بابا کسی نیست جواب ما رو بده .
Printable View
بابا کسی نیست جواب ما رو بده .
نامحدود 128 حدود 16 .نقل قول:
10 گیگ : متغیره ! روزا شده 300 400 هم دوستان تجربه کردن . ولی شبا 16 !
سلام دوستان ایا سرغت شما از دیشب کم شده سرعت شبانه مال ما چند وقتی بود وقتی به حالت شبانه میرفت دیگه مودم دیسکانکت نمیشد ولی از دیشب دوباره به حالت دیسکانکت میره وسرعت شبانه هم کم شده منتظر جوابمنقل قول:
بله سرعت کم شده متاسفانه
در استان فارس آسیاتک خیلی کند شده از عید به بعد اینقدر افتضاح شده که خیلی مواقع gprs ایرانسل سرعتش بهتر از adsl آسیات تک هست .
مواقعی که پهنای باندشون پر میشه دیگه سرعت به حدی کاهش پیدا میکنه به 4 کیلو بایت بر ثانیه میرسه که در ساعاتی از روز چندین بار این مورد پیش میاد.
خیلی مواقع باید گفت صد رحمت به جی پی ار اس ایرانسل !
منم سرعتم کم شده.
پینگ هم بعضی اوقات داغون میشه، ولی بدتر از پینگ بالا پکت لاس هست برای آنلاین گیمینگ، دارم میرم یه دفعه جای دیگه ظاهر میشم. و بدتر از پکت لاس سرعت کم هست در عین داشتن پینگ خوب که اصلا نمی فهمی داره چی میشه، فقط میمیری لول.
سرعت شبانه هم بدک نیست میدونم داره حداکثر توانش رو میرسونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی شاتل این بود که با هر پینگی، همیشه سرعت 2 مگ رو میرسوند چه یه کانکشن چه 100 تا. ولی آسیاتک تقریبا به جرات میشه گفت فقط با دانلود منیجر ها میشه به حداکثر سرعتش رسید.
شما کدوم شهرید؟؟نقل قول:
شبی 4گیگ دانلود میکنید؟؟؟:18:
امروز 11 تیر 91 تهران :
سرويس فعلي: اینترنت پرسرعت چابک 05 گیگ در ماه (1تا 9 صبح رايگان)
سرعت افتضاحه ! به زور سرعت دانلود به 512 میرسه . بیشتر طرف 30 هست !! نا سلامتی باید توی روز دیگه 1 مگ رو بده حداقل ! دیگه نمیدونم چی باید گفت !
من دوباره سرعتم کم شد دیشب فقط 900 مگ گرفت در صورتی که قبلا 4 گیگ میگرفتم
من کرجم
سلام.من از فروردین ماه سرویس تندر 1 رو گرفتم .سرعتش تا یک ماه اخیر با idm 512 ~ 400 بود ولی الان سرعتش بد شده تست سپید نت و میزارم که همین الان گرفتم.پینگم یرای بازی 200 تا نسبت به -- ماه پیش بالا رفته.مشکل از کجاست.....من تهران و منطقه ی شهدای گمنام تهرانپارس هستم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:12::3::41: