دوست عزیز اصل مطلب (قیمت) رو بگو تا ببینیم ارزش دارهنقل قول:
دوست عزیز اصل مطلب (قیمت) رو بگو تا ببینیم ارزش دارهنقل قول:
خدایی قیمتا خیلی مسخره شده!تازه من پسر خالمو شیر کردم یه دونه بگیره موفق شدم واسش 235 بگیرم داشتم میسوختم!270 از کجا اومده دیگه؟!
کمتر از 180 یا 190 فروشش به صرفه نیست.خدایی دوماه بیشتر نیست خریدم و تو این دو ماهه خیلی کم بازی کردم.برعکس از وقتی خریدم فشار کاریم زیادتر شد و الآن شدیداً لپ تاپ لازم شدم.نقل قول:
دیروز توی یکی از همین مجله های بازی داشتم قیمت کنس.ل ها رو میخوندم دیدم قیمت پی اس پی 3000 از 2000 ارزونتره تعجب کردم آخه مگه 3000 جدید تر نیست پس چرا ارزونتره؟؟؟
در ایران این طور است به خاطر کپی خور نشدننقل قول:
این Starwars The Force Unleashed عجب بازیه خدایه، بعد از GodOfWar بهترین بازی که رو PSP بازی کردم اتفاقا شبیه GodOfWar هم هست، به همه توصیه میکنم بگیرن بازی کنن.
اتفاقا اين بازي از اون بازي هايي هست كه نسخه psp اون نسبت به بقيه كنسول ها خيلي بهتر در اومده . منم واقعا از انجام اين بازي لذت بردم .نقل قول:
من که، فعلا انقدر بازی کردم انگشت شستم درد گرفته فعلا نمیتونم دیگه بازی کنم :12:.نقل قول:
آره خدایی اصله بازیه منم شستم درد گرفتنقل قول:
از دیروز شروع کردم دارم بازی میکنم
واقعا باحاله:8::8::8:
این همه گفتید استار وارس نقد بسیار کوتاهی را برای کسانی که هیچی از بازی نمی دونن می ذارم:
این بازی به نظر من باید 10 از 10 میگرفت ولی متاسفانه کمتر گرفت یعنی 7.5 و نسخی ی ps 2 اش هم 4 از 5 گرفت و حدود 1.5 میلیون دلار فروش داشت.شرکت لوکاس آرتس 4.5 میلیون نسخه از این بازی رو زد و این بازی بهترین بازی شناخته شده در جنگ ستارگان هست.با توجه به توجه به این بازی لوکاس آرتز احتمالا نسخه های بیشتری از این بازی رو پخش میکنه.نقد هایی که در سایت های مختلف از این بازی شده معلومه که این بازی خیلی زیبا هست ولی انگار این نقد ها تاثیری در طرفداران سری جنگ ستارگان نداشته.
داستان بازی بین دو قسمت 3 و 4 اتفاق می افتد. یعنی در زمانی که Darth Vader سعی در نابودی تمام Jedi ها دارد. در یکی از نبرد ها Darth Vaders ، یک پسر بچه را پیدا می کند و او را با خودش می برد تا آموزش دهد. او این پسر بچه را به عنوان شاگرد خود تربیت می کند تا بتواند در نابودی Jedi ها به او کمک کند. سرانجام این پسر بچه ( که یک شخصیت جدید است ) آماده می شود و Darth Vader او را به اولین ماموریتش می فرستد.
شخصیت اول بازی ( Star Killer ) یک فرد جدید است که تا کنون در هیچ کدام از عنوان های Star Wars نبوده و شما در بازی کنترل او را در دست خواهید داشت. با پیشرفت در مراحل قدرت های خود را افزایش دهید و در پایان Darth Vader یکی از قدرت های خاص خود را به شما می دهد.
گیم پلی بازی نوآوری هایی را دارد که قبلا به صورت محدود در بعضی بازی ها به صورت محدودتر استفاده شده بود. کارکتر شما تمام قدرت های یک Jedi را به طور کامل دارد و با پیشرفت در بازی قدرت های او افزایش پیدا می کند. مهمترین سلاح شما هما شمشیر های نوری معروف Star Wars است ، که کارکتر اصلی در ابتدا به خوبی از آن استفاده نمی کند. اما با قدرت هایی که به دست می آورد حرکاتش با شمشیر سریع تر شده و در دفاع کردن خیلی اشتباهات کمتری می کند. قابلیت های دیگری هم از جمله پرتاب شمشیر به طرف دشمنان نیز وجود دارد. یکی از دیگر از قدرت های اصلی توانایی حرکات دادن کارکتر ها ( Grap ) است. شما می توانید دشمنان را در کنترل خود بگیرید و آنها را به هر طرفی که می خواهید پرتاب کنید. البته با استفاده از این قدرت ، تقریبا تمام اشیا موجود در بازی را هم می توانید کنترل کنید. قدرت کنترل اجسام یکی از کلیدی ترین عناصر بازی است که خیلی کار ها را می توانید با آن انجام دهید. البته در انتهای بازی این قدرت آنقدر افزایش پیدا می کند که می توانید با یک بار استفاده چندین کراکتر دشمن را به هوا پرتاب و نابودشان کنید.
ضربات Combo یکی از مهمترین اصول بازی برای نبرد با Boss ها است. با ضربات Combo علاوه بر ناتوان شدن آنها ، کارکتر اصلی هم قدرت های بیشتری به دست می آورد. یکی از ضعف های شدید گیم پلی که ضربه بدی را هم به بازی زده Level Design یا طراحی مراحل است. در خیلی از مواقع مراحل به شدت خسته کننده می شوند که این امر ناشی از تکراری بودن محل های یک مرحله و ماموریت های آن است.
Force Unleashed دارای 90 دقیقه آهنگ است که به وسیله آقای John William ساخته شده. موسیقی بازی یکی از قدرتمند ترین بخش هاست که فوق العاده کار شده و از شنیده آهنگ های متن لذت بسیاری را خواهید برد. از نشر صدا گذاری هم بازی بیار خوب کار شده و مشکل خاصی ندارد. اما یعضی از صدا ها مانند صدای کارکتر ها اصلا کیفیت خوبی را ندارد و این امر باعث شده صدا گذاری بازی بی نقص نباشد.