نقل قول:
والا من دیگه در اون زمینه تخصصی ندارم باید از بقیه دوستان که واردترن این سوال رو بپرسید.اگر پارتی در حدی باشه که بتونه توی سیستم دست ببره شاید بشه
با پارتی همه کاری میشه کرد اما خوب بعضی چیزا مستثنی هستن و اصلا نمیشه.:n03:
Printable View
نقل قول:
والا من دیگه در اون زمینه تخصصی ندارم باید از بقیه دوستان که واردترن این سوال رو بپرسید.اگر پارتی در حدی باشه که بتونه توی سیستم دست ببره شاید بشه
با پارتی همه کاری میشه کرد اما خوب بعضی چیزا مستثنی هستن و اصلا نمیشه.:n03:
پس 5 ترم خوندن اضافه خدمت داره :n03:نقل قول:
نقل قول:
تا جایی که بنده میدونم و همیشه اینطور بوده تا زمانی که به شما اجازه تحصیل بدن اضافه خدمت نمیخورید بعد از اتمام تحصیل هم یک سال وقت دارید دفترچه بفرستید ..
در حقیقت مجوز تحصیلی که به شما میدن همون یکسال وقتی هست که بعد از فراغت تحصیلی به شما داده میشه و پس از فراغت دیگه شما یکسال وقت ندارید و سریع باید دفترچه ارسال کنید
با پارتی که همه چی ممکنه! اما اگر سه ماهت برای غیبته درست خدمت کنی و یکم زور بزنی حله اونم دایینقل قول:
نقل قول:
نه .گفتم که شانسیه اما من فکر نمیکنم کسی با 5 ترم غیبت بخوره .من کسایی رو دیدم که تا خرخره خوندن و هیچ اضافه ای نخوردن و کسانی رو هم دیدم که توی همون مدت مجاز تموم کردن اما به خاطر سنشون اضافه خوردن .مثل یکی از همین دوستانم که گفتم بهش گفته بودن به خاطر سنت اضافه خوردی در صورتی که من تو عمرم همچین قانونی نشنیده بودم که کسی که غیبت نکرده به خاطر سنش بخوان براش اضافه بزنن ..غیبت هم نداشت فقط تا 29 سالگی درس خونده بود و بعد تصمیم به خدمت گرفته بود خودش میگفت لابد به خاطر این بوده که تغییر رشته داده و سنش رفته بالا و نسبت به کسایی که تو 24 -25 سالگی لیسانس میگیرن 4 سال اضافه تر خونده .الله و اعلم:n02:
برای کاردانی فکر میکنم 5 ترم مجاز باشه برای کارشناسی ناپیوسته هم حداکثر 6 ترم .شما هم ممکنه بیشتر از این بخونی و غیبت نخوری .کسی سر از سیستمشون درنمیاره معلوم نیست چه جوری و سر چه حسابی محاسبات رو انجام میده .من چیزایی دیدم که هنوز تو کفم .فکر کنم سیستم همه چیز رو درنظر میگیره مثل سن و تعداد دفعاتی که معافیت تحصیلی صادر شده ،دفعاتی که مجوز ادامه صادر شده ، تغییر رشته و اینا.... .برای همین از یک فرد تا فرد دیگر متغیره .
در نهایت شما برو از نظام وظیفه بپرس اگه بهت گفت مشکلی نداره شما فقط 10 درصد احتمال بده اضافه بخوری اگر هم گفت اضافه میخوری 50 درصد احتمال اضافه خوردن هست.
سلام بچه ها
منم رفتنی شدم واینم اخرین پستم.شماها وخودم رو به دست خودش میسپرم .
فعلا خدا حافظ تا 2ماه دیگه:n01:
سنوات تحصیلی برای کاردانی 2.5 سال و برای کارشناسی 5 سال هست. باز هم برای اینکه مطمئن بشید برید از پلیس + 10 شهرتون سوال کنید.نقل قول:
ولی من کد مازاد نخوردم، پذیرش شدم اما چونم تکمیلی نرفتم باید برم آموزشی اما کجاش فردا معلوم میشهنقل قول:
کسی چنین مشکلی واسش ایجاد نشده؟
سلام بچه ها
من اموزشیم 02بود و دیروز تمام شد . گفتن برین 4روز دیگه بیاین امریه بگیرین
رشته ام مکانیک وگرایشم جامدات هست
به نظرتون دوره کد میخورم ؟
اگه دوره کد بخورم بعدش افسر اموزش میشم؟
سلام بچه ها
من اموزشیم 02بود و دیروز تمام شد . گفتن برین 4روز دیگه بیاین امریه بگیرین
رشته ام مکانیک وگرایشم جامدات هست
به نظرتون دوره کد میخورم ؟
اگه دوره کد بخورم بعدش افسر اموزش میشم؟
سلام به کلیه دوستانی که فردا اعزامشون از تبریزه یا اعزام پادگانهای تبریز یا اطراف تبریزن مثل عجب شیر امروز برف شدیدی باریده بیشتر راه ها بسته اس و خواستینم بیاین لباس گرم با خودتون بیارین
احتمال زیاد دوره کد میخوری. نه ربطی نداره باید ببینی اصلا ستوان میشی یا گروهبانی بت میدننقل قول:
صد درصد دوره کد میخوری شک نکن اتفاقا خوبه دوره کد نه ربظی نداره افسر آموزش بشی هرجا که بیفتی بسته به نیاز اون پادگان به قسمت های مختلف میفتی
پس همچین چیزی اشالله که اتفاق بیفتهنقل قول:
امروز با كلي مكافات خودم رسوندم نظام وظيفه تبريز (به خاطر برف و كولاك)، گفتن به جز اونايي كه به عجب شير اعزام ميشن بقيه برگردن و دوشنبه بيان واسه اعزام :n10:
1 ماه پیش آموزشیم تمام.یادش نه بخیر.گایدنمون.
امروز ساعت 7 رفتیم نظام وظیفه.گفتن ساعت 4بعدظهر پدافند سمنان ترمینال باشن. البته برگه سبز گرفتن:n02:
البته سال 94 سرباز زیاد میشه و پادگان ها و پاسگاه ها پر میشن ولی بعدش که این عده ترخیص بشن مثلا 2 سال بعد دوباره کمبود سرباز شدیدتر از الان خواهیم داشت:n27:
الان مخصوصا در ناجا واقعا سرباز کمه و بندگان خدا هر شب نگهبان هستن و مرخصی هم هر 3 ماه نهایت 10 روز بهشون بدن:n30:
سلام
دوستان وقتی دفترچه پست کنم واسه رفتن به خدمت چند روز بعدش برگه سبز میاد در خونه ؟ حدودا چند روزه میاد برگ سبز ؟
*(دوستان منظورم برگه سفید نیست که کد میخورم-منظورم برگه سبز هستش)
سلام
تازه از اموزشی شهید باهنر ناجا کرمان ازاد شدم
نفس راحت دارم میکشم
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه به مولا
دوست عزيز همون موقع كه تمام كاراتونو انجام دادين و تمام مدارك رو تحويل پليس + 10 دادين، همون موقع پليس + 10 برگ سبز كه تاريخ اعزام روش نوشته شده و هولوگرام هم داره به شما تحويل ميدهنقل قول:
موفق باشيد
..........
این همون 05 هست یا با اون فرق داره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست خوبم دیگه مثل سال ۹۰ نیست که برگ سبز یه مدتی بعد با پست میومد؟؟؟
من هفته پیش درخواست تعجیل زده بودم
امروز نیتجه اش اومد که موافقت شده و از برج چهار افتادم برج دو
برامم فرقی نمیکرد موافقت میشد یا نه...... الانم نمیدونم این یعنی خوب یا بد!:n19:
ولی گفتم بیکار نشستم تو خونه برم اونجا ببیتم چه خبره :n10:
برگه تاریخ اعزام (برگه سبز) رو برای من که همون موقع پرینت کرد داد دستم موقع تحویل مدارکنقل قول:
گفت یه هفته مونده به اعزام یه برگه میاد در خونه که مکان آموزشیتون توش نوشته شده
همون موقع ارسال دفترچه پرینت میکنن میدن بهتون و مثل قدیم نیست که پست بشهنقل قول:
سلام علیکم
به نظرتون حین تحصیل برم دنبال معافی پزشکی یا بذارم بعد از فارق التحصیلی یا کلا انصراف بدم بع برم دنبالش ؟؟؟
الان ترم آخر کارشناسی هستم ...
دوست من به نظر من حيفه كه تا الان تلاش كردي و براي معافى بخواى انصراف از تحصيل بدي ، همچنين شنا بايد ببينيد كه بيماري شما در چه دسته بندي قرار ميگيره و ايا به ان معافيت ميدن يا خير در ضمن امروزه ديگه به تعداد افراد خيلي كمى معافيت كامل ميدهند، معاف از رزم هم كه داشتن و نداشتنش هيچ فرقي ندارهنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دوستان این برگه که فقط تاریخ اعزام داخلشه رو موقع اعزام لازم داریم؟
من رفتم پذیرش بگیرم اونو ازم گرفت همچنین برگ مشخصات
خيرنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
رفقا کسی از اطلاعات و امنیت ناجا تهران خبر داره؟ اونجا افتادم و اطلاعاتی ازش ندارم که تقسیماتش به چه صورته..لباسش فرق میکنه با اموزشی یا نه..
دوست عزیز اصلا این کار رو نکن و انصراف نده و بعد از اتمام تحصیل دنبال معافیت باش .نقل قول:
یه سوال :
اگه حین تحصیل بشه رفت دنبال معافیت پزشکی ، طبق چه قانونی برخورد میشه ؟؟
یعنی با وجود تمام نشدن دوره لیسانس، شرط رشته تحصیلی (مدرک تحصیلی) در معافی تاثیر داره یا نه ؟
یعنی میشه بگن چون الان در حین تحصیل هستی و رشتت فلان هست بگن چون مدرک کارشناسی میخوای بگیری تاثیر داره و معاف از رزم کنن ؟؟؟؟؟؟؟
خیر اصلا به رشته تحصیلی مربوط نیست .نقل قول:
تنها رشته تحصیلی به درد گرفتن امریه میخوره و بس . و درجه .
سلام به همه دوستان من امروز بخاطر برف نتونستم برم پادگان فردا برم به نظرتون گیر میدن بهم؟
سلام همشهري، كدوم پادگان آموزشي قراره اعزام بشي؟نقل قول:
سلام داداشم من اعزام عجب شیر بودم امروز رو برگه نوشته بود نظام وظیفه باشم اما چون صبح هم برف میومد و دیشب هم دیدم وضعیت راه رو نرفتم شما هم نرفتی؟نقل قول:
با هزار بدبختي خودمو رسوندم، اما گفتن اونايي كه محل اعزامشون خارج از استان برگردن و دوشنبه بيان (من مالك اشتر اراك افتادم)، اما اونايي كه پادگان عجب شير افتاده بودن رو نگه داشتن حالا ديگه نميدونم اعزام شدن عجب شير يا نه؟نقل قول:
شما هم ناراحت نشو، خودشون شرايط آب و هوايي رو ديدن، مطمئنا زياد گير نميدن. حالا فردا صبح برو انشاا... كه مشكلي پيش نمياد
موفق باشيد