کد دقیق مدل گوشی سرچ کن، نه اسم گوشینقل قول:
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Printable View
کد دقیق مدل گوشی سرچ کن، نه اسم گوشینقل قول:
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
سرعت دانلود تا دیروز 3 مگابایت بر ثانیه بود، الآن شده 1 مگابایت بر ثانیه!!!
4G - ساری.
ممکنه این مشکل موقتی باشه؟
خوش به حالت از 2 تا الان قطع بود.سرعت 120 کیلوبایت.خوزستان.نقل قول:
یعنی چی اخه چرا همه جا سرعتا افت کرده اصلا ایرانسل چه سیاستی رو دنبال میکنه کاش یکی بود اطلاعاتی داشت و میشد دلیل این نوسانات عجیب ایرانسل رو ازش پرسید چون من همراه تنبل هم دارم اصلا از این مشکلات نداره پایین هست سرعتش ولی تقریبا همیشه یه جورهنقل قول:
کلا عجیبه این چند وقت
انتن مودم Mr200 که واقعا مودم قوی هست از 75% شده 25%
و شبا سرعت دانلود 300-500 شده که به زور 11 گیگ دان میکنه
اوایل سرعت دانش روی 4 مگ بود ولی چند ماهه اومده پایین شدیدا
دوستان من یه مشکلی دارم رو حالت 4g ،بعضی وقت ها کسی بهم زنگ میزنه، گوشیم دردسترس نیست و بعد از چند ثانیه واسم اس ام اس میاد که شما یه تماس از دست رفته از فلانی داشتین. بعضی وقتا خودمم به کسی زنگ میزنم، کلا انتن میپره و دوباره انتن برمیگرده و فکر کنم میره رو شبکه 2g
کسی راه حلی نداره؟ من نیشابور هستم
منم با آیفون این جوری میشه بعضی وقت ها فقط روی ایرانسل ولی روی همراه اول اصلا این جوری نمیشه من فکر میکنم مشکل از شبکه ایرانسل هست احتمالا , تازه حالا برای شما میگه در دسترس نیست برای من طرف میگه کلی هم بوق خورده و ورنداشتی بعدش من اس ام اس رو گرفتمنقل قول:
برادمنم همینهنقل قول:
کلا 4g قابلیت تماس نداره
باید سوویچ کنه روی نسل 3 یا 2 که زمان می بره
برای من که سریع اتفاق میفته، بستگی داره وضعیت سیگنال چطور باشه اگر سیگنال ضعیف باشه ممکنه یکم بیشتر طول بکشهنقل قول:
sent from Huawei mate 8
اين اشكال موقعي ميفته كه رو ٤جي باشين و چون فعلا رو ٤ جي قابليت تماس نداره ميخواد سوييچ كنه بهشبكه پايين تر مثل ٣جي يا ٢ جينقل قول:
اما اونا آنتن ضعيفي داشته باشند اونجايي كه هستين يا اون انتي كه ميخواد وصل بشه ظرفيت مشتركش پر باشه واسه همين نميتونه سوييچ كنه و تماس از دست رفته ميشه
4G دیشب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاترین سرعتم با4G همراه اول بوده:n01:
اين روز ها كه كلا خراب شده
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بالاترين سرعتي هست كه از ٤جي همراه اول ديدمنقل قول:
خيلي بالاست واقعا
خيلي جاها امتحان كردم حتي اون اويلي كه خلوت بود بالاترين ٥٣-٥٤ مگابيت بوده ماله شما عاليه
متاسفانه همراه اول خیلی کند پیش میبره پوشش 4جی و 4جی پلاسش رو فکر کنم وقتی بتونه به وضعیت فعلی ایرانسل برسه ( از لحاظ تعداد شهر ) ایرانسل 5جی ارائه داده باشهنقل قول:
شیراز هنوز 4جی و 4جی پلاس نشده !
از دوستان عزیز فعال یک سوال داشتم می خواستم برای ایرانسل یک مودم بخرم می خواستم بدونم مودم 4جی + بخرم یا مودم ثابت ؟؟؟ علاوه بر اینکه 4جی پلاس بسته های شبانه داره می خواستم بدونم اینده کدومشون بهتره ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان ( از نظر سرعت در اینده و ... )
در منطقه ما هم 4جی پلاس و هم اینترنت ثابت جواب میده
4G اصفهان
مودم B315
خ توحید
دوستان چرا برای سیم کارت های دائمی ایرانسل بسته های ساعتی شبانه نیست توی نرم افزار ایرانسل من؟؟؟
به صورت كلي كت٦ بهتره اما بايد ببيني تو منطقه ايي كه ميخواي استفاده كني فرق زيادي دارند يا نهنقل قول:
مودم كت ٦ هم فعلا خيلي كم هست قدرت انتخاب نداري
والا گوشی 4.5 ندارم ولی 4جی سرعت دانلودم 4 مگابایت هستنقل قول:
دنباله یک موم cat 6 هستم رو میزی نباشه ولی تا حالا گیر نیاوردم شما به جز مودم خود ایرانسل مودم دیگری سراغ ندارید؟
نه فعلا موجود نيستنقل قول:
راستين بازار قبلت يه مودم اورده بود همراه كه كت ٦ بود اما تموم كرد
بايد هي سر بزني به جاهايي كه مودم ميارن
البته قيمت مودم اسرانسل هم مناسبه ٣٥٠ تومن
شايد در اينده هم انلاك بشه حتي
همراه اول هم كه شما ميگي انتن ندارين پس زياد به كارتون نمياد
ممنون عزیزنقل قول:
برای من در طول روز همون حدود 3 مگابایت بر ثانیه هست. برای شما در طول روز هم افت کرده؟نقل قول:
مثل این که برای عید پهنای باند رو در شهر های شمال افزایش دادن
تو منطقه نسبتا شلوغی که ما هستیم بیشترین حجمی که با دو ساعته نامحدود گرفته بودم
7 گیگ بود که دیشب به 20 گیگ رسیدم
کسی از FaceTime روی سیم کارت ایرانسل استفاده کرده؟
چون مدتی میشه که ایرانسل FaceTime و iMessage رو فعال کرده،
خواستم بدونم هزینه ی استفاده ش به چه صورت هست؟
اقا الان ک ى ساعت رفته جلو ساعت دو قديم بسته بزنم يا جديد؟:n01:
جدیدنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
هزینه هر sms بین المللی ۱۵۰ تومنه، بابت فعالسازی ممکنه بیشتر باشه که اطلاع ندارمنقل قول:
ظهر که بالاست.نزدیک به 10 مگابایت.شب ها هست که سرعت کم میشه بعضی مواقع.نقل قول:
هزینه ی مکالمه ی تصویری با FaceTime روی سیم کارت چطور حساب میشه؟
از موجودی سیم کارت کم میشه یا از حجم اینترنت؟
کسی استفاده کرده؟
من امشب نمی تونم بسته بزنم نه با ایرانسل من و نه با کد *555#
کلا ایرانسل من باز نمیشه
شما هم مشکل دارید؟
الان اوکی شد
حجم اینترنتنقل قول:
دوستان این فیلیمیو با اینترنت ایرانسل رایگانه ؟
کاملا رایگانه فقط بسته یک ماهه بخر که ماهی 10000 تومن میشه خوبه من راضی امنقل قول:
میتونی تا اخر عید روزی ۱۵۰ تومنشو عضو شی بجای پرداخت ماهیانه، و بعد عیدم میشه همون روزی ۳۰۰ تومن.نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال
من یه سیم کارت ایرانسل دارم که به نامه منه.من اصفهان هستم.اگه این سیم کارتو بزارم تو یه سایت و یه مشتری از یه شهر دیگه براش پیدا بشه ، چجوری باید بنامه اون طرف بزنم و براش بفرستم؟
برای فعال سازی 200 تومن از شارژت کم میشه اس ام اس میره شمارت ورفای شهنقل قول:
بعد فیس تایم کلا رایگانه وقتی وصل میشه به اینترنت از نت حجم و بسته مصرف میشه نه از شارژ
نمیدونستم مرسی از اطلاع رسانیتون من فعال کردم
خدایی خجالت نمی کشن 100مگ اینترنت عیدی دادن؟
الان یک ماهه ترافیک داخل ارزون شده اما اپراتور ها هنوز هیچ بسته جدیدی ندادن، همون ترافیک خارج هم آنقدر هزینش نیست بازم دارن بسته گرون میدن، واقعا کی میشه بدون ترس و استرس تموم شدن بسته گوشی دست بگیریمنقل قول:
sent from Huawei mate 8
فکر کنم ب عمر جوانی ما نمی رسهنقل قول: