 تا آزمون سراسری که مربوط به چهار رشته دیگست) خب طبیعیه که بهتره کانون رو بگیری
ولی اگه می خوای تو بازه 2 هفته ای بعد کنکور سراسری برای آزاد بخونی باید بهت بگم که تو کتاب اختصاصی سنجش آخر هم سوالات داخل و هم سوالات خارج آزاد وجود داره
3- ضمنا وجود کنکورهای خارج تو CD هم که ...
4- جواب تشریحی هم که گفتم
دوستان حالا سنجش آخر بهتره یا زرد کانون؟ برای من سوالهای کنکور آزاد خیلی مهم و حیاتیهنقل قول:
سلام دوستان
لطفا یک جزوه خلاصه شده فیزیک پیش ریاضی برای دانلود قرار بدهید:11:
باتشکر
عزیزم واسه خیلیا ازادم مهمه مثل خودم تو اختصاصی هم فقط سنجش اخر ازاد صبح داره + خارج ولی قلم چی صبح و ظهرم داره + خارج . شما از نظر قیمتم حساب کنا .:13:نقل قول:
درستهنقل قول:
اگه هدف شخص آزاد باشه خب باید آزاد رو کار کنه
در مورد قیمت هم درسته که سنجش آخر گرونه و شاید چهارتا کتابش باهم 50-60 تومنی بشه ولی در این مورد به خصوص شده قالی زیر پاتون رو بفروشین ولی سنجش آخر بخرین:31: ( برای کنکور سراسری)
جدی میگم به نظر من این چهار کتاب مهمترین کتابهایی هستند که شما برای کنکور می خرین
خودمم با بدبختی تونستم فقط دو تا کتاب اختصاصی شو بخرم ( چون اوایل فروردین زرد رو گرفته بودم دیگه پول نداشتم سنجش آخر بگیرم)
در ضمن بعدا می تونید آبشون کنین ( دقیقا نمی دونم چند خریدم و چند فروختم ولی فکر کنم حدود 25-26 خریدم و 18-19فروختم:31:)
قیمت که برام مهم نیست فقط میخوام از نظر سوالهای آزاد کامل کامل باشه چون هدفم آزاده در ضمن من عمومی رو دارم در مورد اختصاصی میپرسمنقل قول:
سلام
راسته که میگن کنکور سال بعد نیست؟!!
البته من اخیرا از یه مدیر دبیرستان شنیدم.کسی درمورد این موضوع چیزی نشنیده؟
تا اونجایی که من میدونم کنکور قطعا در سال 91 خواهد بود و احتمالا در سال 92 یا 93 حذف خواهد شد.نقل قول: