منم همين فكرو ميكردمنقل قول:
قاب غیر فابریک بد نصب میشن. یه تیکش بیرون یه تیکش درون.
دوستم كه عوض كرد ديدم اصلا فرقي نميكنه!
تعچب كرده بودم!
يا حق (:
Printable View
منم همين فكرو ميكردمنقل قول:
دوستم كه عوض كرد ديدم اصلا فرقي نميكنه!
تعچب كرده بودم!
يا حق (:
هیچ وقت نگین فلان گوشی قدیمی یا کم رنگ شده ببینید وهم اینه که اپدیت میشن وگرنه هر روز که یک گوشی میاد وقتی ورژن اپدیت میشه یعنی مشکلات رو که میبینند حل میکنند یعنی به یاد گوشی هستند نونش N73 همین چند رو پیش ورژن جدیدی که امده بود سرعت بالایی گرفته و با گوشی هیا 5700 6120 و... سرعت یکسان شده اینم یک فیلم برداری از ال سی دی N73 برای مدیک البته شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی برای این میگم فکر نکنید 5700 از مد رفته واقعا گوشی عالی که صدای با کیفیت N-GAGE روس ساپروت میکنه از اون مهمتر CPU این گوشی از نوع عالی و از N95 قویتره اینا رو دسته کم نگیرید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3000046&postcount=2201
بچه ها ترفندي هست كه با اون
آنتن خالي بشه؟
نميشه رو گوشي بشينم!!!!!!!
بعد ميشه كاري كرد كه واسه يه شماره مخصوص مثلا
09153430000
وقتي زنگ زد بگه دستگاه مشترك مورد نظر خاموش...
؟؟؟
يا همون آنتن نده هم خوفه
يكي از اين دو كار
البته آنتن نده يه جورايي بهتره
چون طرف شاكي نميشه ديگه!!!
يا حق (:
منم قاب فابریک روشه،الان یک ساله دستمه،کاملا سالم و نو،فقط یه خش افتاده بالاش!
آون دوران چه حالی میکردم با این گوشی!
ولی الان حتی تو ویترین مغازه ها هم نیست!
میگن دیگه اصلا تولید نمیشه!!!!
دوست من بالاخره هر گوشی یه تاریخ انقضاء داری برای خودش .....
درسته ولی حیف نیست چنین گوشی هایی هنوزم ناشناخته باشند. چند تا از دوستام فک میکنن Sony-Ericson از Nokia بهتره. من خودمو کشتم اینارو قانع کنم نشد که نشد. هرچی میگم این 5700 LCD بهتری داره و سیستم عامل Symbian 9.2 داره (البته فقط اینا نیستن. 5700 فرا تر از این حرفاست) اونا هی میگن Sony-Ericson دوربین داره . یکی نیست بگه اولا که گوشی فقط به دوربین نیست. دوما: گوشی که دوربین 3.2 (K800) داره با اون LCD گندش به چه دردی میخوره؟؟؟ اصلا نمیدونن که سیستم عامل چیه.
باز ایول به ما که میدونیم این 5700 چه سالاری هست. D:
تایید میشه همیشه ادعا داشتند که k800 در همه شرایط از n73 بهتره هزارو یک دلیل اوریدم زیر بار نرفتند ولی در 5610 و k800 من کم ناوردم تا اخر نشستم باهاشون جنگیدم قانع شدن ولی حالا یگه ادعا دارین k850 بهتر از n95 در عکاسی در روز رفتم از روزنامه ها که ماقایسه کردن عکس گرفتم نوشته های مهم میگن نمیشه به انا اعتماد کرد به طور کلی بحث با همچین ادمایی بی فایده هست البته به کسی توهین نشه ها 5700 واسه خودش شاهیه مثل n73 هست انتقلابیهنقل قول:
دوست عزیز الان p990 که محصول سال 2005 هست رو میتونید همهجا پیدا کنید مهم اینه که گوشی اپدیت بشهنقل قول:
خوب میشه عکسی چیزی بذاری ما ببینیم واسه تو چه شکلیه؟؟؟؟نقل قول:
شما همینی که رو آواتارتونرو 3800 گرفتین؟؟؟ خیلی خوبه. من همینو می خوام. شما از کجا گرفتید؟؟؟؟نقل قول:
من یه قاب مشکی خریدم 3800 .کیفتش بدک نیست.مخصوصا صفحه کلیدش که تقریبا در حد صفحه کلید فابریکه ولی یه کم سفت تر.
نه. همشون این طور نیستن. من یه قاب گرفتم 5 تومن، خودم نتونستم جا بزنم. دادم یه مغازه داره نصب کرد... گفت اینو چند گرفتی؟؟؟ فکر کرده بود فابریکه.نقل قول:
ولی یه مشکل بزرگ این قابا دارن. این قابا جلوی درگاه مادون قرمز یه تیکه پلاستیک مشکی میذارن که باعث میشه که کار نکنه.
پسرم تو میگی آپدیت جدید واسه ان73 اومده و فلان و بیصار که یعنی یاد گوشیا هستن و مشکلشو رفع می کنن. ولی من می تونم به جرئت بگم که 5700 تنها گوشیی بود که نوکیا فراموشش کرد و بعد این همه مدت هنوز یه آپدیت نداده واسش. البته یکی داد که اونم همون اول بود. اگه آپدیت می داد واسه همین کوفتی الان هیچ گوشیی حرفی نداشت بزنه.نقل قول:
هیچ وقت نگین فلان گوشی قدیمی یا کم رنگ شده ببینید وهم اینه که اپدیت میشن وگرنه هر روز که یک گوشی میاد وقتی ورژن اپدیت میشه یعنی مشکلات رو که میبینند حل میکنند یعنی به یاد گوشی هستند نونش N73 همین چند رو پیش ورژن جدیدی که امده بود سرعت بالایی گرفته و با گوشی هیا 5700 6120 و... سرعت یکسان شده اینم یک فیلم برداری از ال سی دی N73 برای مدیک البته شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی برای این میگم فکر نکنید 5700 از مد رفته واقعا گوشی عالی که صدای با کیفیت N-GAGE روس ساپروت میکنه از اون مهمتر CPU این گوشی از نوع عالی و از N95 قویتره اینا رو دسته کم نگیرید
می تونی بری تو phone setting/phone/network/network mode/ بعد گزینه ی umts رو بزنی. در این صورت گوشیت برای همه در دسترس نمی باشد.نقل قول:
بچه ها ترفندي هست كه با اون
آنتن خالي بشه؟
نميشه رو گوشي بشينم!!!!!!!
بعد ميشه كاري كرد كه واسه يه شماره مخصوص مثلا
09153430000
وقتي زنگ زد بگه دستگاه مشترك مورد نظر خاموش...
؟؟؟
يا همون آنتن نده هم خوفه
يكي از اين دو كار
البته آنتن نده يه جورايي بهتره
چون طرف شاكي نميشه ديگه!!!
يا حق (:
یا می تونی بری تو phone setting/phone/call divert/voice call/all voice calls بعد گزینه ی active رو بزنید بعد بزنید to other number بعد هم بنویسید 021. در این صورت می گه شماره ای که گرفتی در شبکه موجود نمیباشد. هر موقع هم خواستی برداریش میری همونجا ولی جای active کنسلو میزنی.
اگرم می خوای بگه خاموش میباشد، گوشیو رو offline بزار.
هنوز 1100 سری جدیدش داره تولید میشه. 5700 منقضی شد حالا؟؟؟؟نقل قول:
دوست من بالاخره هر گوشی یه تاریخ انقضاء داری برای خودش .....
این مشکل همه سیمبین بازاس که می خوان مردمو آگاه کنن ولی ملت انقدر خنگن که 2 کلوم از حرفامونو به بند کفششون حساب نمیکنن. کجای ال سی دی کا800 گندس؟؟؟ ال سی دیش که خیلی کوچیکه. از 5700 هم کوچیکتره.نقل قول:
درسته ولی حیف نیست چنین گوشی هایی هنوزم ناشناخته باشند. چند تا از دوستام فک میکنن Sony-Ericson از Nokia بهتره. من خودمو کشتم اینارو قانع کنم نشد که نشد. هرچی میگم این 5700 LCD بهتری داره و سیستم عامل Symbian 9.2 داره (البته فقط اینا نیستن. 5700 فرا تر از این حرفاست) اونا هی میگن Sony-Ericson دوربین داره . یکی نیست بگه اولا که گوشی فقط به دوربین نیست. دوما: گوشی که دوربین 3.2 (K800) داره با اون LCD گندش به چه دردی میخوره؟؟؟ اصلا نمیدونن که سیستم عامل چیه.
باز ایول به ما که میدونیم این 5700 چه سالاری هست. D:
تایید میشه. آپدیت شدن از همی چی مهمتره.نقل قول:
دوست عزیز الان p990 که محصول سال 2005 هست رو میتونید همهجا پیدا کنید مهم اینه که گوشی اپدیت بشه
دوست عزیز من مدیر نیستم ولی لطف کن همه ی پستاتو یه کاسه کن اینطوری هم بهت گیر می دن هم این که صفحات زیاد میشن الکی الکی.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عزیزان هر کسی تو کرج جایی رو میشناسه که ازون قاب مشکیا داره یا خصوصی بده یا همینجا آدرس بده.
قاب گوشی من هم مثل قاب گوشی drs_mehdry هستش ولی من 10 تومن خریدم 1مرتبه هم محکم زدمش تو دیوار یه مرتبه هم از فاصله 2متری افتاد رو اسفالت یه 2 ،3 متر هم اونجا رو زمین غلت خورد الان فقط یه خط کنار اسپیکر بالا افتاده یکی هم کنار دکمه خاموش /روشن هستش...دکمه هاش هم اصلا رنگشون نرفته من یه 2 ماهی میشه خریدمش(قاب رو میگم) ولی بچه ها میگن قاب قرمزش قشنگ تر یود!!!!